Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

acorsa hátsó16e, d208 25e.
Gyári vagy utánzat? Az alul lévő gumiknak mi az ára?
van néhány dobom eladó 929-954-re.
hasznéltat vagy újat?
CBR 954 RR-emre keresek hátsó gumit.
hát mostanába elég sok a dolgom, szóbelizek 1 hét mulva,meg miegymás, de ha gondolod leirom részletesen, hogy kell,é az alapján simán megcsinálod... ha esetleg van msn ed vegyél fel,ott könnyebben elmagyarázom a dolgot,msn az adatlapomon
Nem szolt neked az imi? már napokkal elöbb jeleztem (a számod hiányában neki) hogy uton van oda a papir szerintem már meg is kapta, de ha nem akkor holnap meg kell jönnie. majd dobj egy sms-t hogy elmentsem a számodat, tegnap mentem 500Kmert a sárgával, kezdem megszokni, és most hogy már "használgatom a paracsikot, egészen fasza gép, 20 kiloval könnyebb lenne akkor nagyon jó kis motor lenne, majd lefogyok 70re és akkor pont ok lessz.
Köszi amugy szerintem sem sok értelme van a 190es guminak..mármint ahogy én használom. Am Teve tudsz már valamit a papírrról?
190es a hátsó, de vezethetzőbb ami most rajta van.
A CBR900.de oldalon Bridgestone BT12-t vagy Michelin Pilot Sport-ot írnak.
Sziasztok meg tudná mondani valaki hogy a CBR 954-esnek mi a gyári gumija? Előre is köszi
Köszi!

Itt lakom nem messze tőled, nem tudnál segíteni a cserében?
én is motorozgattam most este fenn városba,meg voltam koncerten, elindulok, mondom mek pár kört még a városba ,aztán mek haza,kimek a főuccára meghúzom neki 1-2 be,má 100felett meg,nézem yardok az ut szélén,és jön ki elém.. bakker mondom it baj lesz... aztán lassitottam,és láttam,h apám haverja ,csak intettem neki,meg intett ő is és kész, mákom volt
épp ma cseréltem szimeringet, én má nagyon benne vagyok én felkötöttem a kormány kiflinél fogva a garázs tetején lévő vas rúdra, és ugy felhuztam az elejét,kerék ki,sárvédő le,teleszkópszár ki, teló szét,szimering kivesz, a spéci szetergáltatott szimeringberakóval a szimering be a helyére, visza a cuccok,olaj bele, és öszeraktam, kb 1 óra alatt megvolt minden...
Sziasztok!

Megadta magát a jobb első teleszkóp szimeringem, tud valaki segíteni, hogy hogyan kell kicserélni a legkevesebb bontással?

THX előre is
Tavaly nyáron mentem melózni , a 13-ason van egy hoszzú egyenes,közvetlen a város előtt.Utolértem egy rendőr octáviát,megelőztem.200 -ig jött utánnam.Na mondom király.Elengettem a gázt,megelőzött.Felrakta a villogót,és indexelt egy buszöbölbe.Én meg mentem tovább.Jöttek utánnam,de én már nem mentem gyorsan.Mellémértek.Rendőr lehúzza az ablakot és azt kérdi:-Milyen motor ez?
-900 rr
- és csak 200-at megy?
-nem ,csak nem akartam neki húzni tovább.
Röhögött,intett aztán othagytam őket.
Úgyhogy jó arcok nálatok a helyi erők szerintem.

Két üveg kólával meg egy fél kilós kenyérrel mentél motort venni?
Ha ez befér megveszem
Azóta is bent van? Szerintem vedd ki.lehet megromlott már
Elsősegély csomag mi?Ha esetleg megáll a gixer és várakozni kell a segítségre.
Egyébként a 929 rr-be is befér 3 kiló krumpli. Ha valaki innen esetleg bajba kerül a tesconál.
Egyébként a streetfighterek gyakran alkalmazzák ezt a módszert.
3 kiló krumpli a hátsó ülés alá és nem kell leáttételezni a motort.
Igen azzal mentem közúton.Meg mentem vele a pannonia ringen is.
Az sem lenne rossz! Nemtom, lehet. Technikus?
Aztán avval verettél közúton?
Sajna a GSX-R-nél fapadosabb. Nagyon fapadosabb!
Hát az én gixxerembe, 2 félliteres kóla, meg középre egy félkilós kenyér befér a hátsó ülés alá... Ezekből az indokokból vettem ilyet amu. Meg az RR drága volt.
Akkor ne örülj neki ennyire.
F4-est is kapsz bőven 1milla latt...
Vegyél szerintem egy 600 f-et.
Nagyon megbízható.Egy haverom vett egy ilyet 50 ezer kilométerrel,ha jól emlékszem f3-as.Nagyon csendes és nagyon egyenletesen jár.váltó hibátlan.És az ára is 1 millió alatt van.
Lehet kollégák leszünk.Beadtam oda a jelentkezésemet.Horváth Adriánt ismered?
Ő is ott dolgozik azthiszem.
Igen slick volt rajta de az elfogyott már.Most bt 003 van rajta elöl hátul.
Szerintem nem fapadosabb a hátsó ülés mint a 929-é,elötte az volt nekem.Aki meg kényelmesebbet akar az elmegy egy kárpitoshoz és olyan ülést csináltat amilyet akar.Az ülés alá befér a kipuffogó folytása meg elsősegély és ennyi.A gixerbe sem sokminden fér.
Ilyen a hangja:
leo vince
Na ja, annyiért már motort lehet venni... pl GSX-R1000-ret...
Nyugi DDT 500 nem akarom megvenni mert mire kifizetem a regadót új tárcsa plussz betétek meg leszervizelve több mint 9 kilóba lenne