nos magánszemélytöl vettem, egyébként a tulaj győrben lakik. nos a gépben 21ezer van, kiprobáltam ha behuzom a kuplungot akkor elhalkul egy kicsit. huzzam meg a leszoritó csavarokat? köszi az infókat. üdv
teve007. Én még akkor vettem át a kipufogót amikor a motor egy győri haveré volt. Amúgy az a rendszer és a csúnya karcos gyári dob meg az enyémen szolgált még pár éve.
A power commander benne van még vagy már azt is kiszedték belőle?
Kérdésre kérdést válaszolok...
1.Hol vetted a vasat(magán vagy kereskedőtől)
2. Mennyi km van benne(mondjuk ez csak mérvadó)
3. Ha egy picit csörög az nem baj.A 929-954 szerintem az egyik legzajosabb honda.Mondjuk nem kell csattognia .A gyári dobbal mégjobban kiadja a ciripelést.JA és próbáld meg behúzni a kuplungodat alapjáraton és lehet,hogy eltompul a morajlás.Akkor nincs nagy baj,ha nem annyira hangos,mert csak a kuplungkosárnak a rugói vagy mi vannak kilazulva.
Remélem tudtam segíteni.Ezek az írások csak az én véleményemet tükrözik
üdv. Kérdésem lenne a 954-el kapcsolatban. elinditom a mocit és amig rajta az automata szivato enyhén füstöl. olajat nem eszi (nem kék a füst és nem is fekete ) inkább gőznek gondolnám, terészetes jelenség vagy nem kéne neki, másik nekem most a gyári dob van rajta és hát kicsit "zajos a blokkja" tulaggodom a dolgot vagy lehet hogy gáz van? Őrülnék ha valaki pesten jártas ezeknél a vasaknál meghalgatná, nekem sokáig kawáim voltak jóval zajosabban járt, viszont köztudott hogy a honda nagyon csendes, régebben egy 98as rr-em volt és az csendesebben járt az biztos. üdv elöre is köszi az infókat. széles utakat
Üdv mindenkinek. Szeretnék a motorra egy hátsó dobozt tenni vettem is egy Kappa dobozt de konzolom még nincs hozzá, ha valakinek van elfekvőbe erre a tipusra kérem szoljon (CBR954RR)
Kormánystabit nagyon használtan ne is várj.Nem nagyon akarják eladni a mociról.Ebayen vannak olcsóbban.Újakat aranyárban mérik.
Bukógomba meg millió meg egy van a neten
de pl.: www.motostyling.hu www.dangerbikes.hu www.bikers13.hu
A power commander benne van még vagy már azt is kiszedték belőle?
1.Hol vetted a vasat(magán vagy kereskedőtől)
2. Mennyi km van benne(mondjuk ez csak mérvadó)
3. Ha egy picit csörög az nem baj.A 929-954 szerintem az egyik legzajosabb honda.Mondjuk nem kell csattognia .A gyári dobbal mégjobban kiadja a ciripelést.JA és próbáld meg behúzni a kuplungodat alapjáraton és lehet,hogy eltompul a morajlás.Akkor nincs nagy baj,ha nem annyira hangos,mert csak a kuplungkosárnak a rugói vagy mi vannak kilazulva.
Remélem tudtam segíteni.Ezek az írások csak az én véleményemet tükrözik
Szarvason nagy még a motorosélet?
Oda jártam fősuliba 10 éve akkor még sokan voltunk, ott vettem az első vasam is.
Minden évben ott töltünk pár napot, idén is megyünk néhányan/motorral/, Aug. 6-10-ig.
Honnan került hozzád?
am ütősen néz ki a te géped is
Bukógomba meg millió meg egy van a neten
de pl.: www.motostyling.hu
www.dangerbikes.hu
www.bikers13.hu
Nagyon cseles, Mr Bond! ....üdv!
Azért az adatlapodat töltsd ki , amúgy üdv a csapatban.