Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki tudja,hogy hol lehet kapni vezérműláncot és vezérműlánc feszítőt 929-hez?Ha igen akkor ossza már meg velem
oks,felvettelek,ak maj dumálunk
Aham, az is egyben...
Elejéhez szereztél már cuccokat?
balázs
az e mail címed msn cím is,mer akk felvennélek és beszélgetnénk még kicsit erről a telotémáról..
hali a váltó ügyben írok esetleg msn vagy tel számot adnál és megbeszélnénk
Alakul a gép, már csak pár simitás, és indulhat.
szeretném ha a saját nevedben irnál a forumra baby
hy
bocsi baby de szerintem a mostani fényezés sokkal szebb,de ez csak az én véleményem
Köszi, de csak képről néz ki jól közelről annyira nem garázsban lett fújva egyik haverommal csináltuk közösen.Az nincs sajna, gyári dobom van még . bal oldali takaró idom ami a tank meg a fejidom között van , fékkar, meg 1 kuplungkosár
kössz a válaszokat, segítséget.... elég jó támpont
Ohh most nézem, tied a WEST 954 , nagyon fasza lett, én most a REPSOL fényezésen gondolkodom, ha már igy jártam.
üdv Bukásérzékelőd nincs véletlenül, nekem az tört össze, és még nem potoltam.
Felőlem kipróbálhatjuk, de a kulcsnak nincs köze az érzékelőhöz, az enyémen össze volt törve , ki lett cserélve és jó, csak volt egy kis keveredés amikor vettem hozzá a cuccokat és 2-őt vettem a végén , azért maradt meg az 1ik.
ja a normális közlekedés nállam azt jelenti hogy nem pörgeted 6000 fölé az utazód így 140-160körül van és egyesbe 4000nél elváltassz! így 5,5-6,5l 100km-en forgalomtól függően! 160-180 között 6.5-7l 180-220ig 7-8.5l 220felfele meg zabál mint egy csoport etióp a mc donaldsba
igen a szintjelzőnek mindenki örülne! az enyémbe már nincs szivattyú 96-99ig! azt nem tudod megállapitani hogy éppen honnan kapja a bengát! nekem dadog a moci és v2-vé válik a hangja ilyenkor lenyúlok és forditok! majd húzok egy kövéret hogy a karbi ismét tele legyen! 18liter a tank ebből 4l irnak tartaléknak de az utolsó 0.5l már nem tudja kiszívni ez tuti mert fogyot már ki a tank a hortobágy közepén mentem is virágot szedni mert a csajszi elindult benyával debrecenből! tehát marad 3.5 l de nyáron párolog a benya úgyhogy legyen ez a tartalék 3l! az enyém ha tépem 7l fogyaszt100km-en amúgy 6ot de vegyük ezt a 7-et akkor 200km megtudok tenni mielőtt átforditom tartalékra! ha normálisan közlekedsz akkor 220-240 km körül kell a benzin csaphoz nyúlnod! és még van 3.5l-ed ami normális esetben 50-70km re elég! remélem tudtam segíteni! ja de egy jótanács az üllés alatt legyen egy kis flakon benzin amig ki kisérletezed a géped fogyasztását!
ha előtte átállítom akkor honnan tudom meg hogy már a tartalékot használja? (a benzinszintjelzőt hiányolom a legjobban az egész motorból, és ha jól tudom még az újabbakban sincs....)
miért a tiéd milyen?nem mindegyik az?
hoppá! a tied benzin szivattyús akkor jobb előbb átállítani nehogy kinyird véletlenül!
értelek!akkor kell átállítani mikor kezd dadogni és már érzed hogy nem húz a motor! általában nálam ez mindig nagyobb tempónál következik be és akkor csak arra leszek figyelmes hogy sor4-ből v2be megy át a hang! na ilyenkor tekerni kell a benya csapon!
menetközben ha tartalékra kell állítani az miként jelentkezik? nem okoz gondot hogy kifogy a benya vagy inkább már előtte érdemes átállítani?
én már így vettem.... a kerék is a yzf-é így már nem 16"-os hanem 17" és gondolom így nem is nagyon kellett átalakítani... bár azt nem tudom hogy fent a villabefogóknál kellett-e vmit alakítani...
cbr 900rr hez kukactengely léptető villák fogaskerekek váltó tengely eladó
köszi! sok szívás volt vele? mennyit kellett módositani?
Hi!

Nem tud valaki eladó SC28-as 2-es fokozatot, vagy komplett váltót? Haverom CBR-je kidobálja a 2-est.