Én ha le akarok higgadni és motorra ülök pont leszarom hogy esik, a te helyzetedben, meg kimondottan jó 2 szempontból is, az egyikk hogy lehűti a Forró fejedet, a másik hogy talán megtanulsz esőben is motorozni.
bocsi srácok csak egy kicsi rosszul esett,dehát ilyen az élet,ha nem esne ez a kurva eső már rég elgurultam volna lehiggadni,de majd máshogy megoldom
remélem holnap már jobb idő lesz
na ige,ha az adásvételbe dobtad be akkor valószínű,hogy el akarod adni a motort és nem a nő a lényeg.Ezen teljesen felesleges szerintem lázadni.De ezt Ti majd megbeszélitek.Ja és én csak a mocimat pakoltam fel
Tomi volt a felbújtó a nő+moci párosításnak
mindkettővel lehet am csak azé raktam fel,mer a többiek is.. mostmá ak mindneki tegyen fel motor+ asszonyos képet, tudjuk,hogy kinek hogy néznek ki a szive csücskei
Adás vétel rovatba felraktam a hondát, és az egyik fotón ott van a lányom, és az exem, és szerencsétlen véletlen hogy ti ebben a topicban felpakoltátok a mocikat, a csajaitokkal együtt, erre "eras", ő a jelenlegi csaj, belázadt hogy miért az ex-es képet raktam fel a hirdetésbe, miért nem őt, roppant egyszerü ezzel a motorral nincs lefényképezve, és kurvára nem az volt a cél hogy mien csaj van mögötte, hanem az hogy milyen a motor, nem a nőt árulom, bár megtehetném, mert egy igazi ribanc, lehet sok pénzt keresnék velke, szal nem a csajt árulom hanem a motort, és természetes fényben sokkal jobb a kép mint ami a garázsban készült. szoval erre belázadt a csaje. mind1, majd átgondolja a dolgokat,
nem te egyszerüen HÜLYE vagy. és nem szeretném ha lejáratnál a forumon. azon a képen nem a csaj a lényeg hanem a kibaszott motor, mivel azt hirdetem
idióta
Ha már témánél vagyunk lenne egy kérdésem,
a te barátnőd mit szólna ha egy olyan képet raknál fel amin a mocid van és az exed?Kiváncsian várom a válaszod meg a többiekét is,lehet hogy egy kicsit maradi vagyok
Csapongok, megmondom őszintén ha ebben az 1000F-ben egy 954 vagy 929 blokk lenne akkor soha nem adnám el, a dizájn az nagyon Jó lett , viszont borzalmasan hiányzik az injektor, kényelem 5ös (sokkal kényelmesebb mint a 954es volt) viszont Őreguras, kell az injektor, ha megveszem a 929-et akkor ilyenre lessz átépitve.
. Villogsz a mocimmal, ja bocs exmocimmal, jól teszed, ha egybe van az egy gyönyörű vas, mellesleg lehet hogy 929-em lessz pár héten belül, találtam egy havert akinek csak "rohad" a garázsban, és előfordulhat hogy ráhajitom magam, üdv
Na most azt kéne eldönteni hogy mivel lehet jobban villogni? A motorral vagy az asszonnyal? Holnap ha minden igaz kész lesz az én vasam is...rakok fel már én is asszonyos/motoros képet, csak hogy ki ne lógjak a sorból Csak nehogy a végén ezzel legyen tele a fórum
26fok,napsütés