Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezz a Honda CBR 1100 XX topikban.Biztosan tudnak mesélni a motorról.Szerintem nem fogod megbánni,ha lecseréled.
Gyorsabb mint az rr, sokkal kényelmesebb, és a futóműve is ugyanolyan jó.Próbálj ki egyet,nem fogsz csalódni szerintem.
Hááát...., hogy az nem kardános viszont jó kis (nagy) moci.
A világból ki lehet menni vele. Az alföldön berakod 6.-ba és a tengerparton teszed üresbe
Imádom az RR-t, csak egy hibája van, hosszú távon nem kényelmes két személynek, nem tudunk még egy kis csomagot sem vinni magunkkal, hiszen ezeken a motorokon borzasztóan néz ki egy doboz.

Jártunk néhány napja az Alpokban és az olasz riviérán (busszal). Találkoztunk rengeteg motorossal és kedvet kaptunk a túrázáshoz, gyönyörű tájak (Alpok) és rengeteg motoros a riviérán.

Az alföld közepén élünk és innen az igazán szép túrázós helyek elég messze vannak ahhoz, hogy az RR-rel nekivágjunk.

Nagy gondban vagyok emiatt, mert azt az élményt amit a Fireblade nyújt nem akarom elveszíteni, viszont jó lenne, ha kinyílna a világ előttünk és akár egy több ezer kilométeres túrát is be merjünk nyugodtan vállalni úgy, hogy ne csak egy váltás fehérneművel kelljen az utat megtenni.

Szétnéztem egy kicsit a lehetőségek között és a márkahűség miatt a CBR 1100 XX tűnik most a legjobb választásnak ár/érték arányban.

Mi a véleményetek?
www.r17.hu párban 52e. Debrecenben van boltjuk ott vette. A gixeres aki a múltkor a Mátrában velem volt.
most vetted a 900RR -t és máris le akarod cserélni? nem nyerte el a teccését,vagy mi?
Én biztos, hogy BMW-t vennék méghozzá GS 1200 Adventure-t.
Gold Wing vagy Pan Europan
Igen! Múltkor mentem haverom 1500-as Intruder-ével! Az nagyon baba túrázni!
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani túrázáshoz 1000 ccm feletti kardános motorkerékpárt?
Honnan vette, és mennyiért? Nekem hátsó kellene csak.
Köszi fiúk:)))
Ment még 1!
Ment 1
http://apps.haon.hu/szavazas/t...
Köszi,aki rám szavaz egyet:))
Én igen!
Ismered a véleményem.
De a haver most vett párban, hétvégén teszt, majd jelzek.
Kakucs milyen volt?
ümmm akkor erre jobb lesz rákészülni.....
Hát az enyémhez 1 nap alatt megvolt.+2 nap amire megjöttek a korongok.Szét kell bombázni rendesen.
-Tank,levegőszűrőház,hűtő,szelepfedél,
kábelkötegeket nekem ki kellett szedni,mert nem fértünk el tőle.
Ha minden igaz itt van a service manual:
http://pdftown.com/Honda-CBR90...
1, amúgy nagy meló a szelephézag állítás?( nem én akarom,csak érdeklődöm hogy kb mennyi idő, mennyire kell szétbontani meg ilyenek)

2, a vezérműlánc valamint feszítő ellenőrzése nagy munka, nagyon szét kell kapni hozzá a gépet?

ezekre csak azért lennék kíváncsi, mert meg akarom nézetni és nem tudom mire számítsak időben.....
'95 (sc28)
hanyas évjárat?
üdv!

tud mondani vki egy szelephézag értéket a vasamhoz?
Kösz,csak most beteg a bringa .Holnap hozzák bele az új blokkot.Remélem az jó lesz
Hello.
Persze hogy megismerlek. Nem sok újság van, köszönöm megvagyok.
Állat az erion racinges bringa
ok,leesett :D