Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg ismeri valaki ezt a motort?
http://www.hasznaltauto.hu/2676374_honda_cbr_2003 ő az elsődleges kiszemelt áldozat,még nem érdeklődtem,de az első ami szimpatikus,hogy első tulaj....
Quanto Costa? Foto?
leérettségiztem emberek
hétvégén megjutalmazom magamat 1 balatoni úttal hétvége fele lemegyünk siófokra mocival 220 km innen
Sziasztok!Van egy nagyon szép karcmentes LEO-VINCE oval dobom 929-954 hez 3 csavaros.Ha valakit érdekel írjon
K5 Gixer. Nem azért mert jobb, azért mert újabb. Tudom ezért sokan támadni fognak, de egy újnak kevesebb az előélete. Azt is tudom egy év alatt is tönkre lehet tenni, itt a motorra(akár 25e km, kerék stb..) gondolok nem a kasznira, mert ahhoz elég a szalonból kigurulni.
Ha van időd, nem kapkodod el a vásárlást akkor előbb utóbb találsz jót. Egyébként ha mind kettő tetszik és nem ragaszkodsz egyikhez sem megduplázódnak az esélyeid.
Probáld ki mind a kettőt,és ugyis tudni fogod melyik a nyerő.
Neked melyik tetszik jobban külsőre?
Talán még egy érv a suzuki mellett,ha szeretnél olcsón versenyezni,vagy csak pályamotorozni,akkor indulhatsz vele a gsxr klub kupán.
A honda talán jobban tartja az árát.Suzukihoz biztos több az alkatrész,mert több van belőle,tehát több a törött gép is szerintem.
Minőségben szerintem a honda jobb,felhasználóbarátabb, a suzuki pedig mindíg egy kicsit pálya orientáltabb jobban ki van hegyezve egy kicsit.A környezetemben szinte csak suzuki van,túra és sport motorok,de egyiknek sem volt még baja.Én honda párti vagyok,felültem és megteszett,pedig probáltam hasonló évjáratú gixert vtr-t sv-t r1-et.
Szia Nekem ő csinált FZR-hez pár nap és 12e volt.
Nem is találkoztunk postán bonyolítottuk. Működött. Kisujszállási ha jól emlékszem. Kiss jános 30 8512439
Nekem egy testvéréhez volt szerencsém régebben a Mátrában egy TZR-hez, de nagy élmény volt, akkoriban 600-asom volt, de össze se lehet hasonlítani. Igaz két kör után várni kellett egy kicsit hogy hűljön mert nem indult be. Többet nem is adta ide a gazda.
ide,a gsxr 750 topicba........
egy 750es meg egy 954es motort gondolom nem lehet menetteljesítményben egy kaptafára venni,a 954nek inkább az 1000res gsxr az ellenfele............Honda jobban tetszik,de a Suzuki olcsóbb,de ne azt nézzük most,hogy melyik a gyorsabb,inkább azt,hogy melyiket jobb vezetni,melyik a megbízhatóbb,ár-érték arány,és persze nem utolsósorban,melyik a nagyobb? elég nagyra nőttem,nekem szinte minden kicsi........autóból már több hondát ültem,megbízható műszer az összes,viszont suzukit kocsiban nem vennék,de nem azért mert nem megbízható,talán mert egyszerű népautó.........
Melyikre raktad fel?
Probáld meg a gsxrfans.hu oldalon
A GSXRes oldalon semmi reagálás,senki nem próbálja védeni gép hírnevét.........
Ez hogy áll a gépnek (matricázás)? Fényvisszaverős, brutális.
Hát én meg a 954-et nem cseréltem volna le egy 1000RR-re, soha nem látott honda problémái voltak némelyik darabnak (egszerüen eltörtek a blokkjaik.
Azt remélem tudod oszi hogy a 954-nek nem mentél volna igy el ahhogy az 1000F-nek,
Azt nem írtam, h 1000RR-ért nem adnám oda...
Ilyeneket ide ne írj,mert meglincselünk
Hát nemtom mi a baja vele, de én nem adnám oda a GSXR-emet egy 954-ért...
Aha, megkaptam meg írtam is...
Bocsánat, hogy én válaszolok, tudom nem nekem tetted fel a kérdést, szoval világ életemben gsxr- örült voltam volt pupos 1100esem (nagyon meg voltam vele elégedve), 400asok 600asok, jok voltak nagyon, egyszoval imádtam a gsxr sorozatot, egészen addig amig fel nem ültem egy 919-re 98-ban (akkor elég ujnak számitott) és itt rá kellet jönnöm, a honda az honda nincs mese, csendes jó fogyasztás, megbizható röviden ennyi. (K sorozatu gsxr-em még nem volt, ) lehet ezért az elfogultság. üdv
Mint Suzukis,neked mi bajod a gépeddel,és miért lenne jobb egy CBR?
Ezt én is mondhatnám "uristen az az én motorom volt amivel girilgatsz" , egyébként jó a kis gixer tankal nem lehetne elvenni erikátol a gépet, már felajánlottam érte egy xt 600ast 2000es évjáratut, és nem kell neki. Lehet hogy megfogta életem párját a kis moci?.
Úristen...az az én motorom volt,amivel most gurulgatsz