Nehogy odavidd! azok kontárok. Persze vázjavítás meg minden. engem levettek 50 rugóval és kb félig csinálták meg amit kellett. Sajnálom, h nem mentem vissza pár nagyobb barátommal megeggyengetni a fejét...
üdv. Pesten van egy profi, Sima Bélának hivják Zuglóban van a mühelye ha érdekel akkor megkeresem a számát. üdv Az enyémet is ő csinálta és szuper lett.
Hát én ha óvatosan megyek vele, értsd 90-110, akkor olyan 6 lityóval megelégszik, de ha cibálom neki, akkor gondolkozás nélkül kéri a 10 litert, értsd, jó kigyorsítások, és 200 feletti tempó is bőven, pl Balatontól M7-esen, M3-ason hazáig senki sem előzött meg. Azóta még mindig kicsit be vagyok rizsázva, hogy nem-e jön valami fénykép.
Valaki nem tud, szervízt ahol tudnak kor.telót javítani, igazából szimeringet kéne csak cserélni, de nem találok sehol jó minőségű szimeringet hozzá: Hyperpro telóról lenne szó amúgy.
mert nem gyári tartozék, és nem volt rola nekem irásos doksi hogy a szabványnak megfelelő, de egyszerübben is megfogalmazhatom egy buzi köcsög kötözködős zsernyák.
Hát azt úgy lehetne megcsinálni, hogy cseréled az egészet, mert a VFR-nek egyben van a munkahenger a tartállyal...de olyanja van a srácnak. 06-30/3303-215
Nálunk mivel kukás cég vagyunk, dolgoznak megbízható emberek, na őket kértem meg hogy szerezzenek egyet.
Rendeljek neked is?
Nekem már volt régebben is de elcseréltem, most a haver nyírja. Azért 18 ezret fizettem érte igaz 2000-ben, de ma sem akarok többet fizetni.
Ez nem lenne rossz ár, nem?
Na ez jól hangzik. Nem hiszed el, de én is pont egy 250es Etz-n gondolkodom hogy jó lenne azzal veretni, vagy ha nem az, akkor valami olcsóbb, mert a CBR-t sajnálom pályára vinni.
Amúgy töltésem ugyan úgy van, azóta is úgy használom, nem változik a töltés, 14,6V körül van állandóan. Akksi is bírja, szóval nem tudom, lehet hogy a télen nyírtam ki a töltögetésekkel, vagy a H.ringen mikor mentem, akkor világítás nélkül voltam, akkor többet tölt azért, és lehet az nem tetszett neki.
most hivtam, a sárvédő az ugyanaz azt meg is veszem, remélem a többi is megvan neki most nézi majd meg, már csak az a qva fékolaj tartály kellene nincs valakinek elfekvőben?
üdv, bocsi hogy tegnap nem voltam, meloban voltam net nélkül, igen megvan minden, most az elinditással szopok, mert borulásgátlót kell keritenem, és egy fékolajtartályt, reménykednem hogy nem tiltott le a computerje, mennék már nagyon, üdv
Kötelességből is, jóban vagyok a tulajjal ezért autóval gokartal is mentem már rajta, csak motorral nem. Akarok egy ETZ-t venni és azzal "versenyezni" rajta. Ugyanis vannak néhányan akik rendszeresen vívnak rajta és tetszik a dolog.
Olcsóbb is, főleg ha baj van .
De attól függetlenül ki mehetünk, a pénzt felejtsd el azt én "intézem". Kipróbálod, én is, ha tetszik megismételhetjük.
A számom már korábban megírtam. Csak ne a héten, ill. elkísérlek szívesen, de most indulok Egerbe Zweirad-hoz szelep állítás, vezmű.lánc hang eltüntetés, meg a kipufogómból egyre erősebb a lemezhang azt tüntetik el. Ja meg gyertya sor csere.(repsol82 )
Rendeljek neked is?
Nekem már volt régebben is de elcseréltem, most a haver nyírja. Azért 18 ezret fizettem érte igaz 2000-ben, de ma sem akarok többet fizetni.
Ez nem lenne rossz ár, nem?
It nézd meg!Van tartály:
Motorkiegészítők, tuning *
Alu- és eloxált anyagok
o Alu- és eloxált anyagok
Amúgy töltésem ugyan úgy van, azóta is úgy használom, nem változik a töltés, 14,6V körül van állandóan. Akksi is bírja, szóval nem tudom, lehet hogy a télen nyírtam ki a töltögetésekkel, vagy a H.ringen mikor mentem, akkor világítás nélkül voltam, akkor többet tölt azért, és lehet az nem tetszett neki.
Voltam, szoktam.
Kötelességből is, jóban vagyok a tulajjal ezért autóval gokartal is mentem már rajta, csak motorral nem. Akarok egy ETZ-t venni és azzal "versenyezni" rajta. Ugyanis vannak néhányan akik rendszeresen vívnak rajta és tetszik a dolog.
Olcsóbb is, főleg ha baj van .
De attól függetlenül ki mehetünk, a pénzt felejtsd el azt én "intézem". Kipróbálod, én is, ha tetszik megismételhetjük.
A számom már korábban megírtam. Csak ne a héten, ill. elkísérlek szívesen, de most indulok Egerbe Zweirad-hoz szelep állítás, vezmű.lánc hang eltüntetés, meg a kipufogómból egyre erősebb a lemezhang azt tüntetik el. Ja meg gyertya sor csere.(repsol82 )