gyerekek ma nagyot mentem a 954-el kicseréltem a kormánycsapágyat, és a derék technikával elmentünk 600 km-ert estére azért kivoltam, rendesen, de tényleg pihentető ha karbol és derékből motorozom.Iszonyatosan le lehet boritani a vasat, belementem komoly kanyarokba, és azt hittem elszálunk , de nem , nagyon komolyan veszi a lapot, és nagyon jól motorozható a járgány. motorozzatok sokat, érdemes a Balcsi is kezd éledezni és a Vioz hő is alakul.
Áh felesleges a kapaszkodó!A lényeg,hogy jó tapadós kesztyű legyen rajta.Átkarol és a tank oldalában simán megtud kapaszkodni.Ha meg lassítasz akkor meg kitámaszt rajta.A térdével meg tud egy picit szorítani is a csípődön.Én azért mondtam neki,hogy szorítson egy picit a térdével mert akkor jobban tudja majd követni meddig kell dőlnie.Nekem bejött ez a technika.Mondjuk a barátnőm 50 kg én meg 92
Igen...Ismerős a helyzet.Az én barátnőm is ilyen volt.De fél év és megtanulta,hogy hogyan kell kapaszkodni és dőlni velem.Addig nekem is nagyon kényelmetlen volt.A csuklóm szét ment abban az időben.De most már minden OK
Igazábol, amig a csajszinak nincs meg a gépe addig van gáz mert ha egyedül megyek akkor nem kell még őt is tartanom, kicsit odahuzom neki és azonnal ugy rám támaszkodik hogy azt a nyomást még a forma1es piloták is megirigyelnék
nagyon jó lett köszi, és a bonusz a matrica alatt van király lett, az eladás oka, kényelmetlen egyszerűen ennyi, kapott uj kormánycsapágyat első hátsó kerékcsapágyat, uj olajat, szürőt, xenont, tökéletes lett, de sajnos borzalmasan kényelmetlen a hosszu utakra természetesen 50 100 km-eren semmi bajom, de 5 6 száz már nagyon megvisel, és hát itt a szép idő és a csajomat le sem lehet vakarni mögülem.
Mentek valamerre a hétvégén?
Lesz valahol valami értelmes program?
Már adod is el a motort?Amúgy látom megjött a dobom.Jól szól vele?Remélem meg voltál elégedve vele.
hali
1 van az ágyamon apámékén is 1 az már kettő
De írtad hogy csak 1 van a cipőből, nos bal vagy jobb lábas? :D
Remélem hétvégére meglesz.
25db lepedő! Csak 1db van 43-as, ami 280mm belső talphosszat jelent!
Dobozával matrica szettel!
Itt az alkatrész topicba írj be a SUGO motors-nak.Náluk valószínű,hogy van
Egy nap alatt ki is küldik postán.