Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnapi vihar pesten jégeső, 5 percel elötte értem be a garázsba, már dobált a szél rendesen, de az esőt megusztam
Nem is állt szándékomban, az egészet azért irtam le, hogy lássátok ilyen is van. Mindenki másképp áll a dolgokhoz, de rájöttem nem akarok gazdag ember lenni, én büszke vagyok arra hogy mindenem ami van, kőkeményen megdolgoztam érte, viszont ennek ellenére, bizonyos az hogy ha ilyen helyzetbe kerülnék, annyira lennék hálás, anyagilag is
Áh,ne is magyarázkodj.Immumeonak más a világnézete és kész.Ez van.Én biztos,hogy ha mondasz mondjuk 10e Ft-ot "ami nem sok" odaadom és még kb 5-öt a fáradozásért.Ennyi.Meg ha nem fogja fel Immumeo,hogy 2napról volt szó és nem 2 hétről és arról,hogy érte jönnek és nem neked kell elvinni,akkor sajnálom.FELESLEGES vele vitázni.
Áljon meg a menet , és itt le is zárom a vitát, ez egy fizető garázs és én kisirtam 2 napot amennyit kért az ember, de a 2 napból 2 hét lett, én meg állok mint fasz a lakodalomba és magyarázkodok a fönökeimnek, szó sincs borravalorol, Ő egy vagyont sporolt ezen az egészen, én meg csak magyarázkodok a fönökeimnek. A másik, ha engem megfognak a motorral forgalmi nélkül, te is tudod hogy nem "enye-benye" lett volna belőle , hanem rossz esetben beviszik a motort meg engem is amig a tulajdonjog tisztázódik. ugyhogy itt nem egy oincéresdiről volt szó hanem komoly kockázatvállalás mellet .Az hogy segitettem természetesen egy fillérre sem számoltam, de amikor megsporolok neki egy zsák pénzt és kockáztatok, akkor azért elvárható egy "üditőre való" nem?
Természetesen én is hálás lennék a segítségért, és honorálnám is. Szoktam is ilyen esetben. Ez az én oldalam.
Viszont ne várjunk már el ha "segítünk" cserébe semmit. Gusztustalan. Nem azért teszem, hogy nekem legyen jó, ti nem vagytok tisztában a fogalmakkal. Ne jussunk már el odáig mint a vendéglátásban, hogy az ember kötelezőnek érzi a borravalót!
Ha segíteni akarsz segíts, érezd jól, és többnek magad, ne büszkélkedj vele( ezt nem rád értem, általánosságban beszélek), mert akkor már kifelé szól és nem a cselekedetnek.
Most hallottam a tv-ben ,hogy meghalt Michael Jackson.
Azóta potyognak a könnyeim.Májkül miért?
Nekem ő volt a példaképem,az idol ,az ikon ,a námbervan.
Úgy döntöttem hogy megnövesztem a hajamat és EMO-s leszek,egyik szemem sír ,a másik haj.
Édike,

Az a baj már egész más világ van,ne magadból idulj ki,az emberek nem egyformák
Ennyi nincs több kérdésem erröl beszélek én is
Te félreértettél valamit, én nem azért álltam meg neki mertz kerll a pénze, azért mert bajban volt. Ez az egyik, én egy mélygarázsban dolgozom, és ahhoz hogy leengedtem ide a fönökeimmel kellet kakaskodnom, (szeretik a pénzt, ezért is van nekik) 2 naprol volt szó ebbe bele is mentek dijtalanul, 2 hét lett belőle, nem szoltam a srácnek, mivel tudom hogy megvan a maga baja, elsumákoltam a dolgot, felajánlottam neki, mivel nem tudott utánfutót szerezni, hogy forgalmi engedély hiányában, elviszem neki a balesetes motort, ugy hogy az első fékkar majdnem teljesen hiányzott, saját pénzemből kellet bele tankolnom, és visszafelé gyalog (BKV) kellet visszajönnöm, és mivel nem gyakran használom ezeket a jármüveket bérletem sincsen rá, azaz mindenhol kellet lyukasztanom, az sem olcsó mulatság. kérdezem én ne adja isten te jársz igy, és egy ilyen madár mint én ugyanezt megteszi, eszedbe jut esetleg zsebbe nyulni?, Én 100% hogy adtam volna a segitökézségért valamennyi pénzt is, mindenkinek jól jön, föleg ha a felő 10000böl származik a poronty, nem lázadnék, ha pl nem egy 200 millás házhoz viszem a motort aminek az aljában egy teljes jólmenő vállalkozás van kiépitve, ÉRZED A KÜLÖMBSÉGET.
Hát nem tudom,de a segítségnek 2 oldala van.Amikor nekem beállt a motorom,és haveromat megkértem,hogy jöjjenek értem futóval,nem kértek semmit se.Mert "önzetlenül" segítettek.De NEKEM égett volna le a pofám,hogy eljöttek értem és segítettek felpakolni és nem honorálnám semmivel,csak benzinpénzzel.Ja és Teve még házhoz is vette a motort,mert nem voltak hajlandóak érte menni és mint köztudott mélygarázsban dolgozik ahol nem lehetett volna napokig a motor ingyen......Erről ennyit.Nem csak benzinpénzzel+1 pólóval kellett volna adni.Persze,ha az ember milliomos 1-2 ezer forintot nem érez meg.De sokan vagyunk itt aki nem az.Remélem nem bántottalak meg,csak leírtam az én látásmódomat
Akkor legközelebb inkább ne segíts!
