Az elkeseredésem jelenleg még 20000 Ft-nál is lenne.Nem sokallom érte,csak pont most nem kellett volna.Mindegy majd összeszedem rá a pénzt.Még jó,hogy legalább a szerelőnek nem kell pénzt adni
Köszi szépen a segítséget Beszéltem már a sráccal de nincs itthon az a baj majd csak pénteken.Sürgős lenne mert a karbikat a dobhoz kéne lőni és most lent van szervizben.Azért kéne sos ben
Immumeo: Voltál már kint motorral a Brezovai Gokart pályán? Szoktak oda sportmotorral is járni, vagy csak supermotoval? Oda kellene felnézni egyszer, ki is próbálnám.
Fél napos jegy ára a honlap szerint (13h-tól) 3000 pénz.
Téged nem érdekel ilyen?
"Annyi baj legyen", az nem eszi meg a blokkodat. Hozzánk Suzukit, hoztak, de az kicsit rosszab eset volt, mert mondta, hogy a srác, hogy nem is megy rendesen. Na be is volt szarva rendesen. Kiderült, hogy neki is rossz volt a gomba, meg a szivató bowdene szorult, és nem tolta vissza rendesen, ezért dadogott, meg össze vissza járt az alapjárat.
Ezt sajnos én is megtapasztaltam már, hogy nem álltak meg. Defektet kaptam, és igaz volt nálam defekt spary, de rossz .
Nekem is faternak kellett szólni, hogy jöjjön el értem Tranyóval. Persze senki sem állt meg, se autó (amin nem lepődtem meg), de még motoros sem. Azért jól esik az embernek, ha legalább a motorosk összetartanak és próbálnak segíteni egymáson.
Ellenpélda:
Nemrég volt balesetem, és szembe jött egy 600-as vagy 750-es Suzukis, aki szemtanúja volt az esetnek, megállt azonnal, és segített. Mondta, hogy siet és mennie kell (kb 15-20 perc után). Elment, de kb 1-2 óra múlva mikor még nagyban helyszíneltek és fagattak a rendőrök, külön azért visszajött, hogy minden rendben van-e és tud-e még valamit segítni. Sajnos akkora volt a kavalkád, hogy elfelejtettem elkérni a tel.számát, hogy valahogy megköszönjem neki, vagy csak guruljunk egyet a későbbiek folyamán.
Na, vissza igazoltam a jelölésed, de sokszor "nem vagyok ott (bejelentkezve)", mert most vizsgaidőszak van, de ha nagyon sürget valami, akkor katt rám.
Olyankor lehet gondolni arra is,hogy csak megálltatok.De én unokatesómékat hazaküldtem,mert a barátnőmnek mennie kellett dolgozni és hazavitte.Egyedül voltam az út szélén és közben nézegettem a motort,hogy folyik-e az olaj,vagy valami.Ott nem lehetett szerintem arra gondolni,hogy csak megálltam pihenni.Mindenesetre aki megállt srác addig ott maradt velem és beszélgettünk egy jót,amíg nem jöttek a haverok.Csak az volt a bajom,hogy 1000 fok volt.Árnyék 1 km-en belül sehol.Fekete bőrruha,fekete póló.Igaz a kabátot levettem,de akkor is rohadt meleg volt.Szerencsére nem lett komoly baj.Igaz amikor beindítottuk utánna a szerelőm mondta,hogy lassan itt az ideje a vezérműlánc cseréjének.De nem érdekel.Ki lesz cserélve 1-2 nap alatt.
Igen. Hasonlót tapasztaltam nemrégen. Haverral motoroztunk, és megállt az ő motorja. Kb 30 motoros ment el mellettünk, egy sem állt meg.
Örülök hogy nem nagy a baj!
Ja le se írtam tegnap mi történt velem.Elmentünk túrázni,és amikor hazafele mentünk egyszer csak felgyulladt az olajnyomásjelző lámpám.Természetesen egyből leállítottam a motort.Gondoltam magamba,na ez tök jó,elszállt valami.Már csak abban reménykedtem,hogy nem komoly.Jászberényben álltam le a külső elkerülő úton.1 órát vártam,mire haver értem jött és feldobtuk a kocsira a gépet.Boldogházáról akkor jöttek hazafele az emberek a motorostalálkozóról.KB 100-an mentek el mellettem és egy se áált volna meg,hogy tud-e segíteni valamit.kb 30 óra múlva jött egy srác egy Burgam 400-al és ő állt meg,hogy tudna-e segíteni.Azért én azt gondoltam,hogy kicsit segítőkészebbek a motoros társak.Igaz,hogy Ő sem tudott segíteni,de legalább megállt és segíteni akart.Közben kiderült mi volt a probléma.Az olajgomba adta meg magát.Hála az égnek.
vezérműlánc:19665 FT
vezérműláncfeszítő:21000 FT
Most teljes letargiában vagyok
Igaz nem ARAI vagyok,de láttam,hogy régóta keresel.Nem néztél szét a kipufogók között?Itt van pl 2 cím
1,dob
2,dob
3,MArtin,Raptor,Sakál stb magyar kipufogósok
Én a 2. sráctól rendeltem a Leót.Nagyon korrekt és jók az árak nála.Próbáld meg felhívni és Ő többet tud mondani
Fél napos jegy ára a honlap szerint (13h-tól) 3000 pénz.
Téged nem érdekel ilyen?
Ezt sajnos én is megtapasztaltam már, hogy nem álltak meg. Defektet kaptam, és igaz volt nálam defekt spary, de rossz .
Nekem is faternak kellett szólni, hogy jöjjön el értem Tranyóval. Persze senki sem állt meg, se autó (amin nem lepődtem meg), de még motoros sem. Azért jól esik az embernek, ha legalább a motorosk összetartanak és próbálnak segíteni egymáson.
Ellenpélda:
Nemrég volt balesetem, és szembe jött egy 600-as vagy 750-es Suzukis, aki szemtanúja volt az esetnek, megállt azonnal, és segített. Mondta, hogy siet és mennie kell (kb 15-20 perc után). Elment, de kb 1-2 óra múlva mikor még nagyban helyszíneltek és fagattak a rendőrök, külön azért visszajött, hogy minden rendben van-e és tud-e még valamit segítni. Sajnos akkora volt a kavalkád, hogy elfelejtettem elkérni a tel.számát, hogy valahogy megköszönjem neki, vagy csak guruljunk egyet a későbbiek folyamán.
Örülök hogy nem nagy a baj!