Szeva.Én a 929-be ezt tettem.Semmi gondom nem volt vele,túrázásra használtam csak a mocit.Szerintem dobd bele nyugodtan,szűrőt olcsón a www.nagyvas.hu találsz+minden mást.
azt csak a repsol fényezésű hondába szabad beleönti áh csa kvicc,amugy biztos jók azok is,főleg ha vannak repsolos hondák,ak talán a hondával 1ütt fejleszt a repsol, mintha ugy emlékeznék.. de én neked is a honda boltban kapható 1 gallonos honda olajat ajánlom,ami a legjobb azt mondják,és árban is kedvező,és pont annyi amennyi kell a motorba ( 1 gallon, ami 3.75 liter )
és 6500ft, szűrő meg 3ezer körül,10esből megvan minden
Helló! Hát remélem én is. ...ha bele gondolok, hogy a repsol és a castrol között filóztam . Hát már mindegy, megrendeltem a NET-en, a héten igen csak megérkezik.
Olvasgattam a Castrol után és sokan szidják.Évek óta nem is fejleszt,csak új csomagolásba teszik.Ez tény és nem én találtam ki .Haverom most jár motorszerelő suliba és ott is szidják a Castrolt,mivel nem azt kapod mint kellene.Lásd ár-érték arány.Én nem cseréltem le annó az R4-et,mert a váltom nagyon jó volt vele,csak a csörgés....Én mégse vettem meg a Q8 10W40-et mivel elgondolkoztam,hogy kell a 10W50,mert nyáron eléggé melegszik a motorom és a 10W50 jobban bírja.És maradtam a Repsolnál.Most akcióban vettem 11.000Ft-ért.Remélem neked jobb tapasztalatod lesz vele,mint nekem.
áh szerintem király olaj az is,de ez a honda olaj olcsóbban kijött volna,6500ft ért adják,és ahogy van 1 az 1be beleöntöd a motorba,és pont az ellenőrző ablak maximum szintjével 1 vonalba lesz
szerintem jó lesz az a castrol olaj is
nekem eddig bevált az olaj, a block szépen jár nagyon,semmi cörgés zörgés nem jön, a váltó,mitn s vaj ugy jár a kuplung is tökéletes,megvagyok elégedve a dolgokkal
Na szép kilátások! ...pedig nagyon jókat írtak róla. Akkor majd kiderül, ha benne lesz! Volt már benne IGOl, MOBIL, most ez következik. Remélem beválik, ha nem akkor csere!
Megnyugodtam, hogy nem vettem rossz olajat.
és 6500ft, szűrő meg 3ezer körül,10esből megvan minden
A REPSOL 4T 10W40-es olajról mi a véleményetek?
1992-ben álmaim motorja volt
Nekem NGK CR9EH-9 dobott a kereső
de ez ku.va drága 3200.-/db
tudtok megegyező méretűt olcsóbban?
http://video.racing.hu/adrenal...
nekem eddig bevált az olaj, a block szépen jár nagyon,semmi cörgés zörgés nem jön, a váltó,mitn s vaj ugy jár a kuplung is tökéletes,megvagyok elégedve a dolgokkal