Na, akkor nagyon jól kigondoltam, hogyan is kellene rá gumát venni . Köszi az infót, megnyugtattál . Már csak szerezni kellene rá, ami nekem nehezebb, mert elöl 16"-os. Használtban is gondolkozom...te honnan vetted és menniyért?
Nekem az van a mocimon. Elöl sport, mert oda kell jobban tapadás hátul meg road mert nem akarok 4000-renként gumit cserélni. Éppen 2 hete peremig döntögettünk, szóval van tapadás. És nem is kopik vészesen. Amikor megvettem, kb a hátsóban volt olyan 1-2000km, most mentem vele 7000-ret, és még 2000 körül lehet benne. Előre viszont ugyanabban az árban van a sport attack mint a road, de nem kopik sokkal jobban a sport sem...
Én most is ezt vettem rá.
Srácok, van valakinek tapasztalata Continental Conti Sport Attack és Continental Conti Road Attack gumikkal? Előre sport hátulra Road-ot gondoltam. Egy hosszabb túrára kellene, de utána hétköznapra is, NEM pálya.
Hát sajnálom, pedig vártam hogy hívsz. A 7 végére elígérkeztem a szomszédba. Tetőt cserél a tag, és a jó viszonyra való tekintettel és némileg jártam is már tetőn, így pénteken elkezdjük bontani, majd szombat, vasárnap pedig lécezés, cserepezés a program.
Így nekem a 7végére motorozás igencsak kizárt.
nem igazoltatott, és semmibe nem tudott belekötni, minden volt eü csomag minden ami kell, erre kitalálta a xenont mivel a trafót bedugtam a kámpa fölé a fejidomba.
gumik