szeva. a moci amit néztél teljesen rendbe van nem kell tőle félned a srác debreceni. és elég ügyes. nem bassza az elejét oda stb szóval ha tényleg egy strapabíró mocit szeretnél megéri megnézni.szinte családtagként kezelt mociról van szó. hívd fel annyit megér.
Lenne egy kérdésem:
A 95-ös 900RR-nél, a lengőkarnál van a láncfeszítő skála.
A hátsó kerék tengely mindkét végén van 1-1 alumínium záró 'kocka'
és ezen elvileg kellene lennie egy viszonyítási rovátkának.
De az enyémen én nem találom,elvileg hol kellene lennie? Kocka elején végén vagy a közepén?
Kérlek segítsetek!
Köszi, Zsír
sportlégszűrő. kortelo, fémfékcső, karbon takaró, karbon tükrök, plexi, nagyából ennyi, még bukógombát kell vennem rá meg egy tankpadot aztán mást már nem akarok rákölteni,
Ilyen motort nekem még eszembe se jutna megvenni.Áh tévedtem.Stuntra igen.De akkor meg nem adnék ki ennyit érte.Szerintem keress mást,ami egyben van.Van fent kb 100-al többért cbr 900-ok amik nem erre voltak használva.Ez az én véleményem.
szeva, igy elsö ránézésre, Hmm az biztos hogy a nagy hátsó lánckerék arra utal hogy a motor sokat ágaskodott a hátsó kapaszkodobol kiindulva is ugyan ez a helyzet, rémlik hogy ezt a gépet láttam már kunmadarason. Strapabiró motorok ezek nekem is volt ilyenem és most is egy ilyet hajtok, de az ilyen "kaszakdőr " mocik kapnak ám rendesen és hát valjuk be a motort a tervezők 2 kerékre tervezték (az ilyen mocik a fél életüket a hátsó keréken töltik)gondolok itt az olaj megfeleló helyre való eljutására, ha meg akarod venni vigyél magaddal szakembert mindenképpen. ennyit akartam. üdv Gábor
LEÍRÁS
Teljesen új egyedi festéssel, Magyar forgalmis, nagyon csendes mocival, sok tartozékkal, Nagy áttétel+gyári lánc szett is meg van, továbbá még F1 tükrök is, indexek, tartelék fék és kuplung karok, Gyári kipufogó is van, egyedi alsóidom is van hozzá szinre fújva. Az új dolgok amik cserélve illetve csinálva lettek a télen: új kormánnyak csapágy, gyerták, olaj, új akksi (6 hónap gar.), Új teló szimering, új levegőszűrő, karburátor szinkronizálás. Tavaly nyáron kapott új kuplungot. Ha kell még van kézi hátsó fék szettem a mocihoz kialakítva.
Nem a kipuf miatt adom el, kényelmetlen a gép, nagyon "pucsitós" a hang az ultrabrutál "süsü" barátom is igazolhatja nagyon szépen muzsikál. egyébként tényleg nagyot dobott az összhangon a kipufogó, mert minden makulátlan volt a gépen csak az a ronda nagy "gyári" kályha, ennél csak az uj zx12R-en van undoritoan nagy titánium dob, amikor azt akartam megvenni az első gondolatom volt hogy arrol is ugrik hiába titánium ha egyszer gusztustalan aránytalan és nagy. üdv
Most adtam el neked a kipufogóm és már máris más motort nézel .Az enyémre most vettem egy Alu Leo Vince e szabványos kipuffot.És hát én is jobban hallom a kuplung hangját.Pedig kivehető furulyás,de amit eladtam neked annak sokkal szebb hangja volt. .De legalább a rendőrök nem tudnak belekötni.
Felkeltettük a környékbeliek érdeklödését az biztos, nem szokásom nekem se a nyélgáz, de a teszt az teszt időnként oda kell nek huzni hogy tudjuk miröl is beszélünk.
Lenne egy kérdésem:
A 95-ös 900RR-nél, a lengőkarnál van a láncfeszítő skála.
A hátsó kerék tengely mindkét végén van 1-1 alumínium záró 'kocka'
és ezen elvileg kellene lennie egy viszonyítási rovátkának.
De az enyémen én nem találom,elvileg hol kellene lennie? Kocka elején végén vagy a közepén?
Kérlek segítsetek!
Köszi, Zsír
ÁLTALÁNOS ADATOK
1995., 48.000 km,
csere: Honda CRX
MŰSZAKI ADATOK
4 ütemű, 893 ccm, 4 hengeres soros motor, hengerenként 4 szelepes, 130 Le (10800 1/min), vízhűtés, szabályozatlan katalizátor, 6 sebességes váltó, lánchajtás, dupla tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 183 kg,
LEÍRÁS
Teljesen új egyedi festéssel, Magyar forgalmis, nagyon csendes mocival, sok tartozékkal, Nagy áttétel+gyári lánc szett is meg van, továbbá még F1 tükrök is, indexek, tartelék fék és kuplung karok, Gyári kipufogó is van, egyedi alsóidom is van hozzá szinre fújva. Az új dolgok amik cserélve illetve csinálva lettek a télen: új kormánnyak csapágy, gyerták, olaj, új akksi (6 hónap gar.), Új teló szimering, új levegőszűrő, karburátor szinkronizálás. Tavaly nyáron kapott új kuplungot. Ha kell még van kézi hátsó fék szettem a mocihoz kialakítva.
Szerintet
ek megéri? Olcsó húsnak mennyire híg a leve?