hali srácok
mizu veletek? voltam a balcsin,most étünk haza barátnőmmel nemrég.. 500km volt oda visza, király volt nagyon,a cbr is jól vizsgázott minden oké volt vele
Nekem a legjobb sztori az volt kocsival,mikor jöttünk haza pestről az M1-en,1.9 tdi passat kombi 2004.Tatán feljött a pályára egy subaru wrx sti.Nem tudott elmenni mert bejött egy kamion a belsőbe,a haver meg belement a seggébe egy méterre és villogtatott neki.Lement a kamion,és a csávó elindult de kb 200 méterre megint kijött egy kamion a belsőbe,mi meg megint a seggébe és villogás,ablak le mindenki mutogat neki ,nagy káromkodás hogy mennyé má bazmeg.Egyszer csak a csávó kivágódott a belsőből a leállóba ,és nem tudom hogy hányadikba rakta,de kb 5 másodperc múla már egy kilométerre volt.Mi meg csak néztünk hogy mi a fasz?
Mennyiért árulod?
Konkrétan most nem érdekel csak kérdezem.
Meghát a cross a nagy szerelem,ez a másik álom ami megvalósításra vár.250-es cr,1-esben fullgáz és elhullanak az agysejteid mint a konfetti
Engem meg fehérvártól tolt le egy S8as a Balatonig alig tudtam elmenni neki a gixer1100-el, a végén ugy ráztam le hogy elhuztam neki Kb 300-310-el, és megláttam 2 kamiont a külsőbe , és a leállosávban mentem mellete amig elhuzott a faszfej, basszus azért gondoljatok bele a 2 betonfejü köcsög ugy rámjött 270-nél hogy kb másfél méterre volt a seggemtöl a verda. vannak idióta emberek, ja a rendszáma FRADI-01,
igen ezt kifelejtettem az előző írásomból hogy egy izmosabb autóval be se próbálkoznék, meg ezzel sem akartam, csak jöttem és mint írtam 110 körül csak úgy kielőztem de ő gondolta azt hogy feldobtam neki a labdát.... de nem is tartott sokáig mert még kielőztem 2-3 autót és neki az már nem ment úgyhogy beragadt így vissza is tudtam rövid időn belül állni a saját tempómba.... (jah és nyíl egyenes szakasz volt, ha vmi kanyargós lett volna akkor ilyenbe se megyek bele)
Ha busám lenne és kellő tapasztalat azzal azért odaállnék annak a lotusnak főleg egy 2002 előttivel
Végre motorozhattam egy picit, új kabát sisak bejáratva, IMÁDOM EZT A MOTORT. Sisakot meg csak a japánok tudnak csinálni ez az ARAI valami brutális milyen fasza. Autópályán velem nem kakaskodtak, mondjuk anya leszabályzott, hogy sokkal 200felett vagyunk, és a szuszt is kinyomta belőlem, hogy lassítsak . Egy dobra szükségem lesz, mert a város az halál, senki nem hall nem lát.
Apropó 919-esre sem jó a 929/954-es dob csak alakítással?
Sok ilyen hülye van aki nem tudja felmérni hogy mire képes egy ilyen motor.Átlagos szar autóval megy utánnad ,mert azt hiszi hogy ettől nagyobb lesz a farka.Kibaszott hősök,utálom az ilyeneket.Egyszer csináltam egy af1 aprilliát,és vittem vissza a gazdájának. 3 kilométer egyenes előttem.100-al mentem,egyik kezem a gázon másik a térdemen.Beáll mögém egy fasz,lehúzodok hogy menjen,mellém jön,röhög és rámhúzta az autót.Fékeztem de a fasz nem ment hanem ugyanúgy százzal megy előttem.Egykettes skoda szarral volt.Lemaradtam egy kicsit olyan száz métert ,aztán vissza 3-at, és go.160-at ment az aprillia,otthagytam a faszba húztam neki egy két kilométeren keresztül,aztán lassítottam mert nem az én motorom volt.Imádom a kétütemű motorokat,ha lesz pénzem veszek egy 250-es cr-t.
Üdv, azért ha mondjuk egy lotus Omegát elözöl meg készülj fel arra hogy vissza fog előzni, és akármit csinálsz neki 4 kerék tapad az utra és abbol a vékonyabbik 6 col széles Ja és nem gond neki a 300as tempó
azért némelyik autós beszarás ma délelőtt jöttem haza, ment előttem egy mazda6 elmentem mellette olyan 110-120 körül, de csak lazába, semmi gyorsulás meg ilyenek, nézek a visszapillantóba látom már készül is hogy vissza előzzön óvatosan elkezdtem gyorsítani, de láttam hogy ő is, gondolom már csak azért is, jött is utánam olyan 180-ig, de ott már meguntam és otthagytam..... nem is értem hogy mit akart vagy mit gondolt...
Én is járok gyakran kocsival, de nekem még sose fordult meg a fejemben hogy elkezdjek egy motorral kakaskodni.... mert minek de van aki ezt nem így gondolja
mizu veletek? voltam a balcsin,most étünk haza barátnőmmel nemrég.. 500km volt oda visza, király volt nagyon,a cbr is jól vizsgázott minden oké volt vele