EZ a felháborító!
Az a segítség, ami önzetlen és érdektelen.
Az hogy nem vittek vissza, az meg az ő részükről hálátlanság.
Én kivágtam belőle a tölcsért is meg nem tudatosan azt is ami benne van, Naon jó hangja lett!
D209 gp
Párban ennyi de szerintem lehet venni csak hátsót is.És ehhez képest D208 rr nem sokkal lehet drágább,és ez nem fog megcsúszni.És a gp az /55-ös és biztosan jobban kanyarodik vele a motor.Próbáld ki szerintem nem fog olyan gyorsan elkopni.
Tárgytalan.. Marad így.
Akkor már csak 2 variáció van.

1,beletörődsz a hangba
2,keresel akra full rendszert amibe van "E" betű.És a szelep kiiktatva.Mondjuk eléggé ritka.+Commander
Karcmentes Titán oval 3 csavaros Leo-Vince. honda cbr 929-954 re jó de bármire felrakható kis munkával A dob hossza 49 cm,Szélesség 14 cm Belső kör átmérő 7.5 cm 3 csavaros.ELEDO!
Szerintem se lesz sose olyan hangja azoknak a gépeknek amikben van "exup" mint amelyikekben nincs..... bár én meg örülnék ha az enyémben lenne
Én se vártam többet, csak azt hogy ne rizikozzak a bkv-n jegy nélkül a 40 fokba fullig bőrben, és 2 hétig ha a rendörség tárolja el az neki combos összegbe lett volna, ha kidobott volna 5 ezret egy szavam se lenne
Félek a gyors kopástól, persze értem hogy ezért írod a hard-ot.
Ugyna ez a helyzet nálam is. Minden motor a környéken hangosabb, és nekem úgy tűnik mélyebb hangja van. Mondjuk az Arrow nekem valóban nagyon hosszú, de nem cserélem, ebben van E betű, szét nem fogom fabrikálni az tuti.
Hát igen,ez bunkóság.Az ember ilyenkor nem azt várná el,hogy százezreket fizessen érte a a csávó,hanem,hogy megtérítse a költségeket.Benzin,idő+tárolás.És ez nem lett volna olyan nagy összeg.Én felborítottam volna a motor
Gyerekek nagyon felbasztam magam tegnap, egy rövidke történetet leirok nektek , Pár hete kimentem az éjjel motorozni, tipust adatokat ne irok, nehhogy személyeskedésnek tünjön ha esetleg az érintett is elolvassa. szoval kimentem, az egyik hidon látok egy felborult motort, természetesen, azonnal megálltam, megkérdeztem mit segithetek. A nagy endurót probáltnák betuszkolni valami ignis vagy yaris méretü kocsiba. a srác aki elesett azt már elvitték a mentők. szoval mondom a hozzátartozoknak, ne tegyük be mert valoszinü (kötél hiányában) ki fog csuszni a motor a kocsibol vagy mégjobban összetörik az idomzat, felajánlottam, hogy hozzák le a munkahelyemre megbeszélem a kollégámmal, meg a fönökömmel. Igy is lett letolták, elzártuk vigyáztunk rá. tegnap felhiv a srác, hogy nem tudott jármüvet szerezni az elszállitásra, felajánlom neki hogy kiviszem saját költségemen a sérült motort lábon. megtörtént, és a legborzaztobb az egészne hogy annak örülhetek, hogy amit beletankoltam azt a pénzt megkaptam, (na jó meg egy pólót ajándékba). Ezzel csak azt akartam leirni, hogy ha velem történik ilyesmi, ami ugye meg is történt pár honapja , és ha nem a barátnőm hozatja be a gépet, hanem mondjuk közületek valaki, akkor azért én azt mindenféleképpen honoráltam volna, pedig én anyagilag mérföldekkel szarbbul állok, mint az emlitett esetben. üdv. ettöl függetlenül természetesen továbbra is segiteni fogok, minden bajba jutott motoros társamnak, üdv szép napot
Üdv, és akkor még nem beszéltünk az én hondám hangjáról (IXIL) , na az valami félelmetesen nagyot szól. föleg a felső fordulatszámtartományban brutális. szép napot mindenkinek
Te beszélsz!Utokatesómnak a sárga gixeren mastek karbon dob van és kb fele akkora mint az én Leom.Amikor előttem megy nem hallom az enyém hangját.Keresztapámnak a K1-en meg Józsi van és nincs benne teljesen a cső.Az enyémnek mellettük,olyan hangja van, mintha lopakodó lenne.Egy picit zavar,de ez van.Ha nagyobb hangot akarsz vágj le előle és akkor biztos nagyobb lesz.Vagy add el a dobot és készíttess pl:Martin,Raptor,Egrus dobosokkal Gp feelinges dobot.Nekem sajnos nemnagyon lehet lecserélnem a rend őrei miatt