Sziasztok urak, tegnap lent voltam a szerelő barátomat. Basszus láttam ott egy mocit, Igen durván néz ki a "nagypapa" ersösen gondolkodóba estem hogy lecserélem a 954-et erre. üdv.
helyes.....
Engem az szomorít el hogy az emberek a pénzért mit meg nem tesznek, még ilyen szarházi senkiházi mocskokat is védenek holott ők is tudják hogy nem így van.... én magam is jogászhallgató vagyok, de remélem erre az útra sosem fogok lépni
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
Hát tudod, arra szívesen elmennék én is.Persze lángszóróval.
Emlékeztek mikor még a cigó akart kártérítést, mert 'bemocskolták' a nevét?
Az összes cigányt össze kéne gyűjteni, megtámadni velük Romániát.
Ha nyerünk,visszafoglaljuk Erdélyt, ha vesztünk, akkor kipusztulnak a cigók.
Nah feszítettem fél fordulatot a láncfeszítőben a csavaron, meg az olajcsere is megvolt, 10W-50 Repsol, légszűrőt kitakarítottam, kicsit jobb hangja lett ha így marad akkor elégedett is leszek majd.
Jó az is csak az kicsit régebbi fejlesztés...de tapad az is rendesen és aránylag sokat is elmegy. Nekem volt fent sima corsa 2X is és közel 10e km-t bírt...
Urak sziasztok, kérdésem a következő, most már megfigyeltem sokadjára csinálja a motor, hogy elmegy egy idő után a HISS villogás, ha ráteszem a gyujtást akkor meg megint megy egy darabig, elötte nem csinálta, mondjuk nem is hagytam 2 napig pihenni. Tudtok mondani erröl valamit? üdv széles utakat.
A 600asra gondolsz? El jött a srác, de motor nélkül, aztán annyiba is maradt a dolog. ő ugy gondolta hogy kap egy majdnem hibátlan 954-et az ő motorjáért, aminek igen magas ára volt.
1100 Gixer lessz nem kell 600as.
Engem az szomorít el hogy az emberek a pénzért mit meg nem tesznek, még ilyen szarházi senkiházi mocskokat is védenek holott ők is tudják hogy nem így van.... én magam is jogászhallgató vagyok, de remélem erre az útra sosem fogok lépni
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert ő ilyen volt....
Emlékeztek mikor még a cigó akart kártérítést, mert 'bemocskolták' a nevét?
Az összes cigányt össze kéne gyűjteni, megtámadni velük Romániát.
Ha nyerünk,visszafoglaljuk Erdélyt, ha vesztünk, akkor kipusztulnak a cigók.
Bocsi az OFF-ért:)
2*3cm-es
univerzális
sebesség és fordulatszám határátlépés jelzéssel.
Egyenlőre korlázotott darabszámban...
brutto: 19.800HUF
1100 Gixer lessz nem kell 600as.