Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy 929 leömlőm amihez hozzá tudod csatlakoztatni a dobot,felrakok pár képet róla,ha esetleg fel tudod használni akkor
fizeteted a postát és a tied.
Íme:
nem vettem, mert jelenlegi állapotban nem tudnám felrakni...
lehet ilyen adaptert kellene csináltatnom vagy szereznem és ezzel jó lenne...
Nekem sajnos azért nem működött, mert a kedvencek közé
a régi cím volt elmentve(http://www.cbr-club.hu/board) ami
minden előzetes(vagy körlevél) nélkül megváltozott(http://www.cbrclub.hu/board)!
És csak semmi pislogás! Nincs Neked sárga motorod...
Megvetted már a yoshimurát?
Lehet tudnék neked segíteni az összekötőben
csak azon pislogok hogy neked hogy hogy nem működik.... a többire meg nem reagálok, jobb a béke....
Kis protekciós!
Amúgy mi ez a kislányos pislogás? Te meleg vagy?
Nem kimondottan erre a topicra gondoltam, hanem itt a sportmotoron írogat itt-ott. A kötőjeles verzió tényleg nem mükszik, de a másik amit belinkeltek igen.
Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki, hogy a '98-'99-es CBR900-asnak a kipufogó csőjének a vége (a csatlakozásnál) hány cm átmérőjű?
Esetleg egy-két fénykép is jól jönne, hogy csavaros-e a csatlakozás, vagy slipon-os...
Előre is köszi!
Nekem is azon műkszik most.
Szevasz!

Ezen a címen próbálod? http://www.cbrclub.hu/
Nekem ezen jön be.
Jaja rengetegen!

De így is k.va jó volt.
Zsebyt itt nem találom, sosem láttam. Pedig megkérdezném.
Az az érdekes, hogy a telefonomon működik, és látom, hogy másnak is. KertAce-nek is működik. Nem tudom mi lehet.
nekem működik....
Jó sokan voltatok...
Sajna nem.
De kérdezd meg Zseby-t!
Itt írkál Ő is....
A délelötti 6-ról nincsenek valakinek képei?
üdv!

használ vki fokozatkijelzőt?
Nem tudjátok hogy pl amit ago motors-nál lehet kapni azt beszerelhető az enyémbe is?
(beszereléshez ezt írja: csatlakoztatás a diagnostic system csatlakozóhoz )
Nekem a jobb lábamban még ma is van.

A testvérek érkezés után.
A kaknyarban az a kicsi én vagyok, meg a célegyenesben is.....az elsőőő!
majors neked műxik már a club?
üdv, gyárilag minden motorhoz 2 kulcsot adnak, mint minden normális esetben uj jármü eladásakor, most az uj motorokhoz tipusoktol függöen adnak egy "master" kulcsot is, gondolom a computer miatt. De gyárilag minden mocihoz 2 jár.
Gyárilag 1 vagy 2 kulcsos 900RR mondjuk 97-ig? Gondolok itt az első macskalámpásokra.
Nem az én blokkom, van egy ropiratört 954-es aminek a blokkja ép, és mindenestül meg tudom majd venni, feltéve ha addig nem adják el. Remélem meglessz öszig, ha nem akkor majd kintröl hozatok egyett. tegnap csapattam egy kicsit az 1000 Fel, brutális erős, csak az a bajom vele hogy lke van áttételezve, szereintem 200 220 nál többet nem megy. egyenlöre kibekkelem , balesetem után egy darabig ugysem akarok száguldozni, addig jó ez. csak ne lenne ilyen rohadtul nehéz, borzalmas a sulykülömbség a 954 és a mostani, kb 60 kiló és nagyon érezni.
jah értem.. de ak hogy lkesz benne a 954 blockja ha elcserélted? vagy veszel bele 1 injektoros blockot vagy 3 kilóér? én a helyedbe nem cserélném ki, jó az úgy
Jaja. Nekem is van izomlázam, múltor Kakucs után is volt rendesen. Amúgy imádom az izomlázat!
Én is 3-at mentem...délelőtt.
...és délután is
Nem tudom nekem napok óta szarakszik.