tud valaki nekem segíteni abban hogy ha lejárt a műszakim akkor ha meg akarom csináltatni akkor mit tegyek?nem rég műtöttek és gipszben vagyok nem tudtam elvinni.mivel jár az ha nem tudtam megcsináltatni a lejárta előtt?
hát igen.217-ét kevés egy jó tuningért.Vannak cuccok amik olcsók és átverik a computert és hagyják szétpörögni a motort mert nem tilt le.De ugyebár ezt senki sem akarja.
a 929-be darabja 70 ezer forint(dugó,csapszeg,gyűrű).Sajna tapasztaltam a honda olcsóságát.280-lett volna a 4 dugó és a 250-ért meg egy komplett blokkot kaptam.
nem vágom, akitöl vettem ő mondta hogy amikor az ővé volt meg akarta csináltatni, a mostani árfolyamon ennyiből jönne ki. elvileg természetesen plussz munkadij
Hali!
Létezhet ilyen tuning cég!Csak én a 217 ezret keveslem érte.Sok dragot csináltak meg régi gsxr 1100-es ,gpz-ből stb.Strapabíróak a régi konstrukciók
üdv srácok, kérdés ki hallot olyanról hogy az usába tunningolnak cbr-eket gyorsulásra borzalmas erőket préselnek ki pl az olyan vasakból mint az enyém.
állitólag mostani árfolyamon anyagárban 217 ezer forintból, ami tartalmazza az összes alkatrészt uj szelepek dugók csapágyak hajtókarok kuplung váltó, állitólag 160 Ló fölé huzza fel az 1000F-et. létezhet?
széles utat neked
szia