Köszi, de csak képről néz ki jól közelről annyira nem garázsban lett fújva egyik haverommal csináltuk közösen.Az nincs sajna, gyári dobom van még . bal oldali takaró idom ami a tank meg a fejidom között van , fékkar, meg 1 kuplungkosár
Felőlem kipróbálhatjuk, de a kulcsnak nincs köze az érzékelőhöz, az enyémen össze volt törve , ki lett cserélve és jó, csak volt egy kis keveredés amikor vettem hozzá a cuccokat és 2-őt vettem a végén , azért maradt meg az 1ik.
ja a normális közlekedés nállam azt jelenti hogy nem pörgeted 6000 fölé az utazód így 140-160körül van és egyesbe 4000nél elváltassz! így 5,5-6,5l 100km-en forgalomtól függően! 160-180 között 6.5-7l 180-220ig 7-8.5l 220felfele meg zabál mint egy csoport etióp a mc donaldsba
igen a szintjelzőnek mindenki örülne! az enyémbe már nincs szivattyú 96-99ig! azt nem tudod megállapitani hogy éppen honnan kapja a bengát! nekem dadog a moci és v2-vé válik a hangja ilyenkor lenyúlok és forditok! majd húzok egy kövéret hogy a karbi ismét tele legyen! 18liter a tank ebből 4l irnak tartaléknak de az utolsó 0.5l már nem tudja kiszívni ez tuti mert fogyot már ki a tank a hortobágy közepén mentem is virágot szedni mert a csajszi elindult benyával debrecenből! tehát marad 3.5 l de nyáron párolog a benya úgyhogy legyen ez a tartalék 3l! az enyém ha tépem 7l fogyaszt100km-en amúgy 6ot de vegyük ezt a 7-et akkor 200km megtudok tenni mielőtt átforditom tartalékra! ha normálisan közlekedsz akkor 220-240 km körül kell a benzin csaphoz nyúlnod! és még van 3.5l-ed ami normális esetben 50-70km re elég! remélem tudtam segíteni! ja de egy jótanács az üllés alatt legyen egy kis flakon benzin amig ki kisérletezed a géped fogyasztását!
ha előtte átállítom akkor honnan tudom meg hogy már a tartalékot használja? (a benzinszintjelzőt hiányolom a legjobban az egész motorból, és ha jól tudom még az újabbakban sincs....)
értelek!akkor kell átállítani mikor kezd dadogni és már érzed hogy nem húz a motor! általában nálam ez mindig nagyobb tempónál következik be és akkor csak arra leszek figyelmes hogy sor4-ből v2be megy át a hang! na ilyenkor tekerni kell a benya csapon!
én már így vettem.... a kerék is a yzf-é így már nem 16"-os hanem 17" és gondolom így nem is nagyon kellett átalakítani... bár azt nem tudom hogy fent a villabefogóknál kellett-e vmit alakítani...
az e mail címed msn cím is,mer akk felvennélek és beszélgetnénk még kicsit erről a telotémáról..
bocsi baby de szerintem a mostani fényezés sokkal szebb,de ez csak az én véleményem
Nem tud valaki eladó SC28-as 2-es fokozatot, vagy komplett váltót? Haverom CBR-je kidobálja a 2-est.