Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyáron 10-ig világos van!
Ok teszek fel!
Baszki, ez húzós lesz.
Sziasztok urak, elhoztam a 954-et amit igy elsöre látok hibákat azok a következőek, k elsö telo alsó felső stejerung elsö kerék tárcsák, müszerfal, fejidom tartó konzol, első lámpa, plexi fejidom , hátsó fyrokidom, "segédváz megtekeredett) 2 lábtartó, oldalidomok, elsö indexek, hátsó ülés tank, ezek biztosan sérültek, a váz ugy látom nem ment el de majd a kárszakértő megmondja, a blokkomból folyik az olaj, de az hogy honnan nem tudom mert nem szedhetem le az oldalidomot, míg a kárszakértő fel nem veszi a károkat. ezeket az alkatrészeket ha valaki normális áron bármit tud a géphez akkor vevő leszek rá. Sugó mondott egy árat, nem olyan huzós, de nem is kevés. ugy tünik nagyon sokára lessz ebböl pénzem ugyhogy öneröböl kell megoldanom a dolgot, a legelső az hogy talpon legyen a vas tehát a futómü komplett kormányszerkezet a fontos, az idomzat az ráérhet amig ki nem fizet a biztositó. széles utakat mindenkinek
Délutánok nem nagyon jók, 6 fele érek haza munkából, de 7végén előfordulok a Mátrában néha. Dobjál már fel néhány képet a vasadról, hogy tudjam milyet kell keresni...
Ú baszki. Egy a lényeg, neked nem lett bajod, és hogy egyedül voltál. Én attól félek a legjobban hogy valaki pont mögöttem lesz ha történik valami, azt nem tudnám elviselni ha miattam esne baja valakinek aki mögöttem ül egy balesetben.
Ha esetleg van elképzelésed a xenon szett árára dobj egy mailt, és ha a motort is esetleg eladod, vagy bontani kezded kérlek ide irj, lehet érdekelne 1-2 apróság, pl hátsó sárvédő..
de volt rendör, de engem elvittek a mentők, ugyhogy fogalmam sincs mit variált az ember
Szerencséd volt Haver!

Csak jobbulást tudok kívánni, hála nem lett nagyobb bajod!

A motor bármennyire is fáj csak másodlagos!
Majd felépül ő is! Ha a váz nem sérült helyre lehet hozni. (nem akarlak elkeseríteni, de ez necces).
Az autóst meg ne hagyd semmiképp!
Fenyegess, perelj....stb
Jóóó rendben!
Ma is voltam a lakhelyeden. Igaz kocsival.
Lassan készen vannak a tavaszi otthoni melók, így akár akármelyik délután is pár km gurulászás erejéig, akár Mátra(hétközben kevesen vannak), v akármi.

Te hogyan érsz rá?
Jáááájjj a szivem! ....sírni tudnék!
Uh...Tényleg szépen összetört.(De a kipufogón egy karc sincs ).Na ez csak vicc.Váz sérült?Mert látom a kormányod kettétört.Ha az nem sérült akkor nincs nagy gáz.Új kormány valószínű villa,lámpa kisebb apróságok.Ha minden jól megy még elég sok pénzed fog maradni,HA fizet a biztosító.Ha kell akkor lehet tudok segíteni az alkatrészek beszerzésében.
Szia.Nem hívtatok rendőrt hogy tisztázzátok ki a vétkes.egyépként ha van rendőri intézkedés a biztosító is elöbb fizet.Én 1,5 hónapot vártam mire benyögték fizetnek,pedig elismerte a csávó a hibát.
Hát ez fasza. Én is mindig felpattantam ha elcsaptak,ilyenkor láttam h megkönnyebülnek és egyből én lettem a hibás. Fekve kell maradni 1-2 percig akkor egyből érzik mit is tettek...
Remélem betudod majd hajtani az autóson a károdat. Hasonlóan már én is jártam motorral és autóval is, da szerencsére én megúsztam mind a két esetet persze mind a két esetben a villamospályán kötöttem ki. Mihamarabbi gyógyulást kívánok mind a kettőtöknek!
A déli elött 2 lámpával elindultam a shell kutrol kivágott egy passat átvágott a buszsávon és elkezdett nagyon a belsö sávba sorolni. én probáltam ballra kikerülni, de esélytelen volt mert majdnem a villamos sinekig ki kellet volna huznom, képtelenség volt megállnom, Stopy-ba szálltam bele a kocsiba, ezért sérült a tank és a fejidom az elsö teló is kapott de nem vészes, Kb 30 40el csuszhattam bele, hozzá kell tennem hogy a fékhatás az iszonyatosan jó ezen a motoron. ennyi dióhéjban, az ember természetesen nem ismerte el a károkozást, igy nem tudom mi lessz a vassal.
jo streetfighter alap.
hát ez gtk
és nappal is
Huhh....szegény CBR :(((( Van rajta kár bőven .

Leírod mi történt?

Jobbulást.
Ovatosan srácok, de a xenonom megmaradt ez vigasztal kevetette velem a rendör tegnapelött. ha kell valakinek H7 szett Slim ultraicsi trafóval jelezze.
tegnap megkértem egy barátomat legyen kedves megnézni a motoromat, csinált pár fotót is.
és ezek után rengetegen csodálkoznak azon ha egy motoros belerug az autóbameg leveri a tükröt stb.én már nem csodálkozom...
üdv Hála az égnek hogy nem történt semmi, az egészben tudod mi a tragikus, hogy fosnunk kell uton utfélen hogy mikor csap el egy autó, erre az jut az eszembe amikor sikeres vizsgát tettem, a vizsgabiztos megkérdezte : Gábor tudja mikor van a motorosnak elsöbsége?, Ha megadják. és basszus milyen igaza volt. Nekem 2 sulyos balesetem volt az életem folyamán, az elsőnél majdnem ott hagytam a fogamat, de basszus hiába van nagy és erős motorom, van hogy én is lenyelezem, de ki merem jelenteni hogy törekszem a kressz szabályainak a betartására, csak ott huzom meg ahhol bőven beférek és meg is tudok állni, mégis beüt a crack. Hiába a nagy hang fények le vagyunk mi szarva magasról. Az biztos hogy ezentul meg fogom torolni ha valaki vezsélyezteti a közlekedést súlyosan. mert elegem van, elegem van abbol hogy parázzak mindig, amig nem volt jogsim addig a zsaruktól, most meg a tetves oda nem figyelő autósoktól. széles utakat, balesetmentes közlekedést minden motoros társamnak.
jobbulást tevekoma!
ezt a tényt,hogy vidéken is sok a figyelmetlen autós,a mai motorozásom is nagyon alátámasztotta... még kiértem a városból ,4 autós akart elütni... nem atta kelsőbbséget,kitolattak elém a bejáróról,úgy előztek hogy közbe szembe jövök,meg iesmik.. és nem száguldoztam , 50-60 al mentem... majnem ugy volt,h viszafordulok és hazajövök,mondom még a végén kinyirnak ..de végül épségben lezajlott a mocizás
köszönöm szépen, amint kész lessz a vas szervezek egy találkozót, és motorozunk egy nagyot ,mindenkit szeretettel várok .időpont még nincs de tervbe vettem, nagyon jól esik hogy ismeretlenül is , támoató szavakat kapok, gyerekek királyok vagytok.