Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Csákó!

Igen,engem nem nehéz megismerni elég egyedi a motorom:)
Te is egy 929-el voltál jol emlékszem?
Hej. Kinek milyen fékbetétet használ? Esetleg valami tapasztalat ?

Tegnap láttam a Hringen Kertész és PowerZ motorjait. Szerintem PowerZ-vel találkoztam is a kúton, ha ő volt a barátnőjével, én levegőt nyomtam épp a gumikba, ő meg akkor állt oda mögém.
Már akkor esett le hogy ő lehet amikor kijöttem a kútról.
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a bringát?Véletlenül nem fórumtag a tulaj?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Megköszönn
Cbr-club oldallal meg mi lett?
1-1.5 óra. Ha kedvezni akarsz a szerelődnek nem telitankkal érkezel
és mennyire időigényes a szinkronállítás?
Na beköszönök erre a fórumra is mivel én is Hondás lettem a Gsx-R után Cbr 954...amugy a Teve007gépe volt
Apropó Teve tetszett a csajodnak az ex-vasam?
1.Igen
2.Alapjárat;fogysztáscsökkenés;egyenletesebb
teljesítményleadás...
akkor 929 blokk lesz benne?Vagy 54-es?Nálam még az elektronikát viszgálgatta,hogy miben különbözik az európai és az amerikai.Amikor összeraktuk,Ő próbálta ki elősször.Neked nem kell magyarázni...Egyből 2-be kerékre kapta gázra.Minden tiszteletem az övé!Nagyon jó motorozik olyan lábbal is mint az övé.
Tudom. nekem télre kerül be az a blokk ami most neked cakli pakli minden ECM müszerfal minden.
üdv!

karbiszinkront,csak azzal az órás valamivel lehet végezni?
valamint a szinkron mit javíthat a gépen? egyenletesebb lesz az alapjárat és ennyi vagy mást is befolyásol?
(lehet hülye kérdések, de valahol el kell kezdeni a tanulást )
Császáron lakom.
Hmmm...csak nem te is környékbeli vagy?
Engem mindig megtalálnak az ilyen arcok kocsival is ,motorral is.Amikor még 929-em volt,mentem Tatáról Tatabányára,és utólért egy srác K1-es 1000-es gixerrel.Rövid gatya, póló,és a pecabotok fel voltak kötve a hátára.
Hát mondom ezt nem hiszem el.Ilyet még nem láttam
Aztán a régi buszvégállomásnál pirosat kaptunk.Elkezdtünk versenyezni lámpától lámpáig.A gixer gyorsabb volt,és az egyik lámpánál belefutott a pirosba,és elkezdett lassítani.Én meg a piros sárgára értem oda,belekuplungoltam,és elmentem egykeréken a következő pirosig.Odaért a csávó röhögött az is, én is.Aztán odaértünk a hídhoz ami a korház felé megy és mindketten felkanyarodtunk rá.Mind a ketten annyira húztuk a felkanyarodás közben,hogy meg-meg csúszott a gixer is meg az rr is,mert egyikünk sem akart veszteni.De a legjobb az volt,hogy mikor felértünk a híd közepére,lent a négy lámpa pont zöldre váltott,és nem ált ott egy kocsi sem.Koppant a gázkar,de a gixer gyorsabb volt. Aztán ő elkanyarodott a korház utcájába ,de előtte nyomott egy v betűt a kezével,én meg felvettem kerékre és eltüntem a naplementében.
A vége egy kicsit hálivudira sikerült ,de tényleg így volt.
Ez nekem örök élmény marad.
Lesz mit mesélni az unokáknak.
Ez így a jó! Nekem is volt még tavaly ilyen. Tök tetszett. A végén intettünk egymásnak, h f@sza volt, aztán mentünk utunkra...
Szevasztok!

Egy fél órája elmentem tankolni.Kiértem a 81-esre,kipróbáltam ,hogy tudok e még kerekezni.Egyes tiltásig sikerült is.Megtankoltam jövök ki a kútról pont elhúz egy 330D
BMW.Na mondom neked annyi.1 2 tiltás és már ott is vagyok mögötte.Csávó meglátott a tükörbe,egyből begyújtott a kályhába,nagy füst nyomja neki mint azt állat.Lenézek az órára 170-180, pont kiértünk egy hosszú egyenesre.,220-.ig mentem mögötte aztán vissza dobtam egyet és elhúztam a faszba, intettem neki mikor elmentem mellette báj...báj...
Aztán egy kilométer múlva én lekanyarodtam,intettem neki ,dudált intett.
Soha rosszabb napot
Örülök, h javítottam a közérzeteden 1 pici bókolással...
Szió drága.Köszönöm a szavazatot neked is:)))Írtam neked iwiwre,nem nézted?Mikor talizunk?
Én szavaztam...
Ma nagyon rossz kedvem van,de ez most jókor jött...nem az,hogy rám nyomtál,hanem a gesztus:))))))))
Köszönöm szépen
Hát végignéztem a jelentkezőket, de 1értelmű volt a választásom...
Köszönöm
Csak kevés az ismerős,aki szavaz is rám
Ancsy, te vagy a legjobb fajta a lapról...
Én használok elöl. Nekem bevált!