Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem kicsit fáztam , normál esetben 20 25 perc alatt vagyok T.bányárol a Mamut-nál, ma a duplájára sikeredett, mondjuk igy legalább kiprobálom a minimum fogyasztást 6 fölé ma nem forgattam a vasat kiváncsi vagyok, a haver 1100xxje 10 13at benyakalt mondjuk igaz nyélen, de 9 alá nem tudta levinni, lehet hogy szar volt a gép, mert nekem a 20éves zx10 tojásgázon országuton simán elment 6 literrel.
OK!Maximálissan kielégített a válszod!
Reggel nem fáztál kicsit munkábamenet,mert én 6-kor indultam és +3 fok volt
a kormánycsapágy cserélve kerékcsapágyak is az olaj itt van, de mit tegnap is mondtam a szürőért kellene elmennem, de idő hiányában még nem tudtam elmenni érte, a gummákat megkapod az olajat is vagy benne vagy külön, meglátjuk a kuplunghoz nem nyultam, mert nem zavaró a moraj. amit hallunk "csattogást az valamelyik szelep lessz, de azt mondtam neked hogy azt állitasd be "több helyröl mondták hogy nem gázos a zizegése" de ahhogy én megismertelek az első dolog lessz hogy bekussoljon az a szelephimba.
Már visszaolvastam
Akkor most az olaj ki van benne cserélve,vagy nincs?
És a kerékcsapágyak?
Power commander már nincs benne,ugye?
A kuplungnál is hallottál valami zajt,és azáltal,hogy meghúztad a csavart elmúlt?
Rndben olvasgass visszafelé én is ugyanezeket a parákat végigjártam és hála a cbr- tulajoknak meg a szerlők-nek akik megnézték megnyugodtam nincs gáz a géppel, azért okvetlenül probálj ki egy másik 954et ha teheted, egyébként ha hiszed ha nem mikor visszaültem az enyémre megint "tanulnom" kellet az elsö pár kanyarban, annyira más vezetni mint a tiedet, és ez a tiednek pozitivum, sokkal kényelmesebb motor ami igaz az igaz
Dehogy sértettél meg!
Nekem csak jó,hiszen én akarom megvenni a 954-et.
Ma nem értem utól az okmányirodást,majd holnap újra próbálkozom.
félreértettél, eszem ágában nincs fikázni a kis cbr-t, de a tény az tény gázrol 6dikban szépen elment mellölem a 954, de ha bárkit ezzel megsértettem akkor bocs
, amint a tegnapi motorozásunk is mellékeli eléggé elment 100rol a 954, mondhatni NAGYON pedig pedig 30 akárhány köbcenti meg 3 év a külömbség .
Hali Gábor!
Nem 55ezer van benne,csak 50ezer:-)
Ja és a 954 annyival azért nem alázza szét a 919-et!
A váz tényleg meg van nyomva viszont tegnap gurultam vele és nem huz el a gép a kormánysuly amikor csuszott vele a srác az nyomta meg. Köszi az infókat. üdv
Én biztos nem cserélném el.Ezek a régi 900-sok tényleg alapból sokkal csendesebbek + tartósabbak is.De 954 nekem sokkal jobban bejön.Ja és a 2. képen a váz megvan nyomva?Vagy csak én látok rosszul?Ha viszont nincs elnyomva a váz akkor 450+ez az egy nagyon jó üzlet.
Szevasztok!

Eladó Bodajkon nagyon szép helyen, szőlő, présházzal-pincével, zártkerti ingatlanként, nagyon szép panorámával, teljes rálátás a Vértes hegységre!
villany a pince előtt,
a telek a főúttól 20 méterre.....

A telek öcsémé, el akarja adni vagy motorra cserélni, ha esetleg valakit érdekel! biggrin.gif

Honda CBR 600- 900 csere érdekel!

Ár 800 000ft
Valóban tetszetős! Gratula!
üdv skacok, véleményt szeretnék, elcserélném a 954et egy 919-re képeket mellékelek, kiprobáltam a "kicsit" (volt már ilyenem régebben) hát merőben más vezetni mint a 954-et mi a véleményetek a 99es cbr-röl 55ezer van benne csendesebb mint az enyém. viszont jóval gyengébbnek tünik 100rol 6-dikban huztunk egy stiftet 2 személlyel (én mentem a kicsivel) ÉS FOSSÁ ALÁZOTT A 954, 450et kapok a 954re kessben.ja és hát a régi nem annyira fekvős mint az enyém sokkal kellemesebb üléspozicioban ülök köszi a véleményeket előre is széels utakat.
Nagyon gyönyörű lett!
Vigyázz rá!
A gixxeres kép óta felcseperedtél... Szép lett a motorod! Grat!
szép lett először nem koppant aztán jöttem rá,hogy ez az a piros,öszetört gép ujjáéledve király lett,menyiből jött ki végül?
Aaz idomok garázsban lettek fújva,de az ebay -is idomok adták az 5letet , fekete -fehér, matricázás + lakk , 50 be ált meg nekem javítgatásokkal 1 ütt, 1 ik haverommal csináltuk közösen, de a fújás az ő érdeme:)
Sziasztok!99'es pengém van,amit nagyon imádok.(persze ki nem?)Nos fejidom esetleg valakinek valahol ehhez a vashoz?
Szép gép!
Az idomot az ebayen vetted?Ha igen akkor mennyibe jött ki?Csak azért kérdem,mert havernak akkor ajánlanám.Értem én az árat,hogy maga az idom+posta+vám
Szép a Vas . Grat hozzá, jó a színösszeállitás, és nem olyan kényes mint az enyém. Xenont bele aztán tökéletes . Üdv széles utakat.
a fogyasztásmérőskérdést nem nemked szántam sory
Teljesen jó , szerintem utcára+pályára az egyik legjobb választás, meg kb 90%-os állpoban vettem , jó áron volt a pár. Neked a fogyasztás mérő jól mér?
Nagyon szép moci!
A gumival hogy vagy megelégedve, nekem is Corsa III van fenn.

Széles utat!
Elkészült a gépem, gondoltam feldobok pár képet róla