Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

yzf 750-é, kayaba fordított villa....
üdv, ha a jeladója is megvan ami a kulcsba van és rá tudjuk probálni a mocimar, és esetleg meg is javul akkor megveszem. üdv, csak azt nem értem hogyan mehetett tönkre az enyém, az okés hogy a bukásérzékelö tönkremegy mert összetört benne a higanykapcsolo. , de a HISS érzékelő ami pofont elvileg nem kapott , a kulcsba az érzékelő sem, akkor hogy mehetett tönkre. Mind1 ha az a baja a gépemnek akkor kell. Budapesti vagyok. üdv Gábor
helló joe! érdeklődnék hogy milyen első teló van a gépedben? yzf-750? v cbr1000rr?
Nekem van gyújtáskapcsoló feletti his- es érzékelőm, ha kell eladmon
szeva! 12000ft 93-99ig jó
nekem ha ugy uzatóba mek vele 5-6ezer körül pörög ,attól függ mennyivel mek,de ált 140-150körül
Szerintem megyek, csak azt nem tudom mikor. Jön még valaki? Imummeo esetleg?
nekem is 1400-1500 környékén van
Én 1400-ra állítottam.Direkt kicsit magasabbra.Sportmotornak nem illik 1000 környéki alapjárat.Vagyis én úgy tudom.
alapjáratnak mennyinek kell lennie?1000-1500 között?
Ja szólj,ha jössz,mert úgyis felénk kanyarodnál
JA van találkozó, én szerintem megyek nemsokára.Jászboldogházán van!Amúgy abban is igazad van,hogy min 3-4 ezres utazó kell,mert nekem van olyan,hogy városban szinte 500-as fordulaton indulok el akkor kivillan az olajnyomásjelző.Ez azért van azt mondja a szerelő,hogy ezek tényleg fordulatra vannak tervezve+a 10W50-es olaj is közbejátszik.
Nagyon jól ki szokott táblázva lenni.
Mész?
Mátra?
nem is igazán a benzin miatt kérdezem, inkább a kímélés szempontjából érdekelne, hogy mi az amit elbír hogy ne legyen baja a gépnek....
Jászberény környékén van valami motoros találka, nem tudjátok pontosan hol is?
Legalább 3-4 ezres fordulat kell. Ezek a motorok fordulatra vannak kitalálva, ha nem forgatod, akkor nem kering rendesen a víz, illetve a csapágyak sem kapnak tisztességes olajzást, nincs megfelelő olajnyomás, és durván fogalmazva nem lebeg az olajfürdőben a főtengely, ráadásul rángatós is kicsit, és ha balesetveszély van akkor egy hirtelen gázzal ki sem tudsz jönni belőle... Ez szigorúan az én véleményem.
A kipufogód nem eladó?
ha 1 jót akarsz mocizni,akkor nem azon gondolkodsz,hogy mien himestojásként bánnyál a gázkarral, hogy minél kevesebb benzinnel eljuss A pontból B be,mer akkor nagypapásan pötyögsz monyuk 80al vagy 100as,és ak semmit se élveztél a motorozásból..vagyis nállam ez igy van.. am nincs ezeknek olyan veszeélyes fogyasztásuk,én most kunmadaras fele mértem fogyasztást, 2személlyel 150-160as utazóval evett 6ot,1ik haver jött velünk kawával neki is ottkörül evett
A kipufogód nem eladó?
jah elmegy, csak nem tudom hogy ez jó-e a motornak vagy inkább kisebb fokozatban jobb-e..... az a baj hogy én az autóból indulok ki, és azzal is olyan kezesen bánok, nem forgatom stb... és a motort se forgatom nagyon, pedig elvileg ezek azért szeretik a magasabb fordulatot és bírják is....
lakott területen tolják xd uhh nah bocs... hát szerintem 6ikba is elmegy .....pár 1000es fordulaton
üdv!

lakott területen belül ti milyen sebességi fokozatban utaztok ill. milyen fordulatszám tartományban?(sebességhatárt betartva)
Valamint lakott területen kívül mi az ideális fordulatszám tartomány amin benzintakarékosság szempontjából érdemes utazni?
A kipufogód nem eladó?
Helló! Az enyém sem működött, de ott egyszerű volt a javítás, össze kellett pattintani a csatlakozót! ...hogy hogy jött szét, na az rejtély? Amúgy az enyém 110 C foknál kapcsol.
jó majd szolj rám, nekem most ugy is rohad a motor, hiába van talpon nem tudom elinditani. letiltott vagy mittudom én de már nagyon kezd elegem lenni ebböl a szarból, egy vagyonbol csináltattam meg a futómüvet meg amik sérültek. erre baszik elindulni.