Ha nem szíjazod le rendesen akkor mozogni fog és szétkaristol mindent.Én úgy jártam,hogy kilazult és amire hazaértem 3 db jó kis karc volt rajta.Amúgy meg van tankvédő fólia,azt fel lehet rá tenni,vagy tényleg jól meghúzni és akkor nem lesz baj
Valaki használ itt rendszeresen tanktáskát? Én vettem egyet mert megyek Erdélybe motorozni és hogy a cuccaim elférjenek valamiben, de nem tudom mivel orvosolhatom hogy ne kúrja szét a tankom fényezését. Vagy ettől ne tartsak valakinek van messzemenő tapasztalata tanktáskával?
Te komolyan azt hiszed,hogy egy fénykép alapján,bárkinek is lenne valami véleménye erről a motorról?
Nézd meg élőben egy olyannal aki biztosan ért hozzá(pl egy jó szerelő),meg próbáljátok ki!
szevasztok.kellene 1 kis segítség.vettem egy 93'-as 900RR-t,és tulajdonképp semmi baja,hazahoztam 70km-röl,de semmi.most meg épp mentem 1 kicsit és megállt.szivatoval még beindult,de ahogy visszanyomtam megállt.piszkálgattam,megkocoltam a benzinpumpát mig végül beindult.csak elmentem motrozni,és nem volt semmi baja,de most nem bízok a motorba.lehet csak valami kosz volt,de...nem tudnátok valamit mondani erröl?esetleg a pumpa gyakran bedöglik vagy vmi?köszönöm.
954 rr 50.000.km mi a véleményetek róla? Az ára nagyon baráti,azt mondja a gazdi egyben van,mindössze valami benzinszint visszajelző ledről beszélt,ami nem működik....
Neked mint Gyöngyösinek tudnod kellene, hogy eső utánni napon nincs értelme felmenni
Sőt, van egy nagykanyar a buszmegállónál ahol még harmadnap is folyik át az esővíz...
Csk mellékesen megjegyzem,hogy van egy Vitom ha valakinek kellenne motort szállítani Bp és környékén hivhattok bátran.
8-18 között általába a városba vagyok.
20-243-55-28
én meg a 250 ből 246ot megtettem,és az utolsó 4km en olyan vihart kaptunk,h nem láttam csak foltokat ,50el tettük meg az uccsó km eket..még jó h nem korábban kapott el,érdekes lett vna többszáz km et letolni szakadó esőbe
Nos.Mint ahogy már írtam,ma el akartam menni Csesznekre egy kicsit radirozni,de az idő közbeszólt.Felraktam a fényképezőt amikor elindultam a kútról,mondom levideózom az utat odafelé is.Ahol végetér a felvétel ott kezdett el csöpögni az eső,megfordultam és hazamentem.Ilyen buzi egy időt..... A 9-eseknek
Nézd meg élőben egy olyannal aki biztosan ért hozzá(pl egy jó szerelő),meg próbáljátok ki!
3 csavaros
Én elmentettem a számod.
Köszi a felajánlást!
Sőt, van egy nagykanyar a buszmegállónál ahol még harmadnap is folyik át az esővíz...
Csk mellékesen megjegyzem,hogy van egy Vitom ha valakinek kellenne motort szállítani Bp és környékén hivhattok bátran.
8-18 között általába a városba vagyok.
20-243-55-28
A 9-eseknek
sajna itt is esik ma a motorozásnak annyi bár Pestről hazajövet nagyon sok mocissal találkoztam