Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Én itt vettem.
gumik
Na, akkor nagyon jól kigondoltam, hogyan is kellene rá gumát venni . Köszi az infót, megnyugtattál . Már csak szerezni kellene rá, ami nekem nehezebb, mert elöl 16"-os. Használtban is gondolkozom...te honnan vetted és menniyért?
Nekem az van a mocimon. Elöl sport, mert oda kell jobban tapadás hátul meg road mert nem akarok 4000-renként gumit cserélni. Éppen 2 hete peremig döntögettünk, szóval van tapadás. És nem is kopik vészesen. Amikor megvettem, kb a hátsóban volt olyan 1-2000km, most mentem vele 7000-ret, és még 2000 körül lehet benne. Előre viszont ugyanabban az árban van a sport attack mint a road, de nem kopik sokkal jobban a sport sem...
Én most is ezt vettem rá.
Srácok, van valakinek tapasztalata Continental Conti Sport Attack és Continental Conti Road Attack gumikkal? Előre sport hátulra Road-ot gondoltam. Egy hosszabb túrára kellene, de utána hétköznapra is, NEM pálya.
A másik oldalon K83
Én így járok bótba.
Ház előtt felveszem,kasszánál lerakom.
Ja látható Kiflee is, hol kellene látni..?
Hát sajnálom, pedig vártam hogy hívsz. A 7 végére elígérkeztem a szomszédba. Tetőt cserél a tag, és a jó viszonyra való tekintettel és némileg jártam is már tetőn, így pénteken elkezdjük bontani, majd szombat, vasárnap pedig lécezés, cserepezés a program.
Így nekem a 7végére motorozás igencsak kizárt.
én 1keréken is kuplungal szoktam váltani,1 ujj a kuplnugon van kerék közbe is ,és bekuplungolok kicsit,váltok és mek tovább
A H7 méret az jó nekem, csak nemtom hogyan kéne megcsinálnom, mert nekem az 1ik a tompított, a másik a refi...
Thommyy!

Köszi a felajánlást, de csak Pénteken lesz kész a moci.
Pedig ma mehettünk volna néhány kört.
Hétvégén mit tervezel?
kiflee nem látható?
Ez nem bi xenon, ha jó a 954-be, abban H7 van.
Oksi, szia! Jóéjt!
Gondolom ez bixenon. Sztem ezt megveszem ha jó az enyémbe. Majd csinálhatnál róla képet.
Skacok tiplizek aludni hajnalba kelek megyek pestre dolgozni. holnap egésznap leszek aztán folyt. jó éjt mindenkinek szevasztok
nem igazoltatott, és semmibe nem tudott belekötni, minden volt eü csomag minden ami kell, erre kitalálta a xenont mivel a trafót bedugtam a kámpa fölé a fejidomba.
de mi szúrt szemet neki? az ereje? rögtön ezzel kezdte vagy ez már csak olyan piszkálódás volt?
Na ilyen. iszonyat mázlim volt a zsaruval, mert igy megmaradt
egy barátom forgalmazza 1 évet szokott vállalni, de rajtam keresztül kell intézni az égőre nincs gari
asszem 8000k de mindjárt keresek képet
Gari volt rá?
Ne is akard megvenni... Már megvettem...
Én 14ért vettem gyakorlatilag uj kb 5 napot volt benne
Mi az ára? H7 ugye? Milyen színhőmérsékletű?
Hmmm..mert én is akarok az enyémbe...
Bixenon? De hogyan raktad bele +ba a sima égő mellé?