semmi gond orvosoltuk a problémát hát,majd bemegyek az skf be ,ha lesz rá időm csak most olyan elfoglalt vok,mivel jövőhéten érettségi, ara kell tanulni,meg közbe szerenád esténként,bolondballagás, péntek ugye madaras, szombat ballagok+ este moci tali itt helyben.. szval ha lement az összes éretségi akkor lesz ez a téma igazándiból aktuális,most még csak tervezem a dolgokat de am kiváncsi vok nagyon,hogy azér folyik e mer forditva van benne esetleg az 1ik oldali
nah mek alszok, holnap lesz az utolsó tanitási nap a suliba, erre vártam má 12éve
nekem is monta ma 1ik osztálytársam,hogy kivan égve az 1ik oldalon az izzó az első lámpámba.. nem mondom az alapból ilyen.. tompitott baloldal, reflektor mind2
Inkább emelővel, de anélkül is lehet, de akkor nem garantálok semmit.
Változó, de durván 90-110 Nm-el kell. Meg kell húzni, de nem kell megtépni. Aki egy 50-60 cm kulcsal átehénkedik az kb 200Nm.
Nem a reklám helye, de egy biztos. Baromira megéri egy ilyen oktatásra elmenni. Rengeteg újat mutattak. Az volt az első oktatás amin én is voltam, gyakorlatilag mi voltunk a "próbabábuk" és az ingyenes volt. Most is a legolcsóbb, árakat találsz a honlapon, és jelentkezni is ott lehet.
Nagyon jó tag a Feri is, és a Dodor is. 1-2 es szint a lassú motorozásról szól, de taktikás dolgok. Ha megnézed a film elejét, akkor láthatod hogy egy oldalon van mindkét lábunk, vagy épp egyik sem a lábtartón, hanem az ülésen. Félkézzel OMEGA alakban motorozás, kis íven fordulások, nézőpont áthelyezés, hátsó fékek használata kanyarodás közben, stabil gázkar...stb. Hasonlóak. Egyébként a lassan motorozni nehezebb, mint gyorsan.
A 3. szint hasonló csak 150-160Km/h-nál szlalomozás, vészfékezések, esetleges balesetek elkerülése. A 3. szinten nagyon elfáradtam. Az kint volt a kiskunlacházi repülő téren.
Nem kell sokminden hozzá.És szerintem olcsóbban is kijön mint a gyári.
nah mek alszok, holnap lesz az utolsó tanitási nap a suliba, erre vártam má 12éve
http://www.biker-world.hu/egyt...
Innen szedtem, de persze ez nem az a szimering. Hanem ez:
http://www.biker-world.hu/egyt...
És ez mondjuk csak párban van, de én még vettem valahol 1 db-ot is. Bocsi a rossz méretet...kapkodásnak ez a vége.
mára ennyi,mentem aludni.... jóéjt mindenkinek!
ikakuk@mailbox.hu
Változó, de durván 90-110 Nm-el kell. Meg kell húzni, de nem kell megtépni. Aki egy 50-60 cm kulcsal átehénkedik az kb 200Nm.
ikakuk@mailbox.hu
és milyen feszesre kell húzni?
Nagyon jó tag a Feri is, és a Dodor is. 1-2 es szint a lassú motorozásról szól, de taktikás dolgok. Ha megnézed a film elejét, akkor láthatod hogy egy oldalon van mindkét lábunk, vagy épp egyik sem a lábtartón, hanem az ülésen. Félkézzel OMEGA alakban motorozás, kis íven fordulások, nézőpont áthelyezés, hátsó fékek használata kanyarodás közben, stabil gázkar...stb. Hasonlóak. Egyébként a lassan motorozni nehezebb, mint gyorsan.
A 3. szint hasonló csak 150-160Km/h-nál szlalomozás, vészfékezések, esetleges balesetek elkerülése. A 3. szinten nagyon elfáradtam. Az kint volt a kiskunlacházi repülő téren.