Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez alap. A Tizedes alapjáraton 3-4 perc míg eléri a 60 fokot. 20 fok alatt még több is. Ha rögtön indulok vele és max.3500-ig forgatom akkor két utca távolság. Max. 1 perc. Volt itt olyan aki hangoztatta, hogy ő minden indulás előtt 15 percig járatja a motort!
üdv!

visszatérve a melegítéshez, böngészgettem kicsit és egyik oldalon a motordoki szerint :

"A környezetvédelmi megfontolások és a motor kopása szempontjából is az a legjobb, ha azonnal elindulunk, amikor a motor már nem fullad, nem torpan, hanem probléma nélkül motorozható.Ekkor még relatíve hideg, az olaj mindeképpen hideg, ezért nagy terhelést sem kis fordulaton, sem nagy fordulaton nem szabad neki adni, hanem közepes gázállással, középfordulat tartományban utazva el kell kezdeni a közlekedést vele. A mérsékelt terhelés hatására a motor gyorsabban melegszik, mint álló helyzetben, a motorolaj is hamarabb melegszik fel, hamarabb párolog el belőle a kondenzvíz, a belekerült benzin, így a kopás kisebb, mintha alapjáraton hosszabban melegítjük."
Haliho!

Jön valaki Hungaroringre szombaton? Nyílt nap lesz. Valaki elmondhatná h műkődik ez ilyenkor mért én most megyek előszőr.

Köszi
sajna melo.
Jut eszembe említettelek a cégnél. Van már kiskönyv-, Leventét kikérdezted már?
Holnap délután valaki Kakucsra?
Az ennyém is tekert csak szikrát nem adott.
Tekerni teker bikából, azzal nincs gond űzemanyag problémára gyanakszunk, de mivel injektoros, kényes ügy!
A gixerem detto ezt csinálta. Bármilyen hidegben elindult de aztán üzemmelegen nem lehetett indítani. Akkumulátor csere megoldotta a gondot. Emlegetnek még fesszabályzót.
Sziasztok! Egy barátom kért meg ,hogy irjak ide ,hátha segitő fülekre talál a problémája. 954-e van és a probléma az ,hogy amikor nagyon nagyon felmelegszik, nem tudja ujra inditani , csak ha kb. 80 -fok alá hül. Légszűrő csere volt, gyertya is,szelepállitásra gyanakszik, de szerintem attól még indulnia kellene.Ha van valakinek tapasztalata ,irjon!
Üdv mindenkinek, kész van a motorom, nagyon faszányos lett, ha valakinél hever egy denevérlámpás (954) RR elsö lámpa és fejidom plexivel keressen meg átvenném ha korrekt az ár. fehér elönyben. tel:06304875663
a remény hal meg utoljára , de komolyan én sem bízok a dologban....
Újonnan mennyi lehet kb, ha nem túl drága akkor inkább újonnan venném, ki tudja a bontós is meddig bírná....
Csodára ne várj, inkább kezd el hívni a bontókat...
Üdv!

most járattam alapjáraton és felmelegítettem, mert is felfelé a víz egészen addig járattam amíg nem kapcsolt be a venti ( eddig még azt se hallottam sose, de legalább most már tudom hogy működik )
Viszont nagyon úgy néz ki hogy folyamatosan nyitva van a termo, mert együtt melegszik a motor és a hűtő.... úgyhogy valószinüleg cserés lesz, de még hátha ez a jól felmelegítés hozott vmi csodát....
Bármikor jó,csak a péntek du.1-6-ig nem vagyok elérhető.Hívj ha jössz tel.szám az adatlapomon
Ok, megveszem! Látom fehérvári vagy, valamelyik nap beugrok érte, vagy valahogy megoldjuk, csak még most nem tudom, hogy hogyan . Neked a héten melyik nap lenne jó és mikor?
Kopás nincs, mint az új csak karcos lett. Egy ezresért adom ha megér neked ennyit
Ez alapján meg tudod ejteni a szerelést. Pár kép a manualból.
oké!kössz!
JOE01 !
Írj erre a mail címre a srácnak ,hogy milyen motor,típus, évjárat,
és utánna néz neked holnap hogy mennyibe kerül ,és azt is meg tudod kérdezni hogy hol találod,és mennyi idő kicserélni.
tali64@t-online.hu
Helló, mennyiért adnád a fékpofákat? Ja és mennyire kopottak?
Ezt bárhol beszerzik neked..
Vagy ha van hozzá service manualod akkor abban is megnézheted hogy hol van.
Szerintem kérdezd meg a motorszerelés topikban ,hogy hol található a motoron,és mennyiért tudsz venni.Biztosan tudnak segíteni.Szerintem nem lehet olyan drága.
és hol lehet venni termosztátot ill. mennyibe kerül kb.?
Nem a legnagyobb hiba az az, hogy nincs olajhűtő