Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor simán megoldható.
Jaja. 3 fázisú.
Csáó!
A fesszabályzómat aki elvitte ,neki is 919-e van 90 valahányas.
Mondtam neki hogy,de nem lesznek jók a csatik,azt mondta az nem is kell mert az a lényeg hűtőborda legyen rajta mert már 3-at szétküldött ez miatt hogy nem volt rajta hűtés.Azt mondta hogy a többit megoldja a villamossági szerelője.
szia oszi, megkaptad az sms-emet, kéne a lánc meg a feszitő , minél hamarabb jövö héten megyek le a szerelőmhöz, és átrakatnám. sos. köszi
nincs mit.Küldtem egy mailt.
954 ez nem kérdés, jó a suzuki is de nem lehet egy lapon emlegetni a 2öt,
Nem tudom, nem értek hozzá nem ismerem a 919-et, a tiéden 3 fázisú generátor van?
Leesett amit irtál. :D
A KertAce félének nem olyan a csatija mint amilyen nekem kell.
Biztos meg lehet csinálni csak én nem értek hozzá. De majd megkérdezek egy két kollégát, hátha ők tudják.
Ok!
Ezzel segítettél, mert akit írtam meg beszéltem vele (Zsidai Sanyi) az is salgó mellett van. Talán Karancsság. De ez nem tuti.
Köszi!
Mizsi
Azt elfelejtették említeni, h a rossz utat nagyon nem szereti a 954...
Viszont akkor is jobb mint a gixxer...
Mármint a másiknak, akik olcsóbban tudták volna, azt hiszem az Tatabányai volt. De jó a KertAce féle 15-ért is!
Köszi a lehetőséget! Szerintem élek vele! Ha egy telefonszámot tudnál majd adni azt megköszönném!?
Ez a csóka Salgótarján mellett lakik ha jól emlékszem... Sajnos nem találom azt a papírt amire felírtam a telefonszámát. :(
Köszi az infokat (Steve és Roberto)! Nagyon hajlok a csere felé, csak el kellene passzolnom a gépem! De majd meglátjuk mit hoz a jövő! Széles utat!
Mondjuk az is igaz,hogy GSX-R 750 sok alkatrészben megeggyezik a 600-al.
Hát,ha az alkatrészt nézzük akkor kb ugyanaz.Mivel a 750-es is nem egy olyan gyakori modell mint a 600 vagy az 1000-es.Szerintem nem sokkal több van 750-ből mint 954-ből.Ha az új alkatrészt nézzük a suzuki olcsóbb.(tapasztalat).De még mindíg azt mondom,hogy próbálj ki egy 954-est és megtudod miért istenítjük ezt a modellt.
a suzukis oldalon is feltettem ugyanezt a kérdést,épp az elfogultság miatt,írjátok csak ami jön.... alkatrészügyileg mi a helyzet? tipushiba?
Ki kell próbálni mind a 2-őt.Én mentem 750-es K5-el és hát.....Nekem nem jött be.A 954 az sokkal ütősebb.Nyomatékosabb,gyorsabb és szerintem kezelhetőbb.A gixer mellett max a kormánystabi áll,azt meg lehet venni 954-re.De kijelentem mielőtt meglincsel valaki aki Suzis,hogy ez az én véleményem.Meg itt nem fogsz hallani más véleményt.
Megvanmég. Na az egy seggrakéta kicsit több mint 100kiló és 60körüli lóerő. Baráti.
OKÉ! de ha lehet indokoljatok is
Az a baj hogy annak teljesen más a csatija, ezért egy az egyben nem tudom átteni az enyémre. Átkötéshez meg nemnagyon értek. De utánnanézek hogy megcsinálná e nekem valaki.
Köszi!
Itt a Suzukiról jót nem fogsz hallani.

A 954 szebb, jobb, erősebb.....HONDA, ennyi
Segítsetek! Venni akarok,de nem tudok dönteni, K4-K5 750 GSXR,vagy 2003 CBR 954rr? írjatok minden jót,és rosszat is......köszi
Nekem van eladó ha kell. 15ért a tied. Gyári 929-re való.