annyi,hogy leveszi a mintát gipszbe vagy mibe a gyáriról.Utánna meg üvegszálból megcsinál.Ennyi.azaz 2 idomgarnitúrád lenne.1 ami most van és egy ugyanolyan csak üvegszálból.
Az a baj, hogy nagyon darabokban van, és szerintem hiányos is. megnézem majd mennyi van meg belőle, de nem hiszem hogy javitható ay a része sérült igazán, hála istennek a többi az nem vészes. köszi elöre is a segitséget.
65000db 1 forintos, ami ugye már nincs forgalomba.
Steve: és azt hogy? A gyáriból csinál egy sablont, és arra húzza rá az üvegszálat? Egyébként a pályaidom az nem egy az egyben felel meg a gyárival. Alul teljesen zártnak kell lennie.
Neki,nincs semmilyen idomja,csak csinál.De ahhoz meg kell sablon(eredeti idom).a fejidomod egyben van még?Vagy darabokban?Ha darabokban van akkor is megcsinálja
De hülye vagyok.Figyu haveromat megkérdezem,hogy mennyiért vállalna egy garnitúrát.Ő szokott csinálni üvegszálból.Csak majd kellene hozzá az idomok.Le is fényezi ha kell.Biztos sokkal olcsóbban vállalná,mint a gyári.
Ha nem lett volna ez a gubanc szemrebbenés nélkül bele mentem volna a cserébe.De így sajna elment a pénz.Amúgy meg lett tervezve már.Eddig a bukó volt kész,de a mocit is ilyenre akartam.Olyanra mint az R46-ot.2 félből állt volna.És ilyen is lesz,de még jóval késöbb.....Most helyre kell állnom anyagilag.Amúgy az enyémen is vannak karcok stb.Ennyi idősen karcmenteset találni igen nehéz.
Dobj ennek a palinak egy mailt.
Ő dolgozik a legolcsóbban.Hátha van neki vagy tud csinálni.
Ennyit megér
nullpályaidom
Haverom nemtom mennyiért csinálná.Függ,hoyg mennyi anyagot használ fel+mennyi időbe telik neki.
Steve: és azt hogy? A gyáriból csinál egy sablont, és arra húzza rá az üvegszálat? Egyébként a pályaidom az nem egy az egyben felel meg a gyárival. Alul teljesen zártnak kell lennie.
Idomot kérdezd meg a Dúzs Petitől.