Helló!
Olyan gondom van, hogy szereztem egy fesszabályzót a régi összeégett helyett. Összekötöttem a vezetékeket és beindítottam a motort. Ment is szépen, a feszültség is 14-14,5 Volt között mozgott. Viszont mikor felkapcsoltam a fényszórót akkor meg elkezdett valami füstölni a tank környéke felől. Pontosan nem tudom mert már szürkület volt és csak a szagra lettem figyelmes. Ma újra megnézem hátha ki tudom deríteni hogy mi füstölt. Addig is az lenne a kérdésem hogy esetleg találkozott már valaki ilyesmivel?
Le tudok égetni valamit azzal hogy újra beindítom?
Vegyél egy használt benzinpumpát. CBR 900 RR vagy CBR 600 F pumpa Mitsubishi gyártmányú. Nem éri meg vele baszakodni, a szerelés meg lehet többe van, mint egy használt. Használt meg zsákbamacska, de hátha bejön...nekem bejött
Húúú, lassan letelik a szabadságom mehetek haza olaszból melózni. Még azért benézek 1-2 olasz gyárba....és nem májkrémgyárba megyek .
Megvan még, 15öt kérek érte....Motorozz le ha gondolod és kipróbáljuk mit mutat. Vannak szerszámaim, szóval ki tudjuk cserélni. Most szabin vagyok 2 hétig, szóval ráérek.
Megvan még a fesszabályzód...? Úgy tűnik továbbra is gondjaim vannak vele, megint észre vettem hogy nagyon melegszik az aksim! Ha megvan mi az ára? És úgy belemész az eladásba hog yideadod, kipróbálom, és ha megoldódik a gond akkor fizetek? Úg yis jó ha elmotorozok hozzád és ott kipróbáljuk...!
Új vagyok itt. Ma vettem egy 1999 -es évjáratút. Tudnátok nekem olyan helyet ahonnan le tudnék tölteni szerelési könyvet magyarul, vagy angolul. Nem mintha baja lenne, de szeretek tájékozódni.
Előre is köszönöm: Csaba
Mizsi, szerintem gyere le egy hozzáértővel akinek ilyen motorja van, volt és nézzétek meg.....Ja és ha nem tetszene az, vedd meg az enyémet! .....az is eladó!
Nekem is mágneses volt.De volt elől egy szíj,hogy a kormánynyakhoz lehessen odahúzni,hogy gyorsításkor ne csúszkáljon.+csináltattam rá 2 db szíjat,hogy a vázhoz tudjam lehúzatni.Akkor tökéletesen állt a helyén.
enyimé mágneses, vettem dekorfóliát de a kukában landolt fél négyzetméter mert összevissza gyűrődött amire felragasztottam, ha csak ez az életképes megoldás rá akkor dekorossal felragasztatom.
Olyan gondom van, hogy szereztem egy fesszabályzót a régi összeégett helyett. Összekötöttem a vezetékeket és beindítottam a motort. Ment is szépen, a feszültség is 14-14,5 Volt között mozgott. Viszont mikor felkapcsoltam a fényszórót akkor meg elkezdett valami füstölni a tank környéke felől. Pontosan nem tudom mert már szürkület volt és csak a szagra lettem figyelmes. Ma újra megnézem hátha ki tudom deríteni hogy mi füstölt. Addig is az lenne a kérdésem hogy esetleg találkozott már valaki ilyesmivel?
Le tudok égetni valamit azzal hogy újra beindítom?
Húúú, lassan letelik a szabadságom mehetek haza olaszból melózni. Még azért benézek 1-2 olasz gyárba....és nem májkrémgyárba megyek .
Felveszlek msn-re is ha nem gond...
Valami fényképet dobhatnál róla,ide,vagy az adatlapodra.
Új vagyok itt. Ma vettem egy 1999 -es évjáratút. Tudnátok nekem olyan helyet ahonnan le tudnék tölteni szerelési könyvet magyarul, vagy angolul. Nem mintha baja lenne, de szeretek tájékozódni.
Előre is köszönöm: Csaba