Kérdezz a Honda CBR 1100 XX topikban.Biztosan tudnak mesélni a motorról.Szerintem nem fogod megbánni,ha lecseréled.
Gyorsabb mint az rr, sokkal kényelmesebb, és a futóműve is ugyanolyan jó.Próbálj ki egyet,nem fogsz csalódni szerintem.
Imádom az RR-t, csak egy hibája van, hosszú távon nem kényelmes két személynek, nem tudunk még egy kis csomagot sem vinni magunkkal, hiszen ezeken a motorokon borzasztóan néz ki egy doboz.
Jártunk néhány napja az Alpokban és az olasz riviérán (busszal). Találkoztunk rengeteg motorossal és kedvet kaptunk a túrázáshoz, gyönyörű tájak (Alpok) és rengeteg motoros a riviérán.
Az alföld közepén élünk és innen az igazán szép túrázós helyek elég messze vannak ahhoz, hogy az RR-rel nekivágjunk.
Nagy gondban vagyok emiatt, mert azt az élményt amit a Fireblade nyújt nem akarom elveszíteni, viszont jó lenne, ha kinyílna a világ előttünk és akár egy több ezer kilométeres túrát is be merjünk nyugodtan vállalni úgy, hogy ne csak egy váltás fehérneművel kelljen az utat megtenni.
Szétnéztem egy kicsit a lehetőségek között és a márkahűség miatt a CBR 1100 XX tűnik most a legjobb választásnak ár/érték arányban.
Hát az enyémhez 1 nap alatt megvolt.+2 nap amire megjöttek a korongok.Szét kell bombázni rendesen.
-Tank,levegőszűrőház,hűtő,szelepfedél,
kábelkötegeket nekem ki kellett szedni,mert nem fértünk el tőle.
Gyorsabb mint az rr, sokkal kényelmesebb, és a futóműve is ugyanolyan jó.Próbálj ki egyet,nem fogsz csalódni szerintem.