Hát valami elszállt benne és 3000 fölött elkezdett eléggé csörögni.Azt hittük,hogy a vezérműlánc megadta magát,de nem az volt.A főtengely egyik csapágyából letört egy darab.De szerencsére,csak az oldalfaláról és nem az aljából.A másik szerencse,hogy nem akadt és nem tett tönkre semmit se.Ki kell cserélni azt a csapágyat és,ha már szét van kapva akkor mindent leellenőrizünk rajta.
Nekem 100%,hogy nem a lánc vagy a feszítő,mert most mivel szét van dobva a blokk így az is meg van nézve.Egy két csapágyat kell cserélnem mert kissé kopottak+felcsiszolják a szelepeket+amit én még nem tudok.Teljes generál .
nekem is zizegett, de most megszűnt.... nemtudom hogy van-e köze hogy visszadobtam a gyári dobot vagy csak a láncfeszítő most ugorhatott 1-t és most már feszít....
én most visszadobtam a gyári dobot... azóta stabil az alapjáratom és a vezérműlánc/ feszítő hangot sem hallom a blokk felől..... , bízok benne hogy így is marad...
Mit lehet csinálni a kipufogóban a fojtószeleppel? Mármint hogy ne csörögjön, mert engem egyre jobban idegesít.
Lehet kiveszem belőle valóban az-e a gond, az csörög-e, vagy más...?
Tehát keddtöl a motor totálisan alkalmas lessz a Forgalomba való részvételre, 700E forintos áron még nem nagyon kellet eröltetni a dolgot, voltak még költslgek, mostanra már csak esztétika lessz. ,
neeem,haverom csak tanácsolta,hogy ott vegyek, ez ennyibe kerül... bemész a honda kereskedésbe,mondod,hogy 900 RR be kellene 1 gallon motorolaj,és ak eléd vág 1 ien gallonos kupa olajat,és aszondja hogy 6500 lesz,meg megkérdi hogy olajszürő kell e hozá,mer az még talán 3200,de ak is megvagy egy 10esből ..bár olajszürőt leeht olcsobban is venni, pl a nagyvas. hu-n 1500ft,de postával ugyanannyinál vagy,mire kiküldik
igen honda márka kereskedésben... én télen vettem, mer haverom motorszerelő és ő monta,hogy midnenféle képp ott vegyek,mer árban fele annyiből megvagyok,és ez a legjobb minősítésű olaj,kifejezetten hondákba van kifejlesztve,csak azé ennyi,mer nincs rajta 1 rakás kereskedő haszna,meg a márkanevet se fizeted ki külön.. és eddig én is azt látom ,h tökéletes az olaj,már mentem vele 2500km et,és block szép csendes,váltó mint a vajh ugy jár, kuplung nem csuszik..szval minden oké vele
én meg a honda boltba vettem honda racing olajat, 1 gallonos kiszerelés,tehát pont annyi amennyi a motorba kell,és a legjobb minősíésű,és árban legjobb.. 6500 ft
valamint a vez.lánc milyen hangot ad ki?