Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak 3-4 ezer közt csinálja? mióta kicserélted azt a pár dolgot amit irtál? sztem valahol az injektor vagy a szondák környékén keresd a bajt.. bár legjobb ha elviszed szakszervizbe,ott csak rájönnek mi a baja
Sziasztok!

Tud valaki segíteni nekem? Teljesen tanácstalan vagyok. Van egy 929-em kicseréltem gyertya,oil,légszürő. Mostanába mégis azt csinálja,h ha bemelegedettt onnantól dadog 3-4000.-ig. ömlik bele a benzin.Feketén kormol,és iszonyat benzinszag van. Van valakinek ötlete? Esetleg egy jo szerelőt tud valaki pest vagy pestmegyében?

Előre is köszi.
Sziasztok!

Holnap (vasárnap) lesz valahol motoros összejövetel az alföldön?
Tudtok valami jó kis programról?
Szeretnénk kerülni egy jót.

Üdv.

Kelemen73
aham
üdv, volna egy kérdésem, jön egy kis zaj a motorom elejéböl(954) teljesen ugy hangzik mintha a kerék csapágy bügna, de nem sétál a moci, és nem is szorul a csapágyam, lehetséges hogy a nagymosáskor (gözborotva) kiszárítottam a csapágyakat,mert elötte semmilyen hangot nem adott. üdv mindenkinek, jó időt és jó mocizást.
9990.- Huf volt az akku
Jajaja!
Biztos gyorsan hajtott...
Még így sem ugrik be...
Ja arra most rengeteg rendőr van! A múlt héten Apcon a kukás autónkról levették a rendszámot!
Amúgy nekem is megvolt tegnap előtt az első motorozásom idén. 2x tankoltam kicsivel több mint 300Km. Első néhány km-ek kicsit furcsák voltak, meg az új ruha is nagyon furcsa, szűk és nehéz benne mozogni, még tágulnia kell. Amúgy nagyon jó volt, már majdnem el is felejtettem hogy milyen jól megy a gép.
Kicsit odapirítottam neki mikor már jobban éreztem...

Ma este is kerültem egy kb 60 km-t egész út alatt kb 1 db rendőrautót láttam, mig nem hazaértem és a falunkban, ami egyébként kb 3000 lakosú, és kb öregek otthona, egy nagy Tranzitnyi rendőr telepedett ide. Aki jött, autó, motor, gyalogos bárki, mindekit igazoltattak. Lehettek vagy 6an. Mi van ezekkel nem értem én. Korábban sohasem volt még ilyen.
Hát ha hiszed, ha nem én igenis ismerlek! és Te is, csak nem tudsz beazonosítani! vagy 2-3 Éve motoroztunk együtt akkor még az FZR 1000-em volt. Te, Nagy Lajos, a horti srác a Dani, akkor még a 750es gixxere volt, meg én. Lehet volt még más is, már nem emlékszem. A Mátrába is mentünk egy kört akkor. Azóta kb 1x találkoztunk kb akkor is velük motoroztam. Na mindegy...
amugy mi a becsületes neved? ha öszefutok nándival,ak mondanám neki ,h érdeklőttél felőlük meg h majd jösz nyáron
Mentek a képek a dobról
Jobbulást neki!
MR.RF kollégánk meg beteg,azért nem látni a forumba már hetk óta beszéltem vele vmeik nap,és mondta hogy gyomorfekéje an és azzal küzd
nah az király ,motorozgassál is, itt a jóidő
mennyért vetted az akksit?
Naaa! ma elindítottam a szezont. (a sajátomat :-)) Új Akkumulátor,
Olaj.
Nincs részesedésem a cégben de az aksi beszerzésem full profi volt.
ingyenes házhozszállítás 1 nap alatt az egész országban. Én vettem egy 12 Ah. Varta akkut. Igaz hogy alig ment be a helyére de a szerelő azt mondta hogy ez 4-5 évig tuti. ha valakit érdekel: http://www.budapestakku.hu/Foo...
aham,hát nemtom nekem hála istennek még semmi összetűzésem nem volt velük,próbálom kerülni a konfligtust
hát igen ak szerezz vmi e betüs dobot,h nehogy kbasszanak veled
Nem. Nem ismer(még).
Elküldtem
Akkor hétfő, de küldd át emailben a számod pontosítás végett.
Nem 929!

600-as kawám volt akkoriban, a cső 900-as cbr-re való volt!

De jó lenne az most nekem! Berényben ontja a gázt manapság.

Eladtam Pestre, utána pár évvel visszavettem 1/3-ad áron, és ma Jb-ben lakik.
Thommy: Köszi. Nem én hirdettem én egy hónapja vettem.
Akkor Te ismered Majors-t Ecsédről?

SteveG: megint