Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!köszönöm szépen a segítséget

széles utat neked

szia
Bocs "nyugodtan"
Szia!

Nem jár semmivel, vigyed nyugottan vizsgára, csak a rendőr meg ne fogjon, mert akkor viheted KPM vizsgára.
Hali!

Hol vegyek kormánysújt?
okés
köszi szépen
Semmivel!
Elviszed mikor tudod!
tud valaki nekem segíteni abban hogy ha lejárt a műszakim akkor ha meg akarom csináltatni akkor mit tegyek?nem rég műtöttek és gipszben vagyok nem tudtam elvinni.mivel jár az ha nem tudtam megcsináltatni a lejárta előtt?
sziasztok!hogy vagytok hogy telik a szezonotok?
nem kizárt,h belekókányolták, a magyar ember leleményes.. hallottam már aprilia tuareg ratax blockba belefarigcsált mz dugóról is
helyes,akkor maj csak összefutunk maj szóliccs le ha látsz,monnyad h te vagy a forumrol és ak felismerlek
okés,akkor ha látod a fkete fehér 900RR t ,gyere oda és monnyad,h te vgy teve a forumról
Jaja, igaz. Olyat tudok én is 100 körül szerezni, amitől 20000-ig pöröghet a blokk. Csak nem biztos, h a dugók benne maradnak :D
hát igen.217-ét kevés egy jó tuningért.Vannak cuccok amik olcsók és átverik a computert és hagyják szétpörögni a motort mert nem tilt le.De ugyebár ezt senki sem akarja.
Ezért is lenne a 217 elég kevés egy rendes tuningért...
a 929-be darabja 70 ezer forint(dugó,csapszeg,gyűrű).Sajna tapasztaltam a honda olcsóságát.280-lett volna a 4 dugó és a 250-ért meg egy komplett blokkot kaptam.
Hát legalábbis én arra gondolok, a hornyok nem ugy vannak mint az ETZ gyűrűjén, és mintha ilyennel találkoztam volna Jawa-nál-...
A 98-as 900rr-első kerekét,a cbr600F3-oméra lehet kicserélni azzal egyezik meg a féktárcsa stb.
A gyári dugók 160 + sallang...
Szóval azt elszámolta a srác kicsit...
nem vágom, akitöl vettem ő mondta hogy amikor az ővé volt meg akarta csináltatni, a mostani árfolyamon ennyiből jönne ki. elvileg természetesen plussz munkadij
217-ért pont a Wiseco dugókat megveheted bele...
Hali!
Létezhet ilyen tuning cég!Csak én a 217 ezret keveslem érte.Sok dragot csináltak meg régi gsxr 1100-es ,gpz-ből stb.Strapabíróak a régi konstrukciók
üdv srácok, kérdés ki hallot olyanról hogy az usába tunningolnak cbr-eket gyorsulásra borzalmas erőket préselnek ki pl az olyan vasakból mint az enyém.
állitólag mostani árfolyamon anyagárban 217 ezer forintból, ami tartalmazza az összes alkatrészt uj szelepek dugók csapágyak hajtókarok kuplung váltó, állitólag 160 Ló fölé huzza fel az 1000F-et. létezhet?
Még szép! ...jó pár éve ki nem hagynánk!
üdv, mi elvileg megyünk, ha nem osztanak be dolgozni szombatra. szép napot
Én úgy emlékszem hogy a régebbi VFR kerek jó bele. A 750-é. De ez sem 100%