Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

utána nézegettem a dolgoknak, a blokkcserére meg megadják az engedélyt, de vázcserére nem, csak ha rendes bolti.... érdekes ez a Mo.
Hát erősen árfüggő a dolog, de ha jó az ára, érdekelne.
Kellene neked a felni?Megkérdezhetem
Nagyítható.
Nem tudod nagyob felbontásba felrakni?
Megkérdezhetnéd a hátsó felnit hogy mi az ára?
hát jah akkor télleg jobba megéri megvennni a komplett blockot bele,ha az télleg olyan patent aminek irják.. hát sok sikert az ujraélesztéshez;)
Igen az erion az egy eléggé jó kis cég.Gyönyörűen szólnak a rendszerei.De azt se felejtsük el,hogy az amerikai 929-ek erősebbek mint az európai.Ja és Túl sokat nemagyon értek a commanderrel,ha nem voltak összehangolva.
A cikkben azt írják,hogy az erion cég régóta fúr fel 929 blokkokat 954-re.Ez szerintem egy felfúrt 929 blokk +kipuffogó rendszer + commander.Ezért ekkora a teljesítménye.
A kipuf rendszer + commander azért dob vmit.....Lehet nekem is össze kéne hangoltatni....
Azon,hogy a széria 929 és az Erion között ekkora a különbség.Tudom,hogy azon erion racing kipuff van,de akkor is.Ennyit dob rá.Azért egy görbét megnéztem volna egy power commander után is.
Miért lepödtél meg?
Mit vártál?
Köszi a cikket.igen tartalmas volt.És a grafikonon egy picit meglepődtem....
Okés szólok mindenképpen.Jövőhéten pénteken hozzák a blokkot és megnézem minden rendben van-e vele.Ha igen akkor azt nem adom el a srácnak,ha neked kellene.Írj rám privátban mennyit szánnál rá.Amúgy annyi biztos,hogy 1 sebességet se dobál ki.Az legalább jó .
Superbike-os cikk képekben
Steve, szólj ha eladod külön a cuccaidat, a váltó lehet érdekelne....
tényleg, ha más blokkot tennék a gépbe, azt hivatalosan meg lehet oldani?
Okés köszi
Megvannak az újságok.Majd megkeresem a cikket lefényképezem és berakom ide.
Ja amúgy ez lenne a jövendőbeli blokkom.Már meg is beszéltem a sráccal,hogy mikor találkozunk

http://kepesmotor.hu/motorblok...
Köszi,de egy komplett blokkal járok jól,mert főtengely ,hajtókar,dugó,meg ha nincs neki túlméretes dugója akkor blokk felső rész.Persze, ha meg akarnám javítani akkor jönnének a különböző dolgok.Mint pl.
Csapágycsészék:össz ár kb 30.000 Ft
Hengerfejtömítés:20000 Ft
stb.
Nagyon sokba kerülne.Így meg van egy blokk amiből még lejönnek az én dolgaim.Egyedül azt a részt tartom meg ahol a motorszám van,nehogy véletlenül ne lehessen átépítési engedélyt kapni.Jó,ha az megmarad.
Na! És mi volt vele? Meséjjééé
Amerikainak amerikai a moci,csak gyárilag nem erionos volt a fényezés.Ezt a SAPKA művek csinálta rá még 2005-ben.Nagyon szépen dolgoznak.A mociban 48000 km volt.És tényleg semmi előjel nélkül adta meg magát a csapágy.Nem olvastam sajna a cikket.Neked nincs véletlenül meg?
Fel a fejjel.
Nem sokára kész lesz és indulás tovább.
Egyébként hány kilométer volt a blokkban?
Ez az erion kiadás egy amerikai modell nem?
Egyszer volt róla egy cikk a superbike magazinban.Olvastad?
udv, mire van szukseged? megyek le a szerelomhoz van egy nagy csomo cbr alkatresze es eddig mindent jo aron kaptam meg tole. hivj mi kell es megkerdezem. 06304875663