Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv. jó kis gép a 954, nem csodálom hogy egy álom teljesült. Vigyázz rá, nehhogy ugy járj mint én. . Egy álom dölt romokba, kormánystabi kötelező, ha nincs még rajta. üdv Gábor
Lemaradt a lényeg: 954 rr-hez.
Szeretnék esztergáltatni bukógombát. Tud valaki méreteket adni? Vagy képet? Köszi!
Az az igazság hogy ki kellene derítenem, valójában mi is a gond. Szépen sorjában, elősször akksit kellene kölcsön kérjek, ha akkor is 14,4 V felett mérek, akkor fesszabi.
A tiédnek mi lenne az ára, ha eladó? Melyik féle? 1 fehér csati 3 sárga vezetékkel, és egy 4 lábas csati 2db piros, és 2db zöld vezetékkel. Ilyen kell az enyémbe.
Most jut eszembe hogy nekem is van egy felesleges mert annó vettem egyet mivel azt hittem az sz@rt be közben a generátor volt a ludas....
Látom Heves megyei vagy. Ha tudom előre elvittem volna és kipróbálhattad volna. Ma voltunk Egerben meg a Mátrában...
Keresd meg valamelyik topicban RICSIt, talán a motorbontóknál. Nála van sok cucc.
Szia találtam az aprók között egy embert aki 929-et bont itt a száma 30-265-5124 helyileg keszthelyen van.Csak viszonyítás képpen az új ára 50rugó.
Continental Road Attack.
üdv!

milyen gumát ajánlanátok közúti motorozásra?(csak közút, no pálya)
Nah Hi all!

Nagy bordás fesszabályzóra lenne szükségem 929-hez. Nem találkoztatok ilyen hirdetéssel mostanában? Az akksim olyan mint egy focilabda...
Ja és ha szembe állt a széllel, akkor fújta a haját!
Hogy-hogy ilyen korán fennt vagy?
Ha véletlenül fekete kockás jellegű ingbe voltál,és egy szőkésbarna kék felsős csajt meg egy dobozos Siót szorongattál/a részletek ugye /Akkor én láttalak!Ha a leírás nem azonos ,akkor az alteregód volt!
Ja-ja! Mivel írtad, hogy bent leszel a versenyzők között, mint szerelő, én ezért ott kerestelek! De sebaj, Szarvas nincs messze és ha arra járok majd kereslek!
Egy kép a megérkezés pillanatából!
Hm...remélem engem láttál a motoron, mert mikor mentünk haza, olyan 5:30 körül, beindítottam a motort, és egy-két kört a haverom ment vele. Rajtam narancssárga póló volt, haveromon fehér.

Amúgy teljesen rendben van a motor, csak én furcséltam, hogy a fejidomtartón van a gátló befogva. Mert mondjuk mikor elkezd igazán csapkodni, akkor ott hatalmas erők lépnek fel, és emiatt csodálkoztam. De így másodjára, lehet elég. Ha eddig nem szakította szét, most már nem fogja ;-) Én mindenesetre, most rendelek egy 9 fokozatú gátlót, de én a vázhoz erősítem.

Amúgy az én motoromról pont nem csináltam képet, de mellettem egy VTR állt.
mámint az én motorom kerested? ott volt a motor parkoló rész legyelején ahogy bejössz,rögtön az első sorban állt a fű felé nézett, legszélen volt, de késöbb beált még mellém 2 moci,ugyhogy a 3. volt utána.. láttam én is a pakolóba vagy 5 900RR -t,megvizsgálgattam őket
tudom ,h olajos lehet tőle a gumma, mondom 2 hét mulva meg gyógyítom
hali
én meg láttalak téged is, és elmentél motorral mellettem ,intettem de nem vettél észre.. hát igen, a sárga vileda átmenti megoldás, maj ha lement az érettségi megcsinálom,most hirtelen ezt tudtam kitalálni és,mien am a moci? a kormányteloval mi a baj? akitől vettem srác annak is igy volt fenn,és tökéletesen müxik
Mert nem a boxban volt...ja amúgy fireball iszonyat emlékek szakadtak fel bennem, mikor megláttam a telószárad, én is így csináltam egy darabig. Viszont nagyon vigyázz, mert megnétem a tárcsád, és talnyos volt a telófolyadéktól, na meg meg a gumára is. Olajos huma, nem jó guma, nekem emiatt majdnem perec volt egyszer.
Hát én vagy 4-szer végig mentem a boxban, de nem láttam azt a vasat!
Na, most jöttem vissza madarasról! Nagyon jó volt. Ügyesek voltak a fighterek, jók voltak a gyorsulások. Csináltam egy valag képet és vidit. Mihamarább feltöltöm.

Láttam pár CBR-t, többek közöztt fireball-ét. Hallod nem hittem a szememnek, hogy hogyan van felrögzítve a kormány gátlód. :D

Aki volt még, az megoszthatja majd a tapasztalatait
1 ezres a fékbetét és 1 ezres a csomagtartó
1997 április, motor revü
ki tud levego szurot persze olcson a vasamhoz tlr1000 suzuki?
Na akkor majd figyellek! Én meg az leszek, aki fordítva ül a motoron!
Szia! Mit kérsz a fékbetétért?