Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

s
lefaragtál ak az ösztömegből 10kilót.. jobb vagy mint a gyártók,ők csak 2-3 kilókat tudnak max lefaragni a súlyból évente
szombatra nagyon patent időt pont, készüljetek motorozni
Lassan jön az a tavasz.
Megkapta a CBR a legjobb és legolcsóbb tuningot....Fogytam 10kg-ot a tavalyi szezon óta....
Mekkora Punny van itt? FélOFF de durva!
nekem is LSL kormánytelom van, az 7 fokozatú,de érdekes,hogy pont forditva van,mint ez:) mer az enyém ugy van,hogy a telószáron van a külső része felfogatva,és a belső rész fixen a fejidom tartó konzolra,itt meg pont forditva.. bár az mind1,min2 megolás jó
Tényleg! Az lesz az enyém! Kösz az infót!
Ahhoz is adják.Mind a 2 akcióban van.De olcsóbb is a Repsol .Az első oldalon van mind a 2 akció
Szeva!
A "dezodort" a lánchoz nem a castrolnál adják?
Hali!
Olajshop
Innen rendelem.10W50-et használok az nekem bevált most 4 liter 12 470 Ft és kapsz mellé egy repsol láncspréyt is.
Ja-ja, nem jött meg az olaj, szerencsémre !
nah ak mégse lesz castrol olaj? full szint olajat tegyél bele mindenképp
Hello!
A helyzet a következő: Ahhonnan rendeltem volna az olajat (castrol), 2-3 napra igérték a szállítást, de nem érkezett meg, mivel a kamionjuk késett. -így le tudtam mondani a rendelést. Te melyik repsolt használod? 10W40 vagy 10W50? Ásványi, félszintetikus vagy full? ...ja és honnan vásárolsz?
8 volt elállítódva.2-t tudott cserélni.6-ot rendelt.De ami szükséges lett volna a 6-ból is 4,a másik kettő határeset volt nagyon és megkérdezte,hogy cserélje-e.És én cseréltettem.Azon a pár ezer forinton nem múlik semmi nekem.
Na és mennyi korongot kellett cserélni?
Persze,hogy publikus.Nekem haveri áron ezeket cserélte
-fék
-fékolaj
-olaj
-olajszűrő
-első
sárvédőn az egyik fül eltört és meghegesztette
-kerekek kiszedése,visszarakása
-szelephézag kimérés állítás

Nekem ez 10e ft-ba került +anyagktg
De mondta,hogy legközelebb csak a szelep lesz 10,mert sokat sz.pott vele.Lefordította az egész szelepekről szóló részt.A lényeg ezt nem úgy kell kimérni mint a legtöbb motort.Valahogy így
1.gyújtás felső holtpontjánál szívó 1-3
2.valamennyit kell fordítani,de nemtom hány fokot és akkor kipufogó 1-3
3.megint fordít szívó 2-4
4.megint fordít kipufogó 2-4.

Lehet most nem pontosan írtam.De a lényeg,hogy négy lépésben lehet kimérni az egészet.Mondta,hogy amikor suliba járt akkor még R1-es blokkján gyakoroltak"persze hulla volt a blokk csak lehetett gyakorolni a kimérést".Azt mondta,hogy annál annyira egyszerű volt,de ennél pf...Szegényt már sajnálom,nem gondolta,hogy ennyi meló lesz vele .
üdv. cbr 900rr 96-97 alkatrészek , valamint 98-99-hez gyári plexi eladó. tel: 0620/992-4528
Az publikus, hogy mennyiért állítja a szelepeket?
Nekem is csak angol van.
elkeserítő szöveg az időjárásos oldalon : "Messze még az igazi tavasz..."
drága bele,amit irtál annál nagyon olcsobbat nemnagyon kapsz,max vmi gagyit,ha cserélni akarsz rá kell szánni azt a 12 ezret kb amennyibe van a 4... ilyenkor lenne jó ha vmi 1 hengerese lenne az embernek, csak 1 gyertya kéne ,nem 4
fúrtam lyukat a segédvázra,és felcsavaroztam,nemes egyszerüséggel
gyertyával kapcsolatban tud valaki mondani valamit?
Ja meg láttam az apróba Norbinak K&N szűrőt,újat......................igaz már mindegy ................De 11rugó!
Á hagyjuk! Majd lenyugszik a brancs!