Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ráfújtam tegnap mikor hazajöttünk 3mp múlva ragad mint a ge.isbugyi.................... nemtom meddig bírja rajta
aham,hát mi még elsőnap mentünk fel,de jó volt ugyis leg nem volt tömegnyomor
Én 5-öt!
ismertem 1 csomó srácot onnan, aztán azér néztünk el oda haverral,csak beugrottunk me voltukn motorozni,aztán tuttuk h gyulán vannak a várnál és elmentünk arra,meg megáltnk dumálni kicsit,de am nagy sikere volt a 2 cbr nek ,azt nézegette a sok szimós
A motor hibatlanúl megy a műszerfal világitás is ,ill az üresjelző is .
Én is de szerintem maradok a fuchs-nál nekem ez jött be
Pont Castrolt .Én többet bele nem öntöm a gépembe.1* volt benne R4 és csörgött a blokk tőle mint állat.Többektől is hallottam,hogy csörgősebb lett a blokkjuk.
A motor indul?Vagy abszolút nem?Nekem volt,hogy bejött elment és úgy maradt.Nem akart indulni.Rájöttem,hogy valami oknál fogva az aksinál a + kábelon kb 2 mm-ert feljebb jött az a gumi és letestelt.Azt hittem elősször,hogy a biztosíték szált el,mert csattant egy amikor elment.A másodiknál meg láttam a szikrát,mert lent volt az ülés
Castrolt, de épp elfogyott. - szerintem jó és elég sokáig megbírta a láncon. Most a MOL-ost tesztelem majd.
Kiváncsi vagyok milyen.amúgy milyet használsz?
Sziasztok! A következő problémával szeretnélek benneteket zaklatni .A motorom(929) téli fűtött garázsban való tárolása után a tavaszi inditáskor a műszerfalon nem akar megjelenni a digitális kijelző,és nem működik a fsz mérő sem .Azt szeretném megtudni hogy rajtam kívül valaki szemesült-e már ezzel a problémával?Vagy valaki tud -e segíteni az orvoslásában? Előre is köszi Jano!
Csak 3-at!
Hoztál mol-os láncspray mintát?
Na ugye!
Ja-ja a shox-nál tényleg jók voltak az árak, de olajat sehol nem láttam. ....de most a neten megrendeltem: Castrol Power 1 Racing 4T (R4)
megvagy
segítség: - ott volt Sz. Sanyi,
- jött az endúró egykeréken a kocsma felől,
- Te kameráztad a házatok előtt,
- én meg mentem haza ebédelni az astrával!
Szeva,a shox és a hjc standnál vitték a bukókat mint a cukrot.Tavaj 929RR.idén NR.Jövöre?Remélem cbx1000
a kismotorosok nem szokták fikázni a nagyvasakat meg a pilótáikat csak fordítva. nem látlak a felvételen pedig vagy ezerszer megnéztem.
Csáó! Én is szombaton voltam, de borzasztó volt a tömeg. ....ja és amit akartam venni, az nem volt!
Szombaton voltunk kiscsaládostól.Voltam már hétköznap is de valahogy a hétvégi jobban tetszett.
Simson-os talira a nagyvassal? ...biztos nem utáltak a többiek!
Na ez brutális
melyik nap voltál? én szerdán voltam,első nap ,akkor még nem volt ilyen nagy tömeg mint itt a képeken,alig lehetett menni,nem?:D