Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mielöbbi felépülést kívánok neked.Figyelmetlen autósból vidéken is van elég Tavaly nekem is volt kalandom egy figyelmetlennel,az elismerte a hibát,rendőr nélkül ment a dolog.De ha tudom milyen tortúra lessz utánna kihívom őket.Gyógyulj meg minnél hamarabb
Nagyon rendesek vagytok srácok, remélem a felépülésem után, és ha a vas is ugy akarja egyszer összefutunk és jót röhögünk az egészen.
Most értem rá olvasni a topicot és látom, hogy hogy is jártál. Mihamarabbi felépülést! ...ha van rá lehetőséged és kapsz jó tanácsokat a biztosítótól, akkor szedd szét az autóst. Én is vezetek autót és szintén figyelem a tükröt, főleg irányváltásnál és ha van rá mód, akkor úgy helyeszkedem, hogy a motoros is elférjen.
Egyébként biztos ez egy pillanatnyi állapot, de megfogadtam hogyha szabálytalan sorolást veszélyeztetést látok magam elött akkor egyszerüen odamegyek az emberhez és telibeverem a fejét, mert megint mi volt a szájiz száguldozik a motoros. tele a tököm az autosokkal, annak ellenére hogy én is vezetek kocsit, de minden motorosnak lehuzodom (a kamionozás miatt) én folyamatosan nézem a tükröket is, ahhogy látom a vasdat azonnal helyet csinálok, és gondolom ebben nem vagyok egyedül
üdv Nem nincs hála istennek semmi komoly, mondjuk ez a vasról nem mondható el, legnagyobb fájdalmam a motor állapota, és a legjobban az idegesit hogy még csak fel sem tudtam mérni mi a károm
Hali!
Most látom,hogy mi történt.
Ha hiszed,ha nem én valahogy éreztem,hogy ezen a hétvégén valami történni fog.
De remélem nincs nagy bajod!
Üdv.
köszönöm megprobálom csak elöbb látnom kell a károkat
Itt a fent említett Dr honlapja:

http://www.herpy.hu/

Nézz el oda is
Uh bazz.Sajnálom!Nekem Tesóm biztosítós volt.Mit kellene megtudni?Azért örömmel látom,hogy neked nem történt nagy bajod.Ja amúgy a motorrevü honlapján van Jogdoki,ha valami nem lenne egyértelmű.Ha jól tudom dr Herpy Miklós(06-70-244-1088) szokta adni a tanácsokat és eléggé segítőkész.A telefonszám az ott volt a motorrevü honlapján.Nézz be oda is vannak hasonló esetek.
köszi az együttérzést, igazábol nem nagyon láttam a mocit milyen állapotban van, ha nem nagyon gázos összerakom, van esetleg valami biztositos ismi?
Nagyon sajnálom a dolgot, de legalább te egyben vagy és ez a lényeg!
A motor mennyire romos? Összerakod még vagy így eladod? Ha nagyon összeszakadt és nem érdemes vele bajlódni lehet érdekelne....
üdv. gyerekek mindnkinek mondom, protektor nélkül ne induljatok utnak ma reggel rommá törtek, és pár ficam és zúzodással megsztam a dolgot a motor rommá tört, csak annak köszönhetem hogy egyben vagyok, hogy jó sisak és jó ruha volt rajtam, vigyázzatok, az autós társadalom nincs felkészülve ránk szarnak minket agyon hogy jövünk gátlástalanul sorolgatnak 2 3 sávot is egyszerre. és utána csak höbörgés van nem ismerik el a dolgot, vigyázzatok gyerekek, pesten örültek az autosók ( néhány motoros is sajna). széles utakat én most kényszerpihenőre megyek, de lélekben veletek vagyok.
Van az szinte minden bontóban,csak felettébb barátságtalan az ára!
12-15öket kérnek,nekem gokartba kéne,szal nem fontos,h pontosan milyen a csatlakozója,csak külsős ac legyen,ennyi. 15ért meg újat lehet venni.
De lehet én vagyok garasos nagyon ! De akkor sem adok egy használt,10-15 éves alkatrészért 15000 pénzt!

Ezért kutakodok nálatok
Jánoshalmi bontoba tuti van.
Neem nem !

Gokarthoz kellene!
Mire? Z750-re?
Sziasztok!

Üzemanyagpumpát keresek baráti áron!
Ha valakinek lenne elfekvőben,akkor sikítson !
Elado 16-os cbr felni, ha érdekel valakit!
Egyszer összefuthatnánk, ha már csak 20 Km választ el mindet...
Én is elhagytam a kétezret, a múlt hétgégi 1003 dobott sokat rajta!
Érdemes vele foglalkozni, de nagyon oda kell figyelni vásárláskor. Én inkább a 98-99-es modellt ajánlom, persze ezek drágábbak de sokkal jobbak és többet is kibírnak.
Az adó kb 20e a biztosítás változó, a fogyasztás szerintem 5-8 között. Szerintem nem drágább fenntartani mint az FZR-t, esetleg 16os első gumit nehezebb találni.
Sziasztok! Szeretném megkérdezni ,hogy mennyi fenntartani egy 900rr-t? Pl éves szinten kw adó, biztosítás, meg hogy mennyit fogyaszt? meg hogy 95-ös évjárattal érdemes-e foglakozni?
Előre is köszi!
Irigyellek koma! Én még nem róttam bele a KM-eket, de igyekszem! ...a ruhának adj még egy kis időt és eggyé váltok!
Nah hahó. Régen írtam ide, ám folyamatosan figyelem a topicot. Hogy álltok a km-ekkel? Én elsején ültem először motoron, 2000-et belecsavartam azóta, kezdem is most már érezni kicsit, és az új ruhám is kezd tágulni, már nem annyira merev.
Köszi!
Igyekszem!
Hála a matricáért Periknek!