Sziasztok Fiúk ill. Lányok!
Húúú úgy látom van baj, nem kicsi! Nem egymást kellene támadni, hiszen mindenki a saját igazát fújja! A lényeg, hogy immumeo is biztosan segített volna a srácnak és mivel ő egy önzetlen srác, ezért még a főnökeivel is szembe szállt volna. Teve007, szerintem Te egy jó srác lehetsz, mivel ha én robbantam volna le Pesten és valaki segít, az igen csak jól esett volna. Mivel ez egy nyilvános fórum, ezért mindenkinek meg van a maga véleménye, így nekem is. .....azt azért hozzá teszem, hogy a városi mentalitás egy kicsit eltér a vidéktől és ezen nehéz változtatni. A lényeg: ha MI /motorosok/ nem segítünk egymáson, akkor a nagyérdeműt igazán nem érdekli a sorsunk. Azzal én is egyetértek, ha megállok segíteni, akkor nem az a célom, hogy meggazdagodjak , de legalább az én pénztárcám ne bánja, ha már önzetlen vagyok!
Azért lehet normálisan is beszélni.És mivel egy nyilvános fórumon vagy ezért mindenkinek mindenbe van beleszólása.Ha ez téged zavar nem vagy köteles itt írogatni.Ennyi.Milyen kipufogóról beszélsz ezt viszont abszolút nem értem.
Mi értelme volt ezt az egész sztorit elmesélned, azon túl, hogy egy ügybuzgó izirájder-utánfutó egyetértését elnyerted? Hogy világgá kiáltsd az igazságtalanságot, ami ért? Ez az Ady mentalitás utánzat már unásig hallgatott lemez (bár mostanában az emoval újra divatba jöhet). Vagy az, hogy most mindenki megtudhatja, milyen fasza gyerek vagy, hogy segítettél? Akkor ébredj fel, mert ez az alap. A bibliában van egy passzus, ami neked szól, kb. annyi, ha alamizsnát osztogatsz, azt senki se lássa. Ez annyit tesz, hogy a cselekésben a szándék a lényeg, nem maga a cselekvés. Ha azért tetted volna, mert megszántad, vagy mert segíteni akartál, akkor meelégedtél volna azzal a a jó érzéssel,hogy helyesen cselekedtél... Ha viszont azért, mert ez társadalmi elvárás, aminek a megtételéért megbecsülés vagy pénz jár, akkor ennek elmaradása esetén felháborodva világgá kiabáltad volna. Melyik is történt? Na ez a gusztustalan a történetedben. Segíts csak továbbra is a bajba jutottakon, de akkor is, ha nincs ott egy seg*nyaló, aki tapsoljon.
Szerintem igazad van Teve baby ne törődj mással,te nagyon jó ember vagy mindíg segíteni akarsz másokon,és IGEN én megkérdeztem volna legalább annyit hogy mivel tartozom.Ez ALAP,/már akinek/.,
Én amikor lerohadtam a kávédarálómmal,jött egy platós autó,megkérdezte segíthet-e,ígyhát hazavitte a mocimat és amikor kiszálltam az autóból,levettük ketten a motoromat,megkérdeztem tőlle is a kérdést:mivel tartozom?Kétezerbe került de sosem bántam mert hazatolni elég gáz lett volna,vagy 20km kellett volna.
Igen igen! Valóban rengeteget számít az hogy az egyén, milyen stílusban motorozik (vadbarom vagy normális). Mert vehet kb 0 tudással bárki már igazi nagyvasat, ha van egy csöpp esze és nem nyelezi tudás nélkül. Mert szerintem egyre többen vágnak rögtön a közepébe és vesznek nagy köbcentis motrokat 0 tudással. Azért köszi az apai jó tanácsot
Én totál hasonló szituációban voltam mielőtt megvettem. Sokan ajánlottak nagyobb gépet, de mivel a tudásom hiányában maradtam a 600asnál. És nem bántam meg, legalább belekóstoltam hogy mégis mi az hogy nagymotor. Nem bíztatlak hogy vegyél nagyobbat, mert rutin hiányában ahhoz már észben is ott kell lenni.
ezt a részt ááááááááááááááá beszarok:
Cingi......ki ül majd a tandemen?