Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet én is össze szartam volna magamat! Meg azért egy XX-el ugratgani , ahhoz már kell valami vakera! Én jobban szeretek az aszfalton járni.... na meg hogy a tankon üllve csináltad?! Lerúgtad volna a csávó sisakját...
2 éve voltunk szlovákiában vagy 10 motorral túrázni.Jött velünk egy finn csávó xx-el.Akkor 929-em volt még.jött egy vasúti átjáró,ami egy kis domb tetején volt.Mondom átugratok rajta úgy hogy felülök a tankra és szétraktam a lábamat mint az amerikai streetfighterek.Kb olyan 100-al mentem,de nem tudom mennyi volt mert nem láttam az órát.Odaérek,elsőkerék elemelkedik Gurultam így tankon űlve egykeréken pár métert.Aztán éreztem hogy jön valami .Oldalra néztem és az xx-es csávó repült el mellettem,de kb 10 centire a kinyújtott lábamtól,mert ő is úgy döntött hogy átugrat,de ő csak simán.Mind a két kerék kb 30-40 centire a földtől.
A kurva annyát beszartam mint az állat.Az xx-esek állatok
Jaaa nem! Nem úgy jött le hogy lekezelő voltál ! Azért egy 1000 már nekem sok lenne. Azokban azért már rögtön van gázreakció (bárhol bármikor).Attól még messze állok. ÉS ismerem magam, hogy néha szeretem oda cibálni neki. Egy XX-hez az én 65kg-om elég kevés lenne ahhoz még híznom kell...
Szevasz.Szerintem félreértetted amit írtam.Én arra gondoltam hogy nyugodtan vegyél 1000-et mert nincs olyan nagy külömbség a 6 és az 1000 között.Ha úgy jött le neked hogy lekezelő voltam akkor bocsesz.
Hy! Igen igen, ezt már megírtam, hogy a tudásom még egy nagyobb (XX,1000,750....) géphez kevés. Csak egy olyannal jobban élvezném a motorozást ami nyomatékosabb. Ja és bigoneoszi, tény és való hogy nem tudom a -nyomaték- szó meghatározását,DE tisztában vagyok vele hogy mi az a nyomaték.
Köszi a felajánlást. A "nagymenőnek" meg annyiban adok még igazat hogy ráülök és kipróbálok egy igazi nagyot lehet azt mondom hogy OFF és maradok a 600nál egy időre.Itt már inkább az számít hogy a soffőr mennyire ép eszű... üdv.
őőő! Részben igazat adok neked, részben nem! Ha olvastál pár hozzá szólást, láthatod hogy másnak is van hasonló problémája (lehet pont másik fórumon). És tény és való hogy a tudásom elmarad még attól hogy 150 lovas gépet vezessek. És nem azzal van a bajom hogy a 600as kicsi. Hanem hogy egy 750;1000;954 vagy akármilyen is legyen, alulról jobban húz. És hangsúlyozom NEM azért kell nagyobb mert kinőttem vagy mert én akarok lenni a jani, hanem szeretném hogy számomra motorozhatóbb legyen.

"Biztos többet gondolkodik mint az autó amit előzöl...majdnem le is gyorsul akit előzni akarsz nem?"
Erre meg nem tudok mit írni...
Új gépen
Ezt egy faszi csinálta aki ott lakik a faluban,a második világháborúban elhunytak emlékére.Tegnap kint állt az utcán ,lőttem róla pár képet.
Bármelyik teherautós boltban lehet ilyet kapni.
Hívd fel Őket. Biztos tudnak válaszolni...
És ez a tuti válasz, nem pedíg a: szerintem igen... vagy én úgy hallottam...
Igazából, csak akkor adom el a gépet, ha megkapom az álltalam kiszabott árat, tegnap megnézték, de a lánchang zavarta az embert, mondtam hogy azt kell csak kicserélni, és "bigoneoszi" félrerakta nekem, ugyhogy megvan az is, a lényeg 500at akart érte adni, annyiért természetesen megmarad, 680 irányárba adom a minimum a 650 ami kell, ha ezt az árat nem kapom meg akkor megmarad a kicsike, nem nagyon tudok belekötnim imiék nagyon összerakták a gépőet, semmi mbajom vele, jól megy kényelmes, kezdem megszokni, veszi is a lapot, ugyhogy kedvelem a jármüvet áron alul semmiképpen nem adom oda, 500 ból semmit nem tudok venni, akkor inkább megtartom ezt, és csinositgatom, megkérdezem a matricás srácot, képzeld neki 929ese van és az összes létező matricát ami a gépen van lecserélte fényvisszaverősre, pontosabban, ráragasztotta az eredetire, ez több szempontból is jó, 1 este iszonyat brutálisan néz ki, a másik, hogy védi az eredeti matricázást. üdv
Minek akarsz csináltatni? Ugyis eladod a vasat nem?
nemnagyon szoktam hallgatni deep purple-t , nemtom ez még régen jött vhonnan ,hogy fireball
kaptam egy sráctól, de akarok venni, és csináltatni vele, mert sajna nem hibátlan
Hol vetted ezeket a matricákat, és mennyibe fáj egy ilyen "szett"?Amugy nagyon királyságos
Látni és látszódni.
Ilyen sötétbe üdv mindenkinek
Azt tudja valaki, hogy a szatuna letudja-e gyártani a duplabubis plexitet? Egy Túraplexit jól jönne, de olcsóbb opciót szeretnék mint az MRA.
Szevasz !
Neked miért ez a neved hogy fireball?
Szereted a Deep purple-t?
Elírtam pár adatot.Megtaláltam a hírdetést.Itt van róla több kép is.

http://www.hasznaltauto.hu/3052924_buell_xb9r_200
4
Igen eléggé brutális.Piros csillagok vannak felfestve még rá,csak azt a kép nem adja vissza.Amúgy 2004-es.16 eKm van benne és ha jól emlékszem 1,6 körül volt az ára.Csak a fényezés volt rajta 2 kiló.Nekem nagyon bejött
Mennyiért adták?
Igen brutális kinézete van ,biztos,hogy nem jönne szembe minden utcasarkon egy ilyen
Szép napot!Ma voltam bent a Suzukiban és láttam ott egy számomra igen tetszetős gépet.Buell XB9S.Gyönyörű
csövi
Szevasztok!