Még nem próbáltam ki, de ha jól van bekötve a gyújtáskapcsoló az ETZ-n akkor ha kiforgatod a kulcsot jobbra a legszélső állásba, akkor aksi nélkül tolásra kell hogy induljon!
Rendszám nélkül jársz? Van rá amúgy?
Jah, ez a baj a falukkal. Ismerős téma. Barátnőm falun lakik. 1szer tiltattam a házuk elött, h jöjjön ki, erre másnak mondja, h egész falu arról beszél milyen vandál voltam az utcába...
kompletten az álló rész, lendkerék,meg maga a tirisztor is.. az egész gyujtás át van téve... hát, az állórésznek is van csinálva 1 közdarab aluminiumból,mivel más a felfogatás mint a babszin,a lendkerékbe is esztergáltak nagyobb lukat,meg a lendkerék éknek 1 nútot. hát kb ennyi,az mz n is gyártatni kell hozzá 1 közdarabot,meg a lendkereket is átkell alakitani , haverom megkérdezem majd, szerintem ő tud hozzá pontos rajzot,h hogy kell megcsinálni hozzá a cuccokat.. amugy 1 komplett babszi gyujtást kb 5ezerér tudsz szerezni,nézz szét neten az apróhirdetések között, meg simson.hu-n, vagy itt a simó topicba kérdezz rá.. meg maj megkérdem én is haveromat,lehet hogy van neki is
és nem megszakitós,hanem tirisztoros
Ja a boltról jut eszembe,multkor bementem a Penny-be.Útközben megelőztem pár autót ,és mivel a motoromon nincsen fent a rendszám,gondolom az egyik fasz felhívta a rendőröket,hogy leparkoltam a parkolóba.Jövök ki a boltból,a rendőrautó meg már fordul be a motorom mellé.Na mondom király.Szembe volt egy büfé,bementem ettem egy hot dog-ot.Ott áltak kb egy fél órát aztán elmentek ,én meg hazamentem.Fasz ki van ezek mindenhol ott vannak.Multkor hazaugrottam haver audiával,és gondoltam lövök róla pár képet,mert elég jól meg van csinálva.Van nálunk egy elég nagy betonos placc a falu szélén oda kimentem.Fényképezek,egyszer csak előtünik a semmiből a rendőr.
Kérte a papirokat,meg kérdezte ,hogy kié az autó,mert nem magyar rendszámos volt.Én meg megkérdeztem tőle,hogy hogy kerültek ide.Azt mondta hogy ez is a faluhoz tartozik.
Király.Pedig ott akartam gyakorolni az MZ-vel.
nekem is babszi gyujtás van a szimómon üresbe odarántod ugy veszi a fordulatot mint vmi cross motor,pörög mint állat de nekem bevált, 1 éve van nállam a szimó,és sose votl semmi gyujtásbaja, a gyertyát 1szer se köpte be vagy iesmi,pedig minden napos használatba van télen nyáron, iskolába,boltba,barátnőhöz ezzel járok, 2km ér nem szedem elő a cbr -t, biciklizni meg nincs kedvem 2km et...
Én úgy tudom nincs fekete vázas verzió.
Ha megnézed ennek sem fekete a hátsó váznyúlványa. Szóval valami nem kerek szerintem. Persze attól még lehet jó!
Amikor én elborultam az enyémmel,akkor jöttem rá,hogy a tankba már nem tudok annyi benzint tölteni ,mint eredetileg,mert akkora darab gitt vált le a tankról mint egy lapostányér.
A srác akitől vettem valoszinü nem csak boltba járni használta.
A srác aki a videón ETZ-vel nyomja neki úgy van megcsinálva,hogy babetta gyújtás van a a motoron.Azt nem tudom pontosan hogyan van megoldva,de majd megkérdezem.Azt tudom hogy úgy van megcsinálva a motor hogy hátul is tárcsafék van,és azon is van kézi hátsó fék a kuplungkar alatt.
Nézelődtem a neten és rábukkantam egy szép CBR-re
Szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek róla?
http://www.hasznaltauto.hu/3087239_honda_cbr900r
r_1996
Nekem az egészet kellene cserélni, nem csak a könyöket, mert szerintem azért is gyenge, mert nagy a fojtása így, de felesleges, mert ma is kiszaladt alólam, és elég jól összekarcolódott a dob.
Szóval még kicsit gyakorlok, aztán ha jobban megy, nem esek kelek vele akkor majd dobok rá én is egy új könyöket meg egy rezót.
Amúgy tervezem még egy alkatrész motor vásárlását is, épp folyamatban vannak az egyeztetések, ha minden igaz 7végén lesz még egy alany, csak sokat kell érte autókázni.
Jah, ez a baj a falukkal. Ismerős téma. Barátnőm falun lakik. 1szer tiltattam a házuk elött, h jöjjön ki, erre másnak mondja, h egész falu arról beszél milyen vandál voltam az utcába...
és nem megszakitós,hanem tirisztoros
Mennyiért vetted hozzá a cuccokat?
Kérte a papirokat,meg kérdezte ,hogy kié az autó,mert nem magyar rendszámos volt.Én meg megkérdeztem tőle,hogy hogy kerültek ide.Azt mondta hogy ez is a faluhoz tartozik.
Király.Pedig ott akartam gyakorolni az MZ-vel.
Ha megnézed ennek sem fekete a hátsó váznyúlványa. Szóval valami nem kerek szerintem. Persze attól még lehet jó!
Akkor no para. Kicsit aggódtam hogy sok amper szaladgál kéretlenül.
Csak a vezetékek meg csatlakozási pontok bírják a kiképzést.
Arra ott az RR...
A srác akitől vettem valoszinü nem csak boltba járni használta.
Nézelődtem a neten és rábukkantam egy szép CBR-re
Szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek róla?
http://www.hasznaltauto.hu/3087239_honda_cbr900r
r_1996
Ez a típus fekete vázzal meg jelent egyáltalán?
Válaszotokat előre is köszönöm! üdv.Gábor
Tegnap jol kimotoroztam magam. Elindultunk szszmiklosrol este velencére 5 km után hazakergetett az eső :(
Nem baj,ma újra próbálkozunk:)
Szóval még kicsit gyakorlok, aztán ha jobban megy, nem esek kelek vele akkor majd dobok rá én is egy új könyöket meg egy rezót.
Amúgy tervezem még egy alkatrész motor vásárlását is, épp folyamatban vannak az egyeztetések, ha minden igaz 7végén lesz még egy alany, csak sokat kell érte autókázni.