Ahogy kérik úgy csinálom!Lehet üvegszálas alapra Carbon szövetet húzni de lehet tiszta Carbonból is!( Ez a drágább!)
A VTR 1000 alsóidomot 25-ért csináltam! A CBR sárvédőt meg Hővédőt azt haveri alapon ingyé! De csináltam már 748 Ducati elsősárvédőt ,ZX 6R 636 fejidom betétet ZX12 fejidom betétet, R1 hátsósárvédőt ,Aprilia RSV Mille idomokat? stb csak azokról nem készült kép!
Az R1 lakkozva van 4 rétegben! Matt adalék lett hozzákeverve!Na szóval matt lakkal!Illetve selyemfényű és a matt között!
Igazából erre a részére is kiváncsi vagyok.Néztem a zx9-es topicban mikor beraktad a képeket ezekről a carbon cuccokról.Ez tiszta carbon,vagy üvegszálas idom van bevonva carbon fóliával?
Komplett idomgarnitúrát is tudsz/szoktál csinálni?
Konkrétan mennyibe került a két fél hasidom?A hátsó sárvédő?
Meg néztem az R1-et az le van lakkozva?
Hogy csináltad meg hogy ilyen matt lett?
Te fújtad?Jó lett
Leírhatnád pár szóban ,hogy mi az amit vállalsz motorszerelés ügyben,illetve hogy mivel foglalkozol még.
Jó az ha az ember tudja mikor merre érdemes elindulni.
Megtaláltad az egyetlen hibát benne!
Móri srácé! Piros fekete volt de a Repsol tetszett neki!
Sérült volt! Amúgy nagyon tiptop!12000 Km! Alig használja!Évente KB 1000-1500 Km-t megy! Amojan kocamotoros! Van aztán kész!
Nem tudom kié...
Egy srácot ismerek Kisbéren akinek ilyen van.
Miért kié?
Egyébként Császáron lakom.Szoktunk járni Mórra horgászni néha.
Miért van átfújva?
Az L betünek hiányzik a teteje
Nem mondom 100%-ra hogy az a baja!
Ahhoz szét kell dobni a szervomotort! Akkor derül ki!
Egyébként nagy valószínűséggel az ! Típushiba!
El kell vinni egy jó maróshoz és az megcsinálja! Súron van egy cég! Ott beszéltem már a főnökkel! Azt mondta 99% hogy meg tudják csinálni!
A VTR 1000 alsóidomot 25-ért csináltam! A CBR sárvédőt meg Hővédőt azt haveri alapon ingyé! De csináltam már 748 Ducati elsősárvédőt ,ZX 6R 636 fejidom betétet ZX12 fejidom betétet, R1 hátsósárvédőt ,Aprilia RSV Mille idomokat? stb csak azokról nem készült kép!
Az R1 lakkozva van 4 rétegben! Matt adalék lett hozzákeverve!Na szóval matt lakkal!Illetve selyemfényű és a matt között!