Mizsi. Nekem addigra a lánc, lánckerék lett cserés ami nagyobb összegnek számít. Számolhatsz még rögtön egy olaj és olajszűrő cserét is meg ugye a többi ami kopott lehet. Fékbetétek légszűrő.....talán "csak" ennyi....
hahó,segítsetek légyszives! veszek egy 954 rr-t,30.000.km van benne,milyen kötelező cserélni való van ennél a kilóméternél? mi várhat rám,és mennyi pénz?
NA végre.Teljesen kész lettem a motor garázsommal.Csak az övé Mondjuk még picit rumli van.Jobb oldalt a dobozokban az előző blokk.+még van egy használt maxnek való gumim a bal oldalt .Elöl meg az olaj stb.Ja és gondoltam megosztom veletek kisuvickolt állapotban is.
Nálunk is ilyen jó szakemberek ültek az okmányirodában.Unokatesómnak a GSX-R forgalmijában a megengedhető össz tömeg 210 kg volt.Azaz kb egy 20-30 kilós embert el is bírt volna papír szerint
Reggel ránéztem a forgalmimra, a motorom barna és az önsúlya 270 kg. Az előző motorom piros fekete volt, a forgalmiba fehér piros került. Fater autójának a forgalmijából kimaradt a vontatható súly, tehát elméletben levették a vonóhorgot. Igaz a következő műszaki vizsgakor meg nem vették észre hogy van rajta és úgy vizsgázott.
Mindenhol ilyen "szakemberek" ülnek az okmányirodában?
Exed a hűvös garázsban pihen, a héten vagy a jövő hét elején kész lesz a fejidom és a lámpa. Holnap megyek az okmányirodába, ma votam vele eredetvizsgán...kb 500mre mentem vele itthonról, és kint voltak a biztosurak az utca végén...képzelheted h az a bizonyos zabszem nem fért volna fel oda mikor megláttam őket. de nem állítottak meg, mekkora mák. Báj lépek melózni
nem nem semmi baj vele csak az amit már mondtam ha negyedig lefogy a benzin elkezd ledadogni 3 hengerezni, de ahhogy rátankolunk azonnal megjavul, (benzincsap lessz a hunyó) és az én exszerelmemmel mi van, megkaptad a papirt? sikerült átiratni?
Na végre meg tudtam nézni az oldalt, és a plexit is megtalltam. Felhívtam a számot, de már elkelt...mondjuk márciusi volt a hírdetés, de ha már elment illett volna letörölni...na mindegy ez azért nem rajtunk mült, azért köszi a segítséget
Amúgy asszem 35\55 W-os a gyári...de lehet tévedek. Nekem volt 100\80-as is nagyon sokáig, az nem égette és qrva jól láttam vele. Sajna kiégett az egyik és nem találtam hírtelen másikat így vettem a gyárit.
Nem fogja megégetni a foncsolt. Esetleg az izzóra rácsúszó csatlakozó fog megégni, de szerintem az sem.
Ugyan H7 van a kocsiban nekem, de a gyári 55W-ost én kb 2-3 éve kicseréltem 100W-osra, és semmi baja.
Egyébként ha jobb fényerőt akarsz, akkor Tungsram MegaLight izzót keress. Kicsit drága, de élettartama is hosszabb, és jobban is világít!
kicsit a éjszakai látási viszonyokon akarnék javítani és van itthon egy 100/90-es h4-es izzóm, szerintetek bele lehet rakni anélkül hogy károsítana vmit?A legalitás nem számít, csak az érdekelne hogy megégeti-e a foncsort?
(egyébként miért minden h4-es izzó 60/55-ös? ami már efelett van azok not street legal-sak....)
Én az én barátnőmet nem nagyon engedem előre mert 165 cm és abszolút nem ér le a lába....NAgyon örülnék neki,ha megfektetné
Jó motorozást.....
Mindenhol ilyen "szakemberek" ülnek az okmányirodában?
Köszi.
Ugyan H7 van a kocsiban nekem, de a gyári 55W-ost én kb 2-3 éve kicseréltem 100W-osra, és semmi baja.
Egyébként ha jobb fényerőt akarsz, akkor Tungsram MegaLight izzót keress. Kicsit drága, de élettartama is hosszabb, és jobban is világít!
kicsit a éjszakai látási viszonyokon akarnék javítani és van itthon egy 100/90-es h4-es izzóm, szerintetek bele lehet rakni anélkül hogy károsítana vmit?A legalitás nem számít, csak az érdekelne hogy megégeti-e a foncsort?
(egyébként miért minden h4-es izzó 60/55-ös? ami már efelett van azok not street legal-sak....)