Nem. Sajnos nem jutottam fel, pedig tervben volt egy karika a Mátrában. Talán most szombaton. Ha arra járok mindenképp írok ide, vagy ha dobsz egy e-mail címet, akkor oda..
Nekem sajnos még nem, de korai még ezen gondolkozni viszont motorozni kell , megnézetem szakemberrel, az a biztos akkor rakom be a szárakat, ha tutira jó, és ezen ha van is sérülés azt biztosan ki tudják görgőzni. jövö hétvégére remélem összeáll a vas.
Hát aki erről megmondja biztosra, hogy mennyire hajlott meg, azzal kezet fogok. Annyira nem hajlott meg, hogy ne tudj vele motorzni. Az más kérdés, hogy hogyan viselkedik kanyarban vagy elengedett kormánnyal a motor. De én biztos, hogy előbb összepakolnám, hogy lehessen vele menni, aztán próba.
Jó lesz az! :D
Húúúúú! Most néztem...fizetett a biztosító! Mehet festésre!
Ott leszek madarason én is.Nem lesz nehéz megismerni,ha motorral leszek.Ilyen szín nincs még egy.És kb ekkora emberrel mint én 193 cm,ki lehet szúrni a tömegből.
Innen nem látszik, hogy elment volna-e, de azt csak akkor lehet megmondani, ha be van mérve. Kompletten már lehet 100.000-be taláni magyarországon, külföldről is lehet már 70-80.000-ért szerzni. Reméljük azért nem lesz baja, mert a villahíd adta meg magát.
hát jó ,de a telo is olyan,hogy azért azt utólag visszahajtogatni meg minden,még ha vmi müszerrel is mérik meg minden,azér az sztem már sose lesz olyan,mint a gyári... de ha a váz ép,uj futómű bele aztán akk jó lesz az
hajlott teleszkópszárat megtudnak javitani? és az olyan is lesz mint régen volt? én ezt kétlem..bár javitsatok ki ha tévedek
nekem 1 motorszrelő haverom azt monta,hogyha 1 motort igy összetörnek h váz meg telo meg iesmi hajlik,akkor abból már sose lesz olyan motor,mint volt
akkor lehet hogy itt lesz a gond,megnézem majd érettségi után... lehet hogy ez a baj amugy magát a szimeringet kitudom venni sérülés nélkül..nemtom szttél e már szét 900 RR telot, mer ugy kell szétszedni,hogy kicsavarni a tetejét a rugós cuccos bele köjön belőle,és aztán amikor már cak a csúszószár van,ak jóerősen megrántani,és van 1 alátét,ami a szimering alatt van az kirántja a szimeringet,és baja nemhinném hogy lesz, a régiket is épségben szettem ki
bár ha motorszerelő vagy ak szerintem nem montam ezzel ujat
szerintem meg ha nem annyira hangos felesleges foglalkozni vele.Nekem is csinálja és elvittem a szerelőhöz és mondta,hogy kicserélheti,de még felesleges.Amúgy is a Cbr-nek ez a gyengéje.
Jó lesz az! :D
Húúúúú! Most néztem...fizetett a biztosító! Mehet festésre!
1.én akkor madaras srácok?
nekem 1 motorszrelő haverom azt monta,hogyha 1 motort igy összetörnek h váz meg telo meg iesmi hajlik,akkor abból már sose lesz olyan motor,mint volt
bár ha motorszerelő vagy ak szerintem nem montam ezzel ujat