Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mázlista
Neten találtam véletlenül még 1 éve....Az ára is jó volt 5e Ft.
Ha szabad kérdezni mennyiért vesztegették?És hol vetted?
Azzal ne törődj.Megkérdezhetsz itt bárkit erről,szinte mindenkinek csinálja.NEM kell foglalkozni vele.Ha kicserélnéd pár ezer km után visszajönne
nos magánszemélytöl vettem, egyébként a tulaj győrben lakik. nos a gépben 21ezer van, kiprobáltam ha behuzom a kuplungot akkor elhalkul egy kicsit. huzzam meg a leszoritó csavarokat? köszi az infókat. üdv
teve007. Én még akkor vettem át a kipufogót amikor a motor egy győri haveré volt. Amúgy az a rendszer és a csúnya karcos gyári dob meg az enyémen szolgált még pár éve.
A power commander benne van még vagy már azt is kiszedték belőle?
Steve, karbon vázvédő van rajata...
Kérdésre kérdést válaszolok...
1.Hol vetted a vasat(magán vagy kereskedőtől)
2. Mennyi km van benne(mondjuk ez csak mérvadó)
3. Ha egy picit csörög az nem baj.A 929-954 szerintem az egyik legzajosabb honda.Mondjuk nem kell csattognia .A gyári dobbal mégjobban kiadja a ciripelést.JA és próbáld meg behúzni a kuplungodat alapjáraton és lehet,hogy eltompul a morajlás.Akkor nincs nagy baj,ha nem annyira hangos,mert csak a kuplungkosárnak a rugói vagy mi vannak kilazulva.

Remélem tudtam segíteni.Ezek az írások csak az én véleményemet tükrözik
üdv. Kérdésem lenne a 954-el kapcsolatban. elinditom a mocit és amig rajta az automata szivato enyhén füstöl. olajat nem eszi (nem kék a füst és nem is fekete ) inkább gőznek gondolnám, terészetes jelenség vagy nem kéne neki, másik nekem most a gyári dob van rajta és hát kicsit "zajos a blokkja" tulaggodom a dolgot vagy lehet hogy gáz van? Őrülnék ha valaki pesten jártas ezeknél a vasaknál meghalgatná, nekem sokáig kawáim voltak jóval zajosabban járt, viszont köztudott hogy a honda nagyon csendes, régebben egy 98as rr-em volt és az csendesebben járt az biztos. üdv elöre is köszi az infókat. széles utakat
Szia Fireball!

Szarvason nagy még a motorosélet?
Oda jártam fősuliba 10 éve akkor még sokan voltunk, ott vettem az első vasam is.

Minden évben ott töltünk pár napot, idén is megyünk néhányan/motorral/, Aug. 6-10-ig.
Gratula szép mocihoz!
Honnan került hozzád?
A vázad mivel van bevonva?
Üdv mindenkinek. Szeretnék a motorra egy hátsó dobozt tenni vettem is egy Kappa dobozt de konzolom még nincs hozzá, ha valakinek van elfekvőbe erre a tipusra kérem szoljon (CBR954RR)
Sajna a kályha már nincs meg. a gyári van de megy fel a raptor dobom. gondolom akkor erröl a gépröl vetted (kecskemét)
nállad van a kipuff rendszere?
am ütősen néz ki a te géped is
Fasza a gép, full ugyanilyen kipufogórendszerem van és pont ugyanilyen motorról vettem....Érdekes...
Nekem si tetszik! Grat!
fasza a gép nagyon vigyázzál vele,és kormánytelót rá egyből,nehogy eltakarj vele
Kormánystabit nagyon használtan ne is várj.Nem nagyon akarják eladni a mociról.Ebayen vannak olcsóbban.Újakat aranyárban mérik.
Bukógomba meg millió meg egy van a neten
de pl.: www.motostyling.hu
www.dangerbikes.hu
www.bikers13.hu
Hali!
Nagyon cseles, Mr Bond! ....üdv!
szoval, erre a moccra mennyi kb a kormányteló, lehet hogy bukogombát is érdemes volna felraknom. gummám cserés mit javasoltok?
jajj elcsesztem a kollégám volt belépve én vagyok én üdv mindenkinek.
sajna azt nem kaptam meg, az adatlapom elvileg évek óta kitöltve de ha nem potlom igérem. üdv mindenkinek
Szép gép tényleg,de ezen van kormányteló,ha jól látom.
Szééép! ....grat hozzá!
Azért az adatlapodat töltsd ki , amúgy üdv a csapatban.