Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Thommy!
Föld hívja Thommy-t vétel!
Ez bizos érdekel:
az ára is jó
megmértem a gumit 4.5-5mm. holnap találkozhatunk, ha ráérsz.
Valaki használt már ilyen aksit?
http://www.akkuauto.hu/akkubol...

Ilyet akarnék venni,ami elfogadható áron is van.Nem úgy mint a gyári.Szerintetek?
Szia attila 11,érdekel a gumi.Tel számom: 0670-24-80-853
na akkor majd megcsináltatom.... van itt nálunk egy srác aki dobokat gyárt, majd beszélek vele akkor ő biztos mag tudja oldani...
Persze, mindent meg lehet csinálni....Kell egy jó hegesztő meg pár cső....
értem.... és ezeket régi cbr-ket meg lehet csinálni hogy slip-on felfogatásúra?
A 919-nek jóval kisebb az osztóköre, meg a dob belső átmérője a felfogatásnál.
üdv!

gyárilag a 929, 954-sek is csavaros dobfelfogatással jönnek ki?
miben tér el a 919-esekétől?
szia. nem vágott,sima corsa,190/50 délelőtt óbuda, 2-től budaőrs
8.6 Ah-s a gyári akksi, de az drága. 8 vagy 10 Ah-sat kapsz olcsóbban is. Szerintem itt vannak a legjobb árak!
VAlaki mondja már meg légyszi,hogy 929-be hány amperos aksi van?Nekem sajnos lekopott a mozgástól
Ja és tud valaki ajánlani olyan helyet ahol nem túl drága az aksi?Előre is köszi.
Áh amikor fél éve kerestem "E" szabványos akrát akkor bezzeg senkinek se volt
Sajnálom,hogy nem hamarabb hirdetted.Most már sajnos Leom van.
Attila11,a corsa nem vágott ugye?Hol lehet megnézni személyesen?Engem komolyan érdekel.
Szia Attila.Melyik mennyibe kerül? Köszönöm
Komárom meg Kisbér között...
Jaja, normálisak. Meg van köztük motoros is...
Én is a rakpartnál 100-al cammogok 1 kézzel, nézelődök, ezek meg ott álltak a híd lábánál. Megállítanak, elkérik a papirokat, rendben vannak. Jön a szöveg, h tudom miért állítottak meg? Mondom mert jó a motorom? Hát kicsit gyorsan mentem mondták. Mondom épp nézelődtem. Röhögtek, aztán meglesték a vasat, aztán mondták, h legközelebb lassabban...
Jah, hát szomjas voltam, meg éhes is. Zsírt a kenyérhez szedtem a mociról...
Már kivettem, mert UFO kenyér lett belőle. Tudod zőőőd...
Nem szólt Imi semmit pedig voltam nála ma is meg pénteken is
Amugy egyszer még seggberuglak mert már 10szer mondtam hogy mentsd el a számom csak legyen kész a mocim majd akkor elkaplak xD
Helló, látom eladó a gumma!A corsa érdekelnne! melyik fajta? corsa III. A kétkomponensü? hány mm. van rajta? mi az évjárata? A méret 180 v. 190-es? Az R6-on volt, v. máshonnan jött?
29-re, 54-re jó
quanto costa? Illetve az 919-esre is jó?
Én sem mondtam hogy sürgősen add el, hanem hogy ennyiért megvenném...
na annyira nem sűrgős nekem!
Üdv! Készülök stílust váltani,segítsetek nekem. 2003 körüli 954 rr a kiszemelt áldozat,erre van keret.....tudjátok ajánlani? A másik GSXR 1000,abból 2004 körülieket nézegettem,melyik a megbízhatób? Méretre egyformák?
Egy "'huszasé" velő vagyok a D208ra.