VAlaki mondja már meg légyszi,hogy 929-be hány amperos aksi van?Nekem sajnos lekopott a mozgástól
Ja és tud valaki ajánlani olyan helyet ahol nem túl drága az aksi?Előre is köszi.
Komárom meg Kisbér között...
Jaja, normálisak. Meg van köztük motoros is...
Én is a rakpartnál 100-al cammogok 1 kézzel, nézelődök, ezek meg ott álltak a híd lábánál. Megállítanak, elkérik a papirokat, rendben vannak. Jön a szöveg, h tudom miért állítottak meg? Mondom mert jó a motorom? Hát kicsit gyorsan mentem mondták. Mondom épp nézelődtem. Röhögtek, aztán meglesték a vasat, aztán mondták, h legközelebb lassabban...
Nem szólt Imi semmit pedig voltam nála ma is meg pénteken is
Amugy egyszer még seggberuglak mert már 10szer mondtam hogy mentsd el a számom csak legyen kész a mocim majd akkor elkaplak xD
Helló, látom eladó a gumma!A corsa érdekelnne! melyik fajta? corsa III. A kétkomponensü? hány mm. van rajta? mi az évjárata? A méret 180 v. 190-es? Az R6-on volt, v. máshonnan jött?
Üdv! Készülök stílust váltani,segítsetek nekem. 2003 körüli 954 rr a kiszemelt áldozat,erre van keret.....tudjátok ajánlani? A másik GSXR 1000,abból 2004 körülieket nézegettem,melyik a megbízhatób? Méretre egyformák?
Föld hívja Thommy-t vétel!
Ez bizos érdekel:
az ára is jó