Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali srácok
mizu veletek? voltam a balcsin,most étünk haza barátnőmmel nemrég.. 500km volt oda visza, király volt nagyon,a cbr is jól vizsgázott minden oké volt vele
Köszönöm a köszöntéseket
Akkor a legjobbakat , Isten éltessen!
Boldog névnapot főnök!
Jó bulizást
Kössz szépen
Boldog névnapot!Este nálunk is buli 3 havernak van ma a névnapja
nah mára már kiiktatva a motorozás, névnapom van mostmár kezdődik az ünneplés
Nekem a legjobb sztori az volt kocsival,mikor jöttünk haza pestről az M1-en,1.9 tdi passat kombi 2004.Tatán feljött a pályára egy subaru wrx sti.Nem tudott elmenni mert bejött egy kamion a belsőbe,a haver meg belement a seggébe egy méterre és villogtatott neki.Lement a kamion,és a csávó elindult de kb 200 méterre megint kijött egy kamion a belsőbe,mi meg megint a seggébe és villogás,ablak le mindenki mutogat neki ,nagy káromkodás hogy mennyé má bazmeg.Egyszer csak a csávó kivágódott a belsőből a leállóba ,és nem tudom hogy hányadikba rakta,de kb 5 másodperc múla már egy kilométerre volt.Mi meg csak néztünk hogy mi a fasz?
Az már túl sok szerintem.Nincs már értelme
Ez igy van, de ha van rá modod probálj ki egy CR500at, na ott a szar is ki fog belöled hullani
Mennyiért árulod?
Konkrétan most nem érdekel csak kérdezem.
Meghát a cross a nagy szerelem,ez a másik álom ami megvalósításra vár.250-es cr,1-esben fullgáz és elhullanak az agysejteid mint a konfetti
Engem meg fehérvártól tolt le egy S8as a Balatonig alig tudtam elmenni neki a gixer1100-el, a végén ugy ráztam le hogy elhuztam neki Kb 300-310-el, és megláttam 2 kamiont a külsőbe , és a leállosávban mentem mellete amig elhuzott a faszfej, basszus azért gondoljatok bele a 2 betonfejü köcsög ugy rámjött 270-nél hogy kb másfél méterre volt a seggemtöl a verda. vannak idióta emberek, ja a rendszáma FRADI-01,
Jajj én sem azért írtam, hogy notórikus száguldozó vagyok sőőőt, csak végre az özönvíz szerű eső után egy élvezeteset gurultam.
a 919-re nem jó a 929/954 kipufogója,csak átalakítással.
Arra a 92 és 99 közötti tipusok dobja rakható fel átalakítás nélkül...
Engem már villogtak le audival 250-nél a pályán.
Szerencsére nem a rendőr TT-vel
igen ezt kifelejtettem az előző írásomból hogy egy izmosabb autóval be se próbálkoznék, meg ezzel sem akartam, csak jöttem és mint írtam 110 körül csak úgy kielőztem de ő gondolta azt hogy feldobtam neki a labdát.... de nem is tartott sokáig mert még kielőztem 2-3 autót és neki az már nem ment úgyhogy beragadt így vissza is tudtam rövid időn belül állni a saját tempómba.... (jah és nyíl egyenes szakasz volt, ha vmi kanyargós lett volna akkor ilyenbe se megyek bele)
Ha busám lenne és kellő tapasztalat azzal azért odaállnék annak a lotusnak főleg egy 2002 előttivel
Nanáá
Végre motorozhattam egy picit, új kabát sisak bejáratva, IMÁDOM EZT A MOTORT. Sisakot meg csak a japánok tudnak csinálni ez az ARAI valami brutális milyen fasza. Autópályán velem nem kakaskodtak, mondjuk anya leszabályzott, hogy sokkal 200felett vagyunk, és a szuszt is kinyomta belőlem, hogy lassítsak . Egy dobra szükségem lesz, mert a város az halál, senki nem hall nem lát.
Apropó 919-esre sem jó a 929/954-es dob csak alakítással?
A tiédet?
Vegyél inkább NSR 250-est
Sok ilyen hülye van aki nem tudja felmérni hogy mire képes egy ilyen motor.Átlagos szar autóval megy utánnad ,mert azt hiszi hogy ettől nagyobb lesz a farka.Kibaszott hősök,utálom az ilyeneket.Egyszer csináltam egy af1 aprilliát,és vittem vissza a gazdájának. 3 kilométer egyenes előttem.100-al mentem,egyik kezem a gázon másik a térdemen.Beáll mögém egy fasz,lehúzodok hogy menjen,mellém jön,röhög és rámhúzta az autót.Fékeztem de a fasz nem ment hanem ugyanúgy százzal megy előttem.Egykettes skoda szarral volt.Lemaradtam egy kicsit olyan száz métert ,aztán vissza 3-at, és go.160-at ment az aprillia,otthagytam a faszba húztam neki egy két kilométeren keresztül,aztán lassítottam mert nem az én motorom volt.Imádom a kétütemű motorokat,ha lesz pénzem veszek egy 250-es cr-t.
Üdv, azért ha mondjuk egy lotus Omegát elözöl meg készülj fel arra hogy vissza fog előzni, és akármit csinálsz neki 4 kerék tapad az utra és abbol a vékonyabbik 6 col széles Ja és nem gond neki a 300as tempó
Hát ez megint azt bizonyítja nem vagyunk egyformák!
Nem kell ilyenekkel foglalkozni, de neki ez biztos örömet okoz.
üdv!

azért némelyik autós beszarás ma délelőtt jöttem haza, ment előttem egy mazda6 elmentem mellette olyan 110-120 körül, de csak lazába, semmi gyorsulás meg ilyenek, nézek a visszapillantóba látom már készül is hogy vissza előzzön óvatosan elkezdtem gyorsítani, de láttam hogy ő is, gondolom már csak azért is, jött is utánam olyan 180-ig, de ott már meguntam és otthagytam..... nem is értem hogy mit akart vagy mit gondolt...
Én is járok gyakran kocsival, de nekem még sose fordult meg a fejemben hogy elkezdjek egy motorral kakaskodni.... mert minek de van aki ezt nem így gondolja
...este eldugta, reggel megtalálta!