Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szarvas, békés megye
26fok,napsütés

merre van a felétek?
Én ha le akarok higgadni és motorra ülök pont leszarom hogy esik, a te helyzetedben, meg kimondottan jó 2 szempontból is, az egyikk hogy lehűti a Forró fejedet, a másik hogy talán megtanulsz esőben is motorozni.
gyere felénk motorozni,itt süt a nap
bocsi srácok csak egy kicsi rosszul esett,dehát ilyen az élet,ha nem esne ez a kurva eső már rég elgurultam volna lehiggadni,de majd máshogy megoldom
remélem holnap már jobb idő lesz
teve
már meg ezt az átépitett gépet is el akarod adni? te aztán jó sűrűn váltod a motorokat
Ezzel nincs is baj, majd ha lessz képen együtt róluk, felrakom, bár ezt megtettem pár hónapja a 954-el (3117), csak hamar elfelejtette a csaje
vagy a csaj is eladó,nem? na jó csak vicc volt
köszike már másfél éve 1ütt vagyunk a motorral meg fél éve
na ige,ha az adásvételbe dobtad be akkor valószínű,hogy el akarod adni a motort és nem a nő a lényeg.Ezen teljesen felesleges szerintem lázadni.De ezt Ti majd megbeszélitek.Ja és én csak a mocimat pakoltam fel
Tomi volt a felbújtó a nő+moci párosításnak
mindkettővel lehet am csak azé raktam fel,mer a többiek is.. mostmá ak mindneki tegyen fel motor+ asszonyos képet, tudjuk,hogy kinek hogy néznek ki a szive csücskei
Adás vétel rovatba felraktam a hondát, és az egyik fotón ott van a lányom, és az exem, és szerencsétlen véletlen hogy ti ebben a topicban felpakoltátok a mocikat, a csajaitokkal együtt, erre "eras", ő a jelenlegi csaj, belázadt hogy miért az ex-es képet raktam fel a hirdetésbe, miért nem őt, roppant egyszerü ezzel a motorral nincs lefényképezve, és kurvára nem az volt a cél hogy mien csaj van mögötte, hanem az hogy milyen a motor, nem a nőt árulom, bár megtehetném, mert egy igazi ribanc, lehet sok pénzt keresnék velke, szal nem a csajt árulom hanem a motort, és természetes fényben sokkal jobb a kép mint ami a garázsban készült. szoval erre belázadt a csaje. mind1, majd átgondolja a dolgokat,
Mi van itt?Ti milyen képről beszélgettek?
te járatod le saját magad az agyatlanságoddal" idióta"?
igazán szépen beszélsz azzal akit állítólag szeretsz,téma lezárva
nem te egyszerüen HÜLYE vagy. és nem szeretném ha lejáratnál a forumon. azon a képen nem a csaj a lényeg hanem a kibaszott motor, mivel azt hirdetem
idióta
Esetleg töltés problémáról. De inkább a régebbi típusoknál fordul elő gyakrabban.
beszélnek valami gyújtás problémáról RR-nél? mendemonda?
Szia

Ha már témánél vagyunk lenne egy kérdésem,
a te barátnőd mit szólna ha egy olyan képet raknál fel amin a mocid van és az exed?Kiváncsian várom a válaszod meg a többiekét is,lehet hogy egy kicsit maradi vagyok
Hy klassz a mocid helyes a csajod,még jó hogy te a saját asszonyodat rakod a motorod mellé és nem az exet
Nem injektor kell oda hanem egy modernebb blokk, mondjuk szerintem egy 929 vagy 954 sem szeretne ekkora tömeget mozgatni....
Csapongok, megmondom őszintén ha ebben az 1000F-ben egy 954 vagy 929 blokk lenne akkor soha nem adnám el, a dizájn az nagyon Jó lett , viszont borzalmasan hiányzik az injektor, kényelem 5ös (sokkal kényelmesebb mint a 954es volt) viszont Őreguras, kell az injektor, ha megveszem a 929-et akkor ilyenre lessz átépitve.
Te úgy cserélgeted a motorokat,mint más a gatyáját
És a mostanival mi lesz?Elcseréled vele,és majd ez fog nála porosodni?Vagy el bírod adni addig?
. Villogsz a mocimmal, ja bocs exmocimmal, jól teszed, ha egybe van az egy gyönyörű vas, mellesleg lehet hogy 929-em lessz pár héten belül, találtam egy havert akinek csak "rohad" a garázsban, és előfordulhat hogy ráhajitom magam, üdv
Na most azt kéne eldönteni hogy mivel lehet jobban villogni? A motorral vagy az asszonnyal? Holnap ha minden igaz kész lesz az én vasam is...rakok fel már én is asszonyos/motoros képet, csak hogy ki ne lógjak a sorból Csak nehogy a végén ezzel legyen tele a fórum
na akkor én is felrakok már 1 képet a motorrol az asszonnyal