929-hez van még:
-hátsó fék pedál
-első fékkar
-és van egy kuplung kosár is amiben a nyomaték határoló rugók már nem a legjobbak,de ha valaki pont ilyet keres mert eltörött vagy ilyesmi,és nem akar sokat költeni egy újra vagy bontottra akkor mond egy összeget és elviheti.
-van még egy fekete szinű plexi is,szintén ha valaki elesett és eltörött a plexije és fel akar tenni helyette gyorsan egyet ami nem drága,akkor mondtok rá valamit és vihetitek.
Senkit nem akarok átverni,ezért küldtem mindenről nagyfelbontású képet,de ha valakit valami alkatrész érdekel és nem elégedett a képekkel,akkor kérésre tudok képet küldeni még.
A motoromat már kb egy éve eladtam,most kerültek elő ezek az alkatrészek és csak foglalják a helyet.
929 első lámpa.Egy tartó fűl van letörve,és hátul a két pöcök ami a fejtartó konzolra megy rá,de egyébként hibátlan.Én vettem egy másikat ami fejidom + lámpa és igy volt ötvenezer.
14 ezer forintért odaadom
repsol82@gmail.com
06203420483
929 rr lábtartók.
Jobbos- balos.
8 ezer forint a kettő,plusz adok hozzá egy harmadikat is aminek maga a lábtartó része van megrepedve,de maga a tartó rész az jó.
06203420483
repsol82@gmail.com
Generátor oldali dekli.Kicsit karcos,de nem törött nem repedt.
Az enyémen kicseréltem egy újra ami 25 ezer forint volt.
10 ezer forint az ára.Akinek sürgösen kell vagy,jár pályázni annak érdemes kicserélni,mert ennél csak drágábban lehet venni bontóban is.
repsol82@gmail.com
06203420483
Sziasztok.
Nekem is van pár eladó cuccom 929 RR-hez
Fesszabályzó: teljesen hibátlan müködöképes,én is azért vettem mert elment a töltés és nem ez volt a probléma, hanem a generátor tekercse garanciát vállalok rá.Itt vannak képek róla:
13 ezerért odaadom.
Itt tudtok elérni:
repsol82@gmail.com
vagy 06203420483
jah de végül nem mentünk be a vip részre motorral,mer má megszünt az ,hogy olyan külön elzárt rész van ott,mindnek bemehetett a depo ba,aztán leparkoltam kinn vele inkább
téged láttalak, olyan dél körül ott jöttél,narancssárga pólóba voltál jah,még intettem is ,de nem vettél észre,pedig kb 3méterre mentél el mellettem:D hát nemtom ez a kormánytelo, akitől vettem, neki is igy volt fenn, monat h nem lett bajba a fejidom tartónak, én is mentem má vle igy majnem 2ezer km et,mióta fenn van rajta,és nem hajlott el,és teszi a dolgát, mostmá semmit nem csapkod azóta,mostmá bártran merem lőni neki ugy h keréken van
Nekem is dobnál egy rajzot. Köszi
ikakuk@mailbox.hu
Viszont 8 kib.... motoros rendőrrel igen.
Egerben 1-2ig, 2-5 ig a Mátrában voltunk, nem láttalak.
Köszi
-2db balos tükör
-4 db denso iridiumos gyertya kb 15 000 km -t volt a motorban
-hátsó fék pedál
-első fékkar
-és van egy kuplung kosár is amiben a nyomaték határoló rugók már nem a legjobbak,de ha valaki pont ilyet keres mert eltörött vagy ilyesmi,és nem akar sokat költeni egy újra vagy bontottra akkor mond egy összeget és elviheti.
-van még egy fekete szinű plexi is,szintén ha valaki elesett és eltörött a plexije és fel akar tenni helyette gyorsan egyet ami nem drága,akkor mondtok rá valamit és vihetitek.
Senkit nem akarok átverni,ezért küldtem mindenről nagyfelbontású képet,de ha valakit valami alkatrész érdekel és nem elégedett a képekkel,akkor kérésre tudok képet küldeni még.
A motoromat már kb egy éve eladtam,most kerültek elő ezek az alkatrészek és csak foglalják a helyet.
14 ezer forintért odaadom
repsol82@gmail.com
06203420483
Jobbos- balos.
8 ezer forint a kettő,plusz adok hozzá egy harmadikat is aminek maga a lábtartó része van megrepedve,de maga a tartó rész az jó.
06203420483
repsol82@gmail.com
Az enyémen kicseréltem egy újra ami 25 ezer forint volt.
10 ezer forint az ára.Akinek sürgösen kell vagy,jár pályázni annak érdemes kicserélni,mert ennél csak drágábban lehet venni bontóban is.
repsol82@gmail.com
06203420483
Nekem is van pár eladó cuccom 929 RR-hez
Fesszabályzó: teljesen hibátlan müködöképes,én is azért vettem mert elment a töltés és nem ez volt a probléma, hanem a generátor tekercse garanciát vállalok rá.Itt vannak képek róla:
13 ezerért odaadom.
Itt tudtok elérni:
repsol82@gmail.com
vagy 06203420483