Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva
ÜDV!
Akkor egy ideig még nem fogod olvasni...
Ez a karbantartásos 'főoldal' vagy másfél éve fut.
De a fórumok között hasznos dolgokról is olvasgathatsz.
A karbantartásnak? Felnézel?
Hová a Mátrába vagy a CBR oldalra?
Jól van nem gonoszkodom.

Tényleg hogy áll a vas? Mit mutat a mméter?
Szia.Bocs hogy csak most írok,nemrég értem haza a melóból.A salgótarjáni ember lessz az egyépként egy motoros barátom aki szerelő is egy sport robogóhoz akar elektronikát gyártatni mert a gyári szériahibás 10ből 8 kuka.Köszi a fáradozást
Üdv,

CBR 954-hez keresek motorblokkot az olajdekni és a hengerfej közti csupasz blokk kellen.

Köszönettel,
Jah de, ismerni ismerem, de nem olvasom. Ha vége a karbantartásnak majd felnézek...
A cbr clubon. Nem ismered?

http://www.cbr-club.hu
Tapasztalatom a következő:
Soha ne vegyél felszerelést utánvétellel.Én amikor vettem a csizmát kb. 10-12 darabot próbáltam fel,amire 1 jó lett.Nekem 46-os a lábam.próbáltam 44-től 48-ig csizmákat.Minden csizma más fazon és más lábra jó.Végül egy 47-es jó lett rám egy W2.
Üdv!

hírdetésből készülök csizmát venni.... cipőből 42-et hordok, vehetek a cipőmérettel megegyezőt vagy inkább 1 számmal nagyobbat érdemes?tapasztalat akinek van csizma?
Zsidai Sándor 20/375 33-41 ez a Salgótarján melletti úriember.

Mecseki Zsolt Tatabánya, de Bpesten is van neki lerakata fesszabból.
20/918-97-43
Milyen club-on?
Válaszok a clubon
Hello!
Megtudná nekem valaki mondani,hogy hány liter benya van még egy 929-es RR tartályában amikor kivillan a jelzofény,illetve nem ártok-e azzal ha kifogyasztom belole az osszeset,hogy megtudjam mennyit bír?
Amikor már nyúlott! 40-50 ezrenként szoktak! De leginkább akkor cserélnek ha zörög a lánc! A zörgés egyébként lehet a feszítő hibájából is! Lánccserénél érdemes a feszítő "patront" is cserélni!(az automata feszítőre gondolok!)
Kiss János 30 8512439
Kisújszállási a tag. Gyors, precíz és megbízható
Enni nem eszi az olajat egyáltalán+nem is füstöl,5-6 ezrenként volt cserélve az olaj.Elvileg mikor kell vezmű láncot cserélni?
Ha tényleg 65 ezer van benne akkor még jó az! Bár attól is függ mire használták!
Én már láttam -hallottam 100 ezres rr blokkot! A hangja olyan volt mint újkorában csak ette az olajat!
Azt jó lenne tudni mikor volt vezlánc cserélve meg szelephézag állítva-ellenőrízve!
Sziasztok!

919-es (97-es) Cbr-hez keresek: Elsó teleszkópokat, fejidom tartó konzol-t, első lámpa-t, Ha tudtok valakit akinek van írjatok :D köszi.
Sziasztok mocisok!
Segítsére volna szükségem Kinéztem magamnak egy ismerős 97-es rr-jét ,a probléma ,hogy 65 ezer km van benne és nem tudom mire számíthatok egy ilyen koru mocitól megbízhatóság szempontjából.Mikor kell vezérlést cserélni,meg ilyenek...?Esetleg Ti mit gondoltok 650e ft,szépen rendbe van tartva egyébként...Előre is köszi a segítséget!
Vagy van még 1 csóka aki után gyártott fesszabályzókat gyárt, az Tatabánya környéke ha jól emlékszem, de nem tudom mással is foglakozik-e vagy sem, meg hát attól függ milyen ügyben kellene...?
Én tudom, most beszéltem vele 2 napja telefonon. Nála is fesszab után érdeklődtem. Csak annyi bibi van hogy munkából telefonálgattam, és ott maradt a telefonszáma is. Holnap este beírom ide, vagy ha nagyon sürge, akkor dobj az e-mailemre egy telszámot, és elküldöm sms-ben.

Fejlemények a motorommal a következők. A fél éves kifogástalan akksival is ugyan azokat a feszültségeket mérem, mint az én akksimmal. Teljesen tanácstalan vagyok. Most applikáltam fel egy mini multimétert, ami rajta is marad folyamatosan, és ezzel tudom ellenőrizni a feszültséget, nem e túlmelegedik a desszabim, és akkor lehet hogy nem szabályos rendesen...
Sziasztok.Tud valaki segíteni olyanban hogy salgótarján környékén van egy emberke aki mindenféle elektromos alkatrészt gyárt(fesszabályzó,gyúlytások stb)Régen a motor revü-ben hirdette magát.Kéne a száma az embernek,vagy valaki hasonló szaki
kössz a választ
WD-40 mindent megoldott kössz az ötletet....