Én repsol-t használok.Szovákiából szoktam venni ,mert ott kijött olyan 1200-1500/liter.Most hogy már euro van így már nem buli sajnos.A haverok az olajshop.hu-ról szoktak rendelni,össze álnak egy páran és így ingyenesen kiszállítják az ország bármely részére.
Üdv urak, ebben az állapotban eladó cbr954RR honda idomsérült állapotban tökéletes motorikus és futómüvel. uj olaj , minden sérült alkatrész cserélve lett. 800E forintért, kisebb motort beszámitok Szép napot mindenkinek.
Nekem 10W50 full sint versenyolaj van a gépben. A Motul, Castrol, Repsol versenyolajokhoz mérve az ára a fele, és a minősítése megegyezik vagy jobb. Az ára azért ennyi mert noncs olyan nagy neve. R6rider az olajos topicban mindenre válaszol ami érdekel a Q8 al kapcsolatban.
Más! A 750 es gixszer (SRAD) hátsó telórugóját lehet feszíteni? Olyan hollanderes állítócsavar van rajta. Ha lehet hogyan?
mért ne lenne 12 000 ft os? multkor monták a hiradóban,hogy vmi nénikétől megvettek valamit,és két 54 000 forintossal fizettek neki biztos bevezették az uj pénzeket csak mi nem hallottunk még róla
Pl. kezd azzal, hogy kitöltöd az adatlapod .
Olajat meg olyat rakj bele, amit a gyár előír, vagyis általában 10W40 API SG (min) és JASO MA1 minősítés. De lehet ennél jobb olaj is.
Ha sok pénzed van, márkás olajat raksz bele és ezzel kifizeted a reklámot. Ha okos vagy olyan olajat raksz bele, aminek jó a minősítése. Nekem most épp MOL van benne, jelenleg a legnagyobb minősítése foka van API SL, JASO MA2. Előtte Q8, szintén magas minősítéssel.
A viszkozitással meg úgy bánj, ahogyan használni akarod, ha téped bajszát, használj 10 vagy 15W50-et. Ezek úgymond konyhanyelven "sűrűbbek".
Véleményem szerint ha megvan a minősítés, akkor már helyben vagy.
Na de ha csak simán lemásoltatom a kulcsot akkor azzal el lehet indítani a gépet? Az immo pont arra szolgál, hogy ne tudják a jeladó nélkül indítani, de ugye a másolt kulcsban ilyen nem lesz, vagy nem így működik?
Lehet simán másolni, csak az immo nem lesz benne...
Úgy lehet, h bemész a géppel a Hondásokhoz, és megmondod, h rendejenek neked még 1 kulcsot. Azt fogják mondani, h oké. 10000Ft
Sziasztok! Láttam, hogy nemrég a H.I.S.S.-ről volt szó és egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hátha tudtok segíteni. Szóval a motoromon is ilyen cucc van és csak egy kulcsom van hozzá... Ezt a kulcsot lehet simán másolni, vagy mit lehet tenni ha akarok egy pót kulcsot?
REPSOL 4T RACING 10W50 4L 10240FT link
mehet a 10 ,de akkor anniy hogy a benzinköltséget 2-é tudjuk dobni? csak azért, hogy maradjon is valamennyi pénzem belőle:)
Igen, lehet! Feszítéshez be kell tekerned azt a hollander szerűt, egy körmös kulcs nevű szerszámmal.
Más! A 750 es gixszer (SRAD) hátsó telórugóját lehet feszíteni? Olyan hollanderes állítócsavar van rajta. Ha lehet hogyan?
Olajat meg olyat rakj bele, amit a gyár előír, vagyis általában 10W40 API SG (min) és JASO MA1 minősítés. De lehet ennél jobb olaj is.
Ha sok pénzed van, márkás olajat raksz bele és ezzel kifizeted a reklámot. Ha okos vagy olyan olajat raksz bele, aminek jó a minősítése. Nekem most épp MOL van benne, jelenleg a legnagyobb minősítése foka van API SL, JASO MA2. Előtte Q8, szintén magas minősítéssel.
A viszkozitással meg úgy bánj, ahogyan használni akarod, ha téped bajszát, használj 10 vagy 15W50-et. Ezek úgymond konyhanyelven "sűrűbbek".
Véleményem szerint ha megvan a minősítés, akkor már helyben vagy.
én castrol Power 1 Racing 4T- raktam bele.... de ez egyéni, nem azt állítom hogy a legjobb bele...
De úgy működik jól tudod...
Úgy lehet, h bemész a géppel a Hondásokhoz, és megmondod, h rendejenek neked még 1 kulcsot. Azt fogják mondani, h oké. 10000Ft