Hali!Én meg ott voltam amikor beszéltél a sráccal .Nekem csináltuk a mocimat.Nagyon brutál az új blokk.Úgy megy mint az állat....Holnapra teljes harci díszben van
Most beszéltem a szerelömmel (hajdusámson) azt mondja belemegy az enyémba a 929-954 es blokk. ugyhogy a téli projekt már biztosnak tünik, hiányzik az injektoros reakció, valahogy MÁS. Ugyhogy jövö tavaszra injektoros lesz az 1000F-em és ugy lessz tökéletes motor.
És vasárnap? akkor megint itt leszek, én a coloplast-ba vittem a csajszit dolgozni, én pesten dolizom holnap vasárnap reggelig, sajna citadella megint ugrott, kéne gurulgatni egyet, a csajszim is kapott vasat , ugyhogy az én hátam mögött ritkán lehet majd látni a csaje-t
Üdv srácok, ma fordultam egy párszáz kilómétert az ujdonsült vason, meg vagyok vele elégedve, sajna nem veszi ugy a lapot mint a 954 de ezt el kell fogadnom mivel karbis a gép, könnyü a Jót megszokni, de leszokni róla annál nehezeb. szoval hosszabb turára is teljesen okés a gép, robosztus sulyos, és nyomatékos . Tatabányaiak szerettek ma mert brutális a hangja a gépmek
Az 1100XX-et nem lehet összehasonlítani egy RR-el. Múltkor egy olyat is kipróbáltam, meg egy Vfr-t is. Háááát hiába 2 kereke van, egy elől, meg egy hátul, messze nem ugyan az a kategória. Az XX kisímítja előtted az utat, hatalmas nagy bálna, baromira jó vele motorozni, kanyarokban bírkózni kell vele egy kicsit, de nincsennek hirtelen kirohanások, 2000től tol mint egy villanymotor. Nekem nagyon tetszett.
hát igen ha túrázni akarsz akkor valóban le kell cserélni a gépet.én még tanulok,és azé annyi lóvém nincs hogy több ezer km s túrákat csináljak,csak az országon belül megyek
Itt hát, jöttem dolgozni, h betegedne meg... a gépem meg ott figyel Környén...
Nagyon kíváncsi vagyok a két motor közötti különbségre.
technikai kérdés
ti már 1-esben is odavágjátok neki vagy inkább másodiktól adtok neki kakaót?
Nem tudtok véletlenül egy eladó motorkerékpárt (CBR1100 XX)?