Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

túl sokat azért nem fog.....de halkabb,,,, beröffentettem néhány percre
Köszi
Hétvégén csinálok egyet az enyémbe.Jól jön majd,ha külföldre megyek.
a dob hossza 480 mm
ovál 130 mm
ovál kereszt 100 mm

belső átmérő 45 mm

killer méretek

hossz 160
belső átmérő 35 mm
120 mm lóg be a dobba

ennyi
Az is tökéletesen jó nekem.Csak nálad is légyszi,arányokat is írj,mert a te dobod sokkal kisebb.Előre is köszi
Nekem van a Leo-hoz gyári db killer.Ha érdekel lemérem neked majd.
Tudnál nekem abban segíteni,hogy egy pár adatot leírnál a kipuffról.Nekem leo dobom van,csak nincs benne a db killer.Csinálni szeretnék egyet.A kérdésem a következő lenne.
-teljes dobod hossza és a db killer hossza.(arányt akarok venni)
-dob belső átmérő és a db killer belső átmérője (mennyire szűkít le)
-A db killerben van valami?vagy csak egy cső?
Előre is köszi a választ
árat nem írok......ha alex akar ír
tegyél fel maj vidit,h hogy szól . menyi hungarikum egy ilyen dob?
igen az egy db killer...hogy milyen a hangja azt még nem tom de holnap kiderül
na örülök h tuttam segiteni mennyi volt a dob? az a kis cső ien visszatehető fojtás,ha müszakira viszed,vagy a rendőr basztat? az nem rosz,nekem olyanom nincs
no így már világos a ormányteló feeeszerelés

alex meghozta a yosimat

jóféle
na megvannak a képek,csak ma is 3órát baszóttam a fősulis dolgok intézésével...
meg egyuttal prezentálom a legujabb alkotásom is, raktam pár kék ledet a motor első lápmájába
Hali!

Valamelyik nap engem is utolért haver a 954-el,hálistennek csk lassan mentünk. Utána néztük meg h a hátsó lámpából mind a két izzó kivolt rázkodva.
sziasztok

van egy kis olajam eladó ! katt : Castrol Power 1 Racing 10w50

érdeklődni lehet az itt lévő telefonszámon vagy a Nyíregyháza és környéke topicban !
Köszönöm szépen!
jól tudod,LSL van,de azér remélem hogy nem esek el
és valóban hasonló a felfogatás,elég érdekes,de műxik
www.nagyvas.hu én innen vettem szimeringet ,és korrektek voltak egyből külték, jó is lett minden
bocsi hogy nem tettem fel képet,csak intézem a fősuli papirjait és egésznap rohangáltam meg minden,és elfelejtettem,de holnap ha felkelek( ami délben lesz) akkor lekapom ,és felteszem nektek
köszi
Én Őket ajánlom.Korrektek.Lehet,hogy nem a legolcsóbbak,de legalább megbízhatóak.Rendeltem tőlük pár cumót már.És mindíg időben nálam voltak.
www.biker-world.hu
vagy
/www.bikerstore.hu

Tőlük is rendeltem már .Ők is pontosak.
király

első telóhoz...szimering,porvédő és társait szeretném (felújítom) merre induljak tudtok tuti normális boltot
Ha jól tudom Fireballnak LSL van.És azt,csak gyárilag egyféleképpen lehet rögzíteni .Van egy öntvény amit a fejidomtartó konzolhoz kell tenni.A másik egy bilincs, ami a telószáron van.Ennyi az egész.Küldök pár képet,hátha tudok segíteni
az engem is érdekelne szeretnék ormánytelót
Alkalom adtán légyszives fényképezd már le nekem, hogyan tudnám megvalósítani én is a felfogatását a kormánytelónak. Előre is köszönöm.