Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

Motor vásárlás előtt állok, és egy kis segítség kellene .
Mik a motornak a típushibái, mire kell odafigyelni, mit kell feltétlenül megnézni vásárláskor?

http://www.hasznaltauto.hu/2524122_ho
nda_cbr_1999

Vélemény?
Sziasztok

Úgy néz ki tudok 2 eladó MICRON dobot, ráadásul oylat ami még nemvolt felszerelve soha "piti" összegért . Meg egy MICRON FULL RENDSZERT 900 RR -re csak még nemtom melyik évjárat, (de nem is tudom, hogy hogy fogok rájönni )! Ha valakinek kell vagy tudtok valakit akkor vegyétek fel velem a kapcsolatot. Képeket is készítek de nemtom mikor még vagy budapesten élőben meglehet tekinteni. sandor.barcs@gmail.com 06/70 555-07-10
Franc! Engem is megtolt az 1ik barátom 1szer. Szarul jártam. Azért jobbulást a mociknak, neked meg kitartás...
igen kaptam egy jó csekket meg én voltam a hibás utolértem a másik motorost aki a haverom volt de megúsztuk csak a gépek törtek de már az ő gépe kész az enyém meg alakulgat mire itt a jogsi kész is lesz.
Az fasza. Bünti is volt? Te voltál a hunyó?
Mikor karamboloztam 5 hónapra elvették a sok baromság miatt.
Gondolom nem elhagytad. Vagy ráesett a páncélszekrény?
39 nap és vissza kapom a jogsim
én motoros rendőrt még csak képen láttam,felénk 1 darab nincs
úgy hallottam a motoros sünök városban nagyon jók, meglépésre szinte semmi esély előlük....
Jaja! És úgy eltűnt, sose láttam többé!
Be akart szúrni belülről?
Inkább megmutatom!
http://www.sportmotor.hu/motor...

A kedvencem.
Thommy itt van még jó néhány!
üdv!

szerintetek káros lehet az én típusomnál a nyitott dob használata?
azért kérdezem mivel ebben még nincs "exup" és azért ha odavágom neki majd visszaengedem, durrog..... nem tudom nem károsítja-e így a szelepeket...
Plussz van-e valami negatív hatása ha csak feldobom a nyitott dobot, de nem állítok semmit, max annyi van hogy van benne egy K&N sportlégszűrő...
(bár azzal sem vagyok tisztában hogy sportdobokból milyen fajták vannak... nyitotton kívül milyen van még? az enyém olyan hogy simán átlátok rajta)
nem kell azér ennyire félni a yardoktól,ha rendbe van minden,csak a dob nyitott,azé csak nem lesz baj... nekem is kopmlett shark rendszer van a gépen, van hangja rendesen,és sose szóltak érte a rendőrök,pedig azér szoktam pörgetni a városba jó 1szer a tesco parkolónál megált a rendőr és monta,,hogy most azonnal le kell foglalnia a motorom,és engem meg bevinni a rendőrségre,de de az csak apám haverja volt, montam neki ,h nem adom inkább sázguldozok 1et a városba
az a baj hogy nekem is van itthon egy nyitott dobom, de mivel házilag készített..... nem nagyon merek vele járni, pedig nagyon f@sza hangja van.... nem akarok úgy motorozni hogy folyamatosan attól féljek hogy lekapcsolnak miatta ( elég volt akkor amikor jogsi nélkül motoroztam ).... ezért is van fent most is a gyári dob, de az elég szerény
Amit kinéztél dobot eléggé vagány.És nem egy sűrű darab.Ez Japán Yoshi.Nem akarok hülyeséget mondani,de ha minden igaz van belőle nem is egy "E" szabványos.Meg kell nézni a végén,hogy van-e benne szám.Amúgy,ha jólttudom a japán alapból halkabb mint az USA változat.Amúgy meg,ha akarnak mindenbe belekötnek a rendőrök.Nekem fent van egy "E"-s Leom és nincs benne a szűkítő.Üvölt mint állat
de ezekben miért nincs benne? a sportdobokban általában nincs benne az E vagy csak pont ez olyan hogy nincs?
Ez nem E szabványos, és gondolom van hangja is rendesen. Rendőr függő nagyon. Ha akar beleköt simán, ha nem akar akkor nem foglakozik vele. Én csak azért nem keresek másik kipuffot az Arrow helyett, mert ebben benne van az E betű.
szerinted ebbe bele tudnának kötni a sündisznók? vagy ezzel nyugisan motorozhatnék?
Ha valakit érdekel van 954-hez eladó üléstakaróm( gyári hondás nem után gyártott) , meg egy sportlégszűrőm
Ezt meghallgatnám én is az enyémen..
ez a kémény lenne egyébként az...