ez nem bévácsos kép,csak ülök a motoron
télleg am szerinted lehet venni vhol 1 db szimeringet is,vagy csak párba van ilyen,ami a cbr be kell...
vagy ha bemegyek az skf be ott tudnak hozni rendelésre ilyen méretűt,mondom h hova kell ,2 ajkú meg minden..?
Mesélj egy kicsit, engem nagyon érdekel. Estleg leírhatnád a tapasztalataidat, hogy mi is tudjuk miről is van szó. Mennyit fizettél, milyen volt az oktatás, menniyre volt hangulatos, mekkora létszámmal indul...stb
;) köszi a választ! és lehet vele óvatosan is mocizni? :) esetleg van link az említett táskáról? köszi!
haverom árulja a gépét full kihasználatéanság miatt. a gép fll gyári állípotban van, ezért is tetszett meg...
http://medija.hasznaltauto.hu/1386278/2878546_3.
jpg
Én nagyon szeretem ezt a típust. Ez még motor a javából. Igazán kellemes érzés. Selymesen jár a motorja és 100.000km futásteljesítményre kell számolni. 120 Le mindenre elég. Nagyon jók a fékei, jól adagolható és van határozott fogáspontjuk. Én még ezen a motoron férek el, de sajna a gyári plexi kevés, szélvldelem gyenge. Le kell cserélni. Az első 16"-os kerék jól kormányozható, de gumi terén gyenge a felhozatal. Le szokták cserélni, én is gondolkozom rajta. Viszont ilyenkor állítolag elkezdi kigyorsításkor csapkodni a kormányt, erre ott a kormánygátló. Típushiba a benzinszivattyú, nekem 55.000km-nél adta be a kulcsot, ill. a kuplung morajlása, de ez nem vészes.
Kb enny, ha kell még valami akkor kérdezz, akár a többiektők is, hogy ők hogyan látják.
HA nem tartalak fel, leírnád pár szóban a mocival kapcsolatos tapasztalataid? második gépnek venném. MAgasság annyira nem lenen gond mert csak 1732 vagyok. mennyire kényelmmes a gép, mennyire kezelhető, stb.. köszi!
Nekem ugyan ez az évjárat van, és hasonló problámákkal küszködök. 1 hónap múlva megyek olasz túrára. Sajna a sima plexi mögött lefúj a szél 187cm vagyok. Dobozt nem találtam, de már láttam más motorján megoldva. Én nem fogok rá most anniyt költeni, így csak táskát veszek. Moto detail táska most nagyon jó árban van és 89 L kapcs cserébe (oldaltáskák és hengertáska), én ezt veszem. Plexinek is utána jártam, de még nem küldtek képet róla. Ez egy magasított túra plexi és nagyon jutányos áron osztják.
Érdeklődnék, hogy 94-es rr-hez lehet-e kapni giviben vagy valami más márkában túraplexit? illetve, hogy túrázáshoz lehet-e rá hátra doboztartó platni beszerezni. givi oldalt néztem, de ott csak egy monorack kart említ, de igazából kép nincs róla.. köszia segítséget!
mert nekem nem sikerült megfejteni
télleg am szerinted lehet venni vhol 1 db szimeringet is,vagy csak párba van ilyen,ami a cbr be kell...
vagy ha bemegyek az skf be ott tudnak hozni rendelésre ilyen méretűt,mondom h hova kell ,2 ajkú meg minden..?
táskáról esetleg lenne kép?
haverom árulja a gépét full kihasználatéanság miatt. a gép fll gyári állípotban van, ezért is tetszett meg...
http://medija.hasznaltauto.hu/1386278/2878546_3.
jpg
Kb enny, ha kell még valami akkor kérdezz, akár a többiektők is, hogy ők hogyan látják.
láncnak mennyi lehet a lógása?
Nekem ugyan ez az évjárat van, és hasonló problámákkal küszködök. 1 hónap múlva megyek olasz túrára. Sajna a sima plexi mögött lefúj a szél 187cm vagyok. Dobozt nem találtam, de már láttam más motorján megoldva. Én nem fogok rá most anniyt költeni, így csak táskát veszek. Moto detail táska most nagyon jó árban van és 89 L kapcs cserébe (oldaltáskák és hengertáska), én ezt veszem. Plexinek is utána jártam, de még nem küldtek képet róla. Ez egy magasított túra plexi és nagyon jutányos áron osztják.
Érdeklődnék, hogy 94-es rr-hez lehet-e kapni giviben vagy valami más márkában túraplexit? illetve, hogy túrázáshoz lehet-e rá hátra doboztartó platni beszerezni. givi oldalt néztem, de ott csak egy monorack kart említ, de igazából kép nincs róla.. köszia segítséget!