Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ümmm akár a F1-es autóknak ilyenkor mennyit kopik a gumi?
(nekem ezek újdonságok,mert sosem voltam pályán, nem is gondoltam hogy így néznek ki pálya után)
Nekem ilyen lett a pannonia ringen.120/70 és 180/55
Én azt nem értem ezekben a gumikban, hogy a hátsókerék 180-asm az már régen leér a széléig, az elsőn meg van 2 cm még. Hogy a picsába döntik le az elsőt is a széléig, Nekem már a lábtartó leért egyszer, akkor majd beszartam, és a gumin még mindíg van 1 cm elől amit lehetne dőlteni. 120/70-s SportAttack
nekem a 180as jött be mert ténylegesen jobban lehet vele kanyarodni a 190es inkább pályára való
Nekem nem volt rajta sárvédő.
Mondjuk 2000 forintot nekem megért az a gumi.80%-osan.
Amikor régebben szoktam venni egy motorszerelő srácnál gumit ,akkor ő mindíg a 180-ast ajánlotta nekem.De most már 190-esben is lehet venni /55-öt.
de a 200asnál már ugrik a sárvédő. nekem a 190esnél is néha beleért ha tulfujtam
Általában a 6"-os az 1000-es motorokon van és a 600-on 5.5"-os.De 600-nál meg kell nézni pontosan melyiken milyen van.600-asokon okoz csak problémát ha 190-est raksz fel 5.5"-ra,mert összébb nyomja egy kicsit a gumit,és nem tudod ledönteni a pereméig,még marad egy 2 centi a széléig.180-assal könnyebb döntögetni,könnyebben fordul,nekem volt fent a 929-en 200-as is,az is éppen belefér a lengővillába ,ha esetleg valaki talál olcsón és nem tudja hogy fel lehet -e tenni.
Ki milyen gumit szokott venni?Új/használt?
Ki miben bízik?
ümmm már találtam is és ráadásul itt van közel hozzám, tehát személyesen tudom átvenni....

Pirelli Diablo Corsa3 180/55/17 36000ft/db
már csak találnom kell vhol elfogadható áron.....
A Diablo Corsa 3 tuti jó....
Az bizony jó lessz , én is gondolkoztam rajta de nekem a Metzeller Z jött be inkább
na akkor neki is állok keresni, 180-as gumit amúgy is jobban találni... úgy néz ki hogy Pirelli Diablo Corsa III mellett fogok dönteni,remélem jó lesz....
Természetesen
akkor ha most 190-es van fent, akkor tuti rárakható a 180-as?
ez igy van , én féltem elöbb hogy szarabb lessz de nem sokkal jobb szerintem
Nekem 6"-os a hátsó felnim és 190-es a gyári, de a 180-al sokkal jobban kanyarodik.
az enyémen 180as van és nagyon fasza
nekem most 190-es gumi van hátul, rá lehet tenni a 180-sat vagy az ugy nem túl fasza?
Honnan lehet megtudni hogy a felni milyen méretűre van eredetileg gyártva?
Lehet hogy öreg az első gumid. Nekem a SportAttack tök jól tapad, bár most lett rárakva.
Viszont a Qualifier 2 nekem elkopott hátul 5000 alatt, bár addig tapadt is...
nekem elől conti sportattack van fenn, így vettem a motort qva szar. Csúszik, sikít. Hátul pirelli diablo corsa volt, teljesen rendben volt. Most dunlop Qualif 2komponensű van abból is a közepes. Eddig 3000km mentem vele sokat Mátrában, de alig látni rajta, jól melegszik.
Én írtam, h elöl sport hátul túra. Le is írtam a tapasztalatokat róla. Nekem tecciiiik...
Szerintem a legjobbak utcára:
Pirelli diablo corsa 3, michelin pilot power 2ct, bridgestone bt-16,
Ezek többkomponensűek tehát a közepe keményebb,a szélei pedig puhább keveréküek.A pirellit és a michelint egy-egy évet használták a gsx-r kupában is,úgyhogy nem lehet olyan rosz,pedig ezek nem pályagumik.Nekem a legrosszabb gumim a a metzeler mez 3 nevü gumi volt,ami olyan kemény volt mint a beton,viszont nagyon lassan kopott el hátul.Szerintem az is egy jó megoldás amit itt már írt valaki ,hogy előre sport gumi ,hátulra túra gumi,de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Nekem most bridgestone bt-003 soft pályagumi van fent, de azt utcán nem lehet felmelegíteni üzemi hőfokra.
Írjátok meg ti is hogy milyen gumival jártok, mi a tapasztalatotok.
Nekem Michelin Pilot Power 2CT van hátul, hát szerintem esőbe szart se ér.
A múlt héten el is dobtam egy kanyarba 50-nél, esőbe mondjuk inkább felhőszakadás volt, jó magyar kátrányos út volt fasza nyomvályúkkal fűszerezve. Amikor állítottam fel a motort alig tudtam megállni a lábamon annyira csúszott, el se akartam hinni.
akkor hanyagolható az a lámpa ha utcára semmit nemér köki