Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a 929 volt?Vagy nem.csak azért kérdezem,hogy ha igen akkor mi lett a yoshival,hogy érdekel az enyém?
Jó rendben! Kivárom.

Hát a jász rendőrök híresen g..ik, a szentandrásiról meg nem sok jót hallottam.
Engem pár éve amikor még Hevesen laktam, megállítottak a rendőrség előtt, kiszaladt gyalog a paraszt elém a haverja meg ordított utána: Kérd el azt is tőlük, ami nincsen!

Aztán hirtelen a szemből jövő srácot is. Őt is megbüntette, meg minket is ugyan is átadtam a havernak a motort, akinek nem volt jogsija. Azt hazudta a céges autóban maradt a telephelyen ezért nem tudja elhozni. 3000 ft. Lusta volt bemenni és megnézni gépen. (hála istennek) Nekem meg kamu bepecsételt jogsim, volt de nem adtam oda amikor kérte. Mondtam neki hogy nem én vezettem!
Ja a lényeg: a szembe jövő srácnak is "hangos" volt a motorja, nekem meg /na most kapaszkodj!/ mivel sötét volt előkereste az elemlámpáját és belevilágítgatott a Yoshimura kipufogómba! És megállapította : Ez is ki van herélve! A motor még nem volt a nevemen így magasabb cm3 díjon írathattam át:
Igen az,de nem lehet mit csinálni.Mindenképpen be kell szereznem,ha nem akarok KPM vizsgákra rohangálnom.+büntetés.Valahogy arra nincs pénzem...
hát az télleg gáz, ha rááltak a kis rohattak erre.. enyémen sincs semmi jel,üvolt mint az állat,de itt szerencsére ninics belőle baj, itt is mindnekinek üvölt a motorja felénk
Igen ezt megszívtuk egy picit.Nem fogok megijedni annyira.Veszek egy Termignoni vagy egy Leo Vince dobot amiben benne van az e betű.Csak rohadt drágák.De nem akarok gyárit,mert azzal meg nagyon kicsi a hangja .Ja és visszatérve,2 hülye haver miatt van.Sőt inkább 1 aki a zx6-t még 4.-ben is letiltatta bent.Most őmiatta szív mindenki.Ja és ráadásul mindenkinek sportdob van rajta és sokunknak nincs is meg a gyári dob.....
Ment vissza
Nem tudom. Nagyvason nézelődj. De szerintem nem sokkal jöss ki drágábban ha bemész Tátrai Robihoz és ad rá RK láncot annyi szemet fizetsz amennyi kell, rá is patentolja fixre, és ő megmondja melyik a gyári. Amúgy rózsazsentmártoni vagyok. Nem Te hirdetted az ősszel a 929-et Gyöngyösön?
de 1 rohadt mocskok
nincs jobb dolguk ,mint baszogatni a motorosokat? csak olvasgatom h mien genyák a rendőrök sokfele,nekem ilyen szempontból szerencsém van,itt szavrason normálisak, 5 éve motorozok és kb 3szor ha megálitottak, ak se szóltak semmi rosszat, pedig 125/50el mentem, máskor 120al mentem , meg volt amikor csak simán,de nem volt eü csomagom,de sose büntettek meg csak szóltak,h ésszel,és ennyi
ilyen szempontból én szerencsés vok... 1 sportmotor ugy az igazi ha hangja is van,az hozzá tartozik, rosz lesz megszokni h nins hangja..
majd elmagyarázom,ha már közelebbi lesz a dolog
SteveG Email ment!
Valakinek nem kell 929-re sportdob?Az enyém lenne eladó 10 e Ft-ot kérek érte.Holnap rakok fel képet.Sajna el kell adnom,mert ma feljelentettek minket,hogy túl hangos és túl gyorsan hajtunk.Megjegyzem én tényleg mindíg 50-el megyek bent városban/faluban.Ennek eredménye,hogy minden héten kint lesznek nálunk a motoros rendőrök és büntetnek azért ha sapka van rajtad és akkor is ha nincs.Szóval vennem kell egy e betűset,mert ha meglátják anélkül KPM vizsgára küldenek.Sajnos mi így jártunk....Ha valakinek kell szóljon sürgős lenne
Valaki 525 ZVM-et ajánl,

az nem jó?

Heves megye? merre? én is!
530 x-ring, vagy o-ring. Ilyet tegyél rá.
Néhány amerikai modelre 520-as való, de amit írtál az az 530-asnak felel meg!
Sziasztok!

Milyen láncot használtok 929-en? valami 50VA8C1 jelzés van rajta, ilyet nem találok.
Na akkor ott találkozhatunk, meg őket is meg látogatom, utoljára Kunmadarason futottam össze velük.
Azt viszont nem tudom melyik a Toldi!
tímár sanyit ismerem, neki most egy kawa zx 10ese van, az öccse nándi őt is ismerem,neki meg egy gixer 1000 van, van 1 kocsmája a toldi söröző oda járunk hétvégente, ott szokott öszejönni a társaság,jópár motoros tag
Szia Fireball!

Rendben találkozhatunk! Én utolsó év végén vettem motort így nem túl sok mindenkit. Tímár Sanyit, az öccsét , Babát. ők rendelkeztek motorral.
nézz szét az apróhirdetések közt,vannak már egész olcsón jó kis haszált gumik
ha hidegen "füstöl " az nem baj, mer az nem füst,csak a kipuffban lecapódott víz párolog,ahogy melegszik a kipufogó,és anna ka gőzét látod,olyat mindenkinek csinál ha párás helyen áll a motor...
hali immumeo
van ám motoros élet rendgeteg motoros van ,sok fiatalnak is van már, 600as meg még nagyobb(mint nekem ) sportgépe,meghát persze az öregrókák is motorozgatnak nemtom te kiket ismersz,esetleg a csavargó motoros bandát, azok még mindig megvannak, én is ismerem őket
augusztus 6.án fogok pont hazajöni horvátországból, szval ak ithon leszek esetleg öszefuthatunk akkor majd
Üdv urak, gumikat szeretnék venni a vasra valami elérhető áron nem kell vadi uj csak a müszakira legyen jó. Minden lémet elvitte a motor . üdv
Hi!

Mostanában jött elő, hogy a '94-es SC28-asom üzemmeleg állapotban nem (vagy részlegesen) jelzi ki az üreset. Ez azért bibi, mert mikor meghajtom, nem akarom leállítani egyből, ezért hagyom a sarokban hülni. Meg amúgy is, tessék csak kijelezni, hogy ott az üres :D ! Ha minden igaz, akkor csak egy érzékelőt kell kicserélni. Vagyis remélem, hogy kívülről orvosolható. De most épp Pesten vagyok és nem igazán tudom megnézni. Ha van valakinek hasonló tapasztalata, vagy ötlete, ne tartsa vissza.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy 929-ben cserélt-e már valaki fogaskerék szimeringet. Azt hallottam,nem kivülről kell beütni a helyére,hanem belülről,tehát szét kell húzni a blokkot hozzá. Igaz ez? Mert akkor hozzá sem fogok a szimering cseréhez.
Hoppá, összefonódnak kicsit a szálak. Nem emléxem hogy kitől vettem de az biztos hogy oda adtam el az FZR-t és haver pedig attól a bizonyos sráctól vette még az egyik 98-as 900RR-jét. Én is tőle akartam venni de aztán megláttam a 929-et..
Te pedig egy petőfibányai sráctól vetted, aki Angliából hozta be... Sőt az FZR 500-ad is ismerős nekem, az meg egy másik pertőfibányai sráchoz került. Sőt a forgalmi vizsgámat a Te exmotoroddal csináltam